anita200 29.11.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 siewonka,odezwij się Czy zdążyliście z przeprowadzką? Jak sie czujecie z dzidziusiem? zosiek,witaj,u mnie teraz zaczął się 15 tc i dalej walka na budowie A Ty na jakim etapie budowy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 30.11.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 zosiek,witaj,u mnie teraz zaczął się 15 tc i dalej walka na budowie A Ty na jakim etapie budowy jesteś? To chyba będzie ten sam termin A na budowie właśnie przykrywamy dach blachodachówką. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.12.2004 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 "Moja" ma piękne zdjęcia bez schodów stan surowy.Dziś małolat ma 2 i zdjęcia na zagospodarowanym ogródku.Zamiast mojego cichego gabinetu, ma swój pokój, nie był w planie.Życie jest pełne niespodzianek.Jeden matura w tym roku, drugi za rok , a trzeci pomieszka , piaskownica i inne wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.01.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Dzień dobry wita kolejna ciężarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2005 Ja będąc w ciąży załatwiałam wszystkie formalności dotyczące budowy. Walczyłam z urzędem w sprawie warunków zabudowy, a potem kiedy już musiałam leżeć, w łóżku miałam swoje centrum operacyjno-zwiadowcze (czt.telefon) i dokonywałam weryfikacji ekip, materiałów, referencji itp. Chyba nie muszę wspominać jaki był potem rachunek telefoniczny Ale się opłaciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.04.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Długa przerwa- dziewczyny, zajęłyście sie dziećmi?? Będąc w ciąży - (2 lata temu)- szukałam działki, znalazłam, wynegocjowałam cenę ale akt notarialny podpisywaliśmy z 20 dniowym Antosiem (aktualnie 18 miesięcy). Kiedy synek miał 4 tygodnie rozpoczęłam jazdy po hurtowniach i zakupiłam system dachowy. Z 9 miesięcznym malcem zaczęłam budować (oczywiscie ekipa a nie ja osobiście). I tu padnie kolejny rekord od grudnia jestem w ciąży (teraz to 22 tydzień) i zbiegło się to w czasie z wykończeniówką. Staram się wykończyć domek a przy okazji nie wykończyć obu malców i siebie Dla sprawiedliwości muszę dodać, że w związku z ciążą od blisko 2 lat nie pracuję- ale tak sobie myślę, że przerwa w pracy będzie wykorzystana efektywnie- dwójka dzieciaczków i wybudowanie domku Pozdrawiam wszystkie ciężarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.04.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Bikosa gartulki i mój wielkie podziw Trzymam kciuki żeby wszystko szło jak po maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Bikosia - no proszę kobitko. a nic się nie pochwaliłaś gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Bikosa odważna i dzielna kobitka z Ciebie Trzymaj się zdrowo, trzymam kciuki za Ciebie, dzieciaczki i wykończeniówkę ...żeby nie wykończyła Cię za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 U nas decyzja o budowie skonkretyzowała się na wieść o trzecim potomku. No więc razem z tymże potomkiem (w wersji zintegrowanej) szukaliśmy działki i rzutem na taśmę ją kupiliśmy (akt notarialny był podpisywany dzień po porodzie ) Także o mnie można powiedzieć "kobieta poszukująca w ciąży" Wspomne dodatkowo, że uzyskiwanie wszelkich informacji urzędowych (dotyczących potencjalnych nabytków) było znacznie szybsze jeśli byłam przy tym obecna ja z Potomkiem BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 13.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 My założyliśmy, że powiększymy rodzinę jak będziemy mieć do tego warunki (mieszkaliśmy z mężem w wynajmowanej kawalerce), czyli jak zbudujemy dom i się do niego wprowadzimy. I tak też zrobiliśmy. Mieszkamy już pół roku, ja spodziewam sie maluszka i kończymy wykańczanie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 13.04.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Poszło 2x, sorki, usuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.04.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Magdziu gratulacje wielkie Napisz cos więcej, jak się czujesz? No i kiedy rozwiązanie? Trzymaj się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 13.04.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 O widzę szpiegów z grupy szczecinskiej dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 14.04.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Dzięki, Monka Czuję się, póki co bardzo dobrze, a dzidziuś pojawi się jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 14.04.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Magdzia ogromne gratulacje!!!! Zaskoczyłaś mnie Rośnijcie zdrowo! Dużo dużo zdrówka i sił życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.04.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Bikosa, Magdzia - ogromniaste gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.04.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Maqdzia - bardzo ,bardzo sie cieszę !!!! Gratuluje i trzymam kciuki za Was !!!! I świat Ci sie przewroci do gory nogami - jakie to cudowne uczucie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Magdzia ogromne garulacje Bardzo się ciesze życze duzo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 14.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 O rany, dziewczyny dzięki za tak żywą reakcję, ale... chciałam tak dyskretnie napisać, żeby się nie afiszować Ciiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts