Wojty 17.06.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A ja się wczoraj dowiedizalam ze moja wspaniala przyjaciólka jest od 2 tygodni w ciaży!!!!! jestem chyba najdumniejsza i najszczesliwsza ciotka!!! Prawde mówiac slyszlam, ze o takich kilkunastodniowych ciazach rczej nie ma co mówić, ale obie czujemy ze to na pewno sie uda (zreszta lekarz jzu potwierdil ciaze - po 14 dniach ). Fajnochno, prawda?? A maluszek/maluszka urodzi sie w okolicach moich urodzin - a moze na moje urodziny??? Fajnie, moze wbrew temu co pisalam pare dni temu wreszcie "moj rocznik" zaczyna się rozmnazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.06.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 To ja tu nie zaglądam, i nic nie wiem co się dzieje! Koleżanki drogie - Magdzia, Honorata, Funia - gratulacje!! Co do ciuszków, to warto a nawet trzeba już od 6-go, 7-go miesiąca mieć przygotowane wszystko, całą walizkę do szpitala - przybory, ciuchy dla siebie i dziecka, papmpersy, Tantum Rosa do mycia (polecam!), dokumenty, skierowania, etc. ponieważ zdarzają się wcześniejsze porody i wtedy może być problem. Nie wierzcie w żadne przesądy i kupcie wszystko zawczasu, wierzcie mi że mąż czy rodzina nie przygotują tego tak jak trzeba. A potem naprawdę nie ma jak chodzic po sklepach - lepiej wszyzstko przygotować żeby potem bez stresu poświęcać się miłym zajęciom, takim jak karmienie dzidziusia ja już mam dwójkę, i bardzo mi żal że już nie będę przytulać i karmić tłustego słodkiego niemowlęcia Ale wam zyczę dużo radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 My założyliśmy, że powiększymy rodzinę jak będziemy mieć do tego warunki (mieszkaliśmy z mężem w wynajmowanej kawalerce), czyli jak zbudujemy dom i się do niego wprowadzimy. I tak też zrobiliśmy. Mieszkamy już pół roku, ja spodziewam sie maluszka i kończymy wykańczanie domku Magdzia, ale ja dobrze pamietam, ze Ty o 3 myslałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 08.07.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Magdzia, ale ja dobrze pamietam, ze Ty o 3 myslałas No, ale nie o 3 na raz Wszystko po kolei... Nie od razu Kraków zbudowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.07.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 O rany, dziewczyny dzięki za tak żywą reakcję, ale... chciałam tak dyskretnie napisać, żeby się nie afiszować Ciiiiiiiiiiii Dopiero teraz doczytałam,GRATULUJE, pamietaj, ze ciagle trzymam Cie za słowo odnosnie 3 pociech sama_czasami_ tez mysle o 3, i jeszcze gdyby to była babeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no to ja też dziewczyny z radością i lekkim przerażeniem dołączam do grona Zaczeliśmy dopiero kopać pod fundamenty a tu sie wczoraj okazało.. Ja dopiero co sie obroniłam(tak w ogóle mam lat 23 i pół), pracy niestety nie ma( na razie jestem na stażu w urzędzie), dom jeszcze nawet z ziemi nie wyszedł, ślub będzie na wariackich papierach ...trochę się namieszało, no ale cóż..życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.07.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no to ja też dziewczyny z radością i lekkim przerażeniem dołączam do grona Zaczeliśmy dopiero kopać pod fundamenty a tu sie wczoraj okazało.. Ja dopiero co sie obroniłam(tak w ogóle mam lat 23 i pół), pracy niestety nie ma( na razie jestem na stażu w urzędzie), dom jeszcze nawet z ziemi nie wyszedł, ślub będzie na wariackich papierach ...trochę się namieszało, no ale cóż..życie! GRATULACJE !!!!!!!!!!! zobaczysz wszystko sie dobrze ulozy!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.07.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no to ja też dziewczyny z radością i lekkim przerażeniem dołączam do grona Zaczeliśmy dopiero kopać pod fundamenty a tu sie wczoraj okazało.. Ja dopiero co sie obroniłam(tak w ogóle mam lat 23 i pół), pracy niestety nie ma( na razie jestem na stażu w urzędzie), dom jeszcze nawet z ziemi nie wyszedł, ślub będzie na wariackich papierach ...trochę się namieszało, no ale cóż..życie! poczytaj watek "Nowy dom, nowe dziecko":-)Gratuluje, bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 15.07.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Dzięki dziewczyny!!! Ja z natury jestem optymistką więc wierzę że wszystko się dobrze ułoży! Musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.07.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Hej Wszystkim, po dluższej nieobecności spowodowanej przeprowadzką i brakiem neciku melduę obecność. To już 35 tydzień. Ambitny plan zakłąda, że zdąże jeszcze zrobić odprowadzenie deszczówki i podjazdy. Ale to pewnie motyka na słońce, tym bardziej, że po ostatnim jeżdżeniu na mopie coś się zaczyna dziać. Teraz jestem juz grzeczna i więcej odpoczywam bo mam nianię do Antosia na kilka godzin dziennie. Aha- gdyby ktos potrzebował sprawdzonej listy/wyprawki to prześlę na maila. Gorące pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Bikosa to teraz pozostaje być bardzą grzeczną dziewczynką deszczówka może poczekać Życzę dużo szczęścia i zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 17.07.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Dzięki, ale przed jesienia musi być zrobiona a jak ja się tym nie zajmę to kto?? Łatwiej teraz niz potem z Antkiem u spódnicy i frankiem przy cycusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 To już będzie wyzwanie rzeczywiście Życzę pwodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 19.08.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 witam kochane, po miesiecznym pobycie nad morzem, pogody nie bylo, ale z ato byl czas na dlugie spacery, rajdy piesze, grzybobrania, ogniska, wycieczki etc. a siły mam za dwóch, to juz 19 t.c., a czuje sie (odpukac i odpluc) naprawde swietnie i podobno wygladam tez kwitnąco (przesądni wróżą chłopaka), zobaczymy , usg mam na poczatku wrzesnia. Na budowie, hmm, sporo sie dzieje, teraz zaczynam rajdy za płytkami, gresami, podłogami, a kaska leci jak szalona, wrrr. Z zakupami "dzieciecymi" jeszcze troche poczekam, na razie nie odczuwam takiej potrzeby, jeszcze mnie nie wzięlo. Pozdrawiam wszytskie ciężaróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 19.08.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Cześć wypoczęta Honorcia Ja o urlopie już zapomniałam. Co do moich postępów - to w domku właśnie robi się brama i furtka, a dzidziol - rośnie i daje mi się we znaki, mały bokser U mnie już 30tc I też mi wróżą chłopaczka, bo też wyglądam (podobno ) kwitnąco, nawet mój rodzony szef mnie komplementuje Dużo zdrówka życzę i cały czas jak najlepszego samopoczucia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 19.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, nie wiem czy mogę jeszcze pisać w tym wątku, gdyż od poiedziałku nie jestem już podwójna Franuś jest z nami na świecie. Jestem szczęśliwa. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny- oby było chociaż tak dobrze jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 19.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, nie wiem czy mogę jeszcze pisać w tym wątku, gdyż od poiedziałku nie jestem już podwójna Franuś jest z nami na świecie. Jestem szczęśliwa. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny- oby było chociaż tak dobrze jak u nas Bikosa!!!!!!!!!! To GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Oby wam się...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.08.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, nie wiem czy mogę jeszcze pisać w tym wątku, gdyż od poiedziałku nie jestem już podwójna Franuś jest z nami na świecie. Jestem szczęśliwa. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny- oby było chociaż tak dobrze jak u nas Gratujacie i ucałowania dla maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Bikosia jeszcze raz gratulacje dużo zdrówka dla Twoich chłopców To czyja kolej teraz? coś mi się wydaje że Haneczki Funi. Funiu trzymam kciuki za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.08.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, nie wiem czy mogę jeszcze pisać w tym wątku, gdyż od poiedziałku nie jestem już podwójna Franuś jest z nami na świecie. Jestem szczęśliwa. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny- oby było chociaż tak dobrze jak u nas GRATULACJE !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts