Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kobiety budujące w ciąży!? Klub Bab Budowniczych

Gość dziewcze

Recommended Posts

Hej, nie wiem czy mogę jeszcze pisać w tym wątku, gdyż od poiedziałku nie jestem już podwójna :wink: Franuś jest z nami na świecie. Jestem szczęśliwa. :lol: Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny- oby było chociaż tak dobrze jak u nas :lol:

OGROMNE GRATULKI :lol: :lol: :lol:

Duzo zdrówka dla całej rodzinki :)

• Odpowiedzi 168
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bikosa

gratulki ogromne!!!!

A do wątku oczywiscie zaglądaj.

Napisz - co z domkiem - zdążyliście??

Monka

No chyba faktycznie nasza kolej. W sobotę Hanka się ułożyła strasznie nisko, ąz mnie bolało przy każdym kroku - okazało się, ze fałszywy alarm - chyba jeszcze z tydzień się pokulamy :wink:

Magdziu

mi też mówili , ze wyglądam fajnie i wróżyli chłopaka, do 32 tygodnia.

Wtedy USG pokazało :o , ze byli w błędzie :D Czekam na Haneczkę.

Dziękuję Wam za gratulacje. Narazie żyjemy- starszy synek troszkę zazdrosny ale już kocha braciszka. Maluszek skończył dziś tydzień- Boże, jak ten czas leci!! Dzisiaj przywieźli kręgi na studnie do odbioru deszczówki i do końca tygodnia ma byc zrobione. Potem podjazdy i.... się jeszcze zobaczy. Najbardziej i tak czekam na kominek- jeszcze niecały miesiąc i będą montować.

Honorata- mi też się marzyły kiteczki :wink: ale teraz nie zamieniłabym tej jednej antenki między nóżkami na milion kiteczek :lol:

Trzymam za Was wszystkie kciuki- oby szybko i zdrowo :lol:

Mi się zawsze marzyły antenki a mam dwie kiteczki za to zdrowe :)

Najważniejsze żeby zdrowe były nie ma nic lepszewgo dla rodziców niż zdrowe dzieci :)

Czego wszystkim rodzicom życzę :)

jASNE ZE to najwazniejsze!!!!!!

ja mam na razie antenke i mam zamiar miec jeszcze dwojke dzieci :)

w tym jedna kitke -byloby super-ale jak bedzie 3synow to tez bedzie dobrze :)

pozdrawiam

antenki , kitki ...fajne :lol: :lol: :lol:

macie rację, byleby było zdrowe, wiem co to znaczy chore dziecko, moja mama z takimi pracuje, przed ciążą bardzo przesiąkłam strachem o to, co by było gdyby tak na mnie tarfiło jakis niedorozwój, uposledzenie czy niepełnosprawnosc, na sczescie w ciązy takie mysli i starch mnie opuscily!

Ja też własnie z racji swojej pracy wiem że zdrowe dziecko to największe szczęscie :)

Honorata zyczę duzo zdrówka i bardzo dobrze że złe mysli opuściły Twoją główkę, podziwiam :)

Ja własnie ze względu na te głupie mysli juz się chyba na 3 dziecię nie zdecyduje 8)

Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka :)

Płeć nie ważna , byle zdrowe.

Wszystkie to powtarzamy.

I co ciekawe - to prawda.

Ja przez 7 miesięcy byłam przekonana, że będzie chłopiec - cieszyłam się straaasznie.

Potem nagle - "jaki chłopiec? przecież to córa jak nic!"

I co? - i cieszę się strasznie.

A jeszcze bardziej cieszę się, że wszystkie dotychczasowe badania wskazują, że będzie ok. Mam nadzieję, że przy porodzie nic się nie stanie. Byle zdrowe.

Cieszę sie strasznie.

Że córka.

Że dziecko.

A potem będzie syn, albo kolejna córka - byle zdrowe. :wink:

• 3 weeks później...

Oj Funiu! Przyjmij ode mnie wielkie gratulacje!!! :D :D :D

Nie wypowiadałam się w tym wątku, bo on nie dla mnie jest już... :cry: :wink:

ale podczytywałam sobie po cichutku i trzymałam za Was kciuki, dzielne dziewczyny! :D

Jesteś teraz Funiu kobietą budującą z dzieciątkiem przy piersi!

Powodzenia wszelkiego, niech rośnie kruszynka jak na drożdżach i zdrowo się chowa!

Echhhh, kiedy ja przeżywałam takie chwile... 8)

O jej! Funiu! Ogromne gratulacje!!! Super, że masz już Hanię po tej stronie brzuszka :) Niech rośnie zdrowo i Tobie też życzę szybkiego powrotu do formy :) BUŹKA!!! :p

No jaa powoli wracam do formy.

I razem z Haneczką trzymam kciuki za ciocie Magdzie i jej potomka :wink:

Trzymajcie, trzymajcie, napewno się przyda :lol: :lol: :lol: Zaczyna mnie łapac lekki stresik, to już tylko 44 dni... :o

O jej! Funiu! Ogromne gratulacje!!! Super, że masz już Hanię po tej stronie brzuszka :) Niech rośnie zdrowo i Tobie też życzę szybkiego powrotu do formy :) BUŹKA!!! :p

No jaa powoli wracam do formy.

I razem z Haneczką trzymam kciuki za ciocie Magdzie i jej potomka :wink:

Trzymajcie, trzymajcie, napewno się przyda :lol: :lol: :lol: Zaczyna mnie łapac lekki stresik, to już tylko 44 dni... :o

bedzie dobrze!!!!!!!!!!