Aga J.G 19.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Hej, nie wiem czy mogę jeszcze pisać w tym wątku, gdyż od poiedziałku nie jestem już podwójna Franuś jest z nami na świecie. Jestem szczęśliwa. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny- oby było chociaż tak dobrze jak u nas OGROMNE GRATULKI Duzo zdrówka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.08.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Bikosa gratulki ogromne!!!! A do wątku oczywiscie zaglądaj. Napisz - co z domkiem - zdążyliście?? Monka No chyba faktycznie nasza kolej. W sobotę Hanka się ułożyła strasznie nisko, ąz mnie bolało przy każdym kroku - okazało się, ze fałszywy alarm - chyba jeszcze z tydzień się pokulamy Magdziu mi też mówili , ze wyglądam fajnie i wróżyli chłopaka, do 32 tygodnia. Wtedy USG pokazało , ze byli w błędzie Czekam na Haneczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 22.08.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Bikosa -najszczersze gratulacje . No własnie, zobaczymy co umnie pokaze usg, mam przeczucie ze chłopaka (chociaz wolalabym dziewczynke), ale juz kochamy goraco co Bozia da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.08.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Dziękuję Wam za gratulacje. Narazie żyjemy- starszy synek troszkę zazdrosny ale już kocha braciszka. Maluszek skończył dziś tydzień- Boże, jak ten czas leci!! Dzisiaj przywieźli kręgi na studnie do odbioru deszczówki i do końca tygodnia ma byc zrobione. Potem podjazdy i.... się jeszcze zobaczy. Najbardziej i tak czekam na kominek- jeszcze niecały miesiąc i będą montować. Honorata- mi też się marzyły kiteczki ale teraz nie zamieniłabym tej jednej antenki między nóżkami na milion kiteczek Trzymam za Was wszystkie kciuki- oby szybko i zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.08.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mi się zawsze marzyły antenki a mam dwie kiteczki za to zdrowe Najważniejsze żeby zdrowe były nie ma nic lepszewgo dla rodziców niż zdrowe dzieci Czego wszystkim rodzicom życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.08.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mi się zawsze marzyły antenki a mam dwie kiteczki za to zdrowe Najważniejsze żeby zdrowe były nie ma nic lepszewgo dla rodziców niż zdrowe dzieci Czego wszystkim rodzicom życzę jASNE ZE to najwazniejsze!!!!!! ja mam na razie antenke i mam zamiar miec jeszcze dwojke dzieci w tym jedna kitke -byloby super-ale jak bedzie 3synow to tez bedzie dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 23.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 antenki , kitki ...fajne macie rację, byleby było zdrowe, wiem co to znaczy chore dziecko, moja mama z takimi pracuje, przed ciążą bardzo przesiąkłam strachem o to, co by było gdyby tak na mnie tarfiło jakis niedorozwój, uposledzenie czy niepełnosprawnosc, na sczescie w ciązy takie mysli i starch mnie opuscily! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja też własnie z racji swojej pracy wiem że zdrowe dziecko to największe szczęscie Honorata zyczę duzo zdrówka i bardzo dobrze że złe mysli opuściły Twoją główkę, podziwiam Ja własnie ze względu na te głupie mysli juz się chyba na 3 dziecię nie zdecyduje Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Płeć nie ważna , byle zdrowe. Wszystkie to powtarzamy. I co ciekawe - to prawda. Ja przez 7 miesięcy byłam przekonana, że będzie chłopiec - cieszyłam się straaasznie. Potem nagle - "jaki chłopiec? przecież to córa jak nic!" I co? - i cieszę się strasznie. A jeszcze bardziej cieszę się, że wszystkie dotychczasowe badania wskazują, że będzie ok. Mam nadzieję, że przy porodzie nic się nie stanie. Byle zdrowe. Cieszę sie strasznie. Że córka. Że dziecko. A potem będzie syn, albo kolejna córka - byle zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Funia dokładnie tak Zyczę Ci duzo zdrówka i szybkiego porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Czy dalej mogę tu zaglądać - już nie w ciąży? --------------------------------- Funia - Mama Hani od 5.09.2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Czy dalej mogę tu zaglądać - już nie w ciąży? --------------------------------- Funia - Mama Hani od 5.09.2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.09.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Oj Funiu! Przyjmij ode mnie wielkie gratulacje!!! Nie wypowiadałam się w tym wątku, bo on nie dla mnie jest już... ale podczytywałam sobie po cichutku i trzymałam za Was kciuki, dzielne dziewczyny! Jesteś teraz Funiu kobietą budującą z dzieciątkiem przy piersi! Powodzenia wszelkiego, niech rośnie kruszynka jak na drożdżach i zdrowo się chowa! Echhhh, kiedy ja przeżywałam takie chwile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.09.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Oj Funiu! Przyjmij ode mnie wielkie gratulacje!!! Dziękuję Mateczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.09.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Niech się dzidzia dobrze chowa A mamusia wraca do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 12.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 O jej! Funiu! Ogromne gratulacje!!! Super, że masz już Hanię po tej stronie brzuszka Niech rośnie zdrowo i Tobie też życzę szybkiego powrotu do formy BUŹKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 12.09.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Niech się dzidzia dobrze chowa ... Mój brat na pytanie: 'Jak się Dorota chowa' odpowiadał: 'a dziekuję, dobrze, jak się czasami schowa to tydzień jej szukamy' Tak mi się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 O jej! Funiu! Ogromne gratulacje!!! Super, że masz już Hanię po tej stronie brzuszka Niech rośnie zdrowo i Tobie też życzę szybkiego powrotu do formy BUŹKA!!! No jaa powoli wracam do formy. I razem z Haneczką trzymam kciuki za ciocie Magdzie i jej potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 19.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 O jej! Funiu! Ogromne gratulacje!!! Super, że masz już Hanię po tej stronie brzuszka Niech rośnie zdrowo i Tobie też życzę szybkiego powrotu do formy BUŹKA!!! No jaa powoli wracam do formy. I razem z Haneczką trzymam kciuki za ciocie Magdzie i jej potomka Trzymajcie, trzymajcie, napewno się przyda Zaczyna mnie łapac lekki stresik, to już tylko 44 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 O jej! Funiu! Ogromne gratulacje!!! Super, że masz już Hanię po tej stronie brzuszka Niech rośnie zdrowo i Tobie też życzę szybkiego powrotu do formy BUŹKA!!! No jaa powoli wracam do formy. I razem z Haneczką trzymam kciuki za ciocie Magdzie i jej potomka Trzymajcie, trzymajcie, napewno się przyda Zaczyna mnie łapac lekki stresik, to już tylko 44 dni... bedzie dobrze!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts