AliP 24.05.2019 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Witam wszystkichnie doszukałam się wątków dotyczących drzwi zewnętrznych drewnianych.Czy macie jakiś sprawdzonych producentów (poza Urzędowski który chyba jest dość drogi)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.05.2019 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2019 Wątek zbiorczy dot. drzwi zewnętrznych zawiera sporo informacji:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?37653-DRZWI-ZEWN%C4%98TRZNE-jakie-wybra%C4%87-W%C4%85tek-zbiorczy Mała uwaga: w tym tygodniu klient poszukiwał zaczepu do głównego zamka w drzwiach. Pokazał zdjęcie - [ATTACH=CONFIG]430729[/ATTACH]- to zaczep stosowany w tanich drzwiach typu KP, Doorsy itp. Popękany wielokrotnie. Odnalazłem mu taki zaczep: koszt niecałe 10zł. Oryginał dobrej (trwalszej ) produkcji - kosztuje 20-30zł. I tak jest z każdym elementem tanich drzwi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliP 28.05.2019 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Dzięki i sorki za zaśmiecanie kolejnym tematem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 08.06.2019 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Zależy jaki budżet na to chcesz przeznaczyć, bo znajdziesz drzwi drewniane i za 1500zł, ale to raczej wyrób pomiędzy drzwiami, a opałem do kominka. Na szybko z firm jakie możesz sobie przewertować w katalogach masz poza Urzędowskim np. CALa czy Stolpaw, albo np. Doorsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts