geekzorba 24.05.2019 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Witam, na balkonie łuszczy mi się farba, do tego stopnia, że już sama odpada. Gdyby to się działo w mieszkaniu to pytania bym nie zadawał, ale balkon jest na drugim piętrze i pojawiają się tu dwa problemy co do których liczę na waszą pomoc: 1) W jaki sposób ograniczyć ilość starej, usuniętej farby, która może spaść na balkon sąsiada? Myślałem, żeby zrobić coś w rodzaju foliowej płachty, którą całkowicie oddzielę się od zewnętrz, tak że cały usuwany materiał będzie spadał na balkon/zsuwał się po folii. 2) W jaki sposób zabezpieczyć się przed spadkiem? Nie zdarzyło mi się jeszcze spaść z drabiny, ale jednak wolałbym nie kusić losu i upadku z prawie 10 metrów. Istnieją tu jakieś dobre praktyki czy panowie z ekip po prostu biorą to ryzyko na siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts