Lia 23.10.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Czy możecie mi cos doradzić- mam schody żelbetonowe wykończone drewnem (buk), zabiegowe, w salonie. Co zrobić z wnęką pod schodami - półki? szafki? ( bo schowek na mopy i tp odpada będę bardzo wdzięczna za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 23.10.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 www.stolrad.com/ galeria/small/56.jpg Kojarzę w którymś z Muratorów z tego roku.Ew.poszukaj w wyszukiwarkach grafiki.To znalazłam pod nazwą "półki pod schodami" A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.10.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 U mnie pod schodami będzie drewno do kominka, ale ja mam schody przy wyjściu z wiatrołapu czyli na holu. Będzie też mała komódka na telefon, torebkę, klucze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts