Adam___ 23.10.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Witajcie Jakie drzewo polecacie posadzic "ku pamieci" zmarlego Taty Myslelismy nad lipa drobnolistna albo klonem czerwonym Dobry wybor czy moze polecacie cos innego.Drzewo bedzie sobie roslo na pdoworku - jest na tyle miejsca.Chcielibysmy je posadzic jeszcze w tym roku Pomozecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 25.10.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Nie umiem wskazać konkretnego drzewa, ale myślę, że powinno mieć rozłożystą koronę i pięknie szumieć... tak, żeby się chciało pod nim usiąść...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Bardzo lubię brzozy płaczące /nie wiem, jak sie fachowo nazywają /. Pod nią zawsze jest milo usiąść i powspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.10.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dąb lub kasztan...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.10.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Zawsze możesz sprawdzić w kalendarzu celtyckim. PS. I to jest serio, serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.10.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Bardzo piękny pomysł z posadzeniem drzewa ku pamięci Taty . A może Twój Tata miał Swoje ukochane drzewo , o którym mówił . Może Twoja Mama coś na ten temat wie ? Zapytaj . A może wybierz coś zgodnego z charakterem Twojego Taty , coś co od razu będzie się z Nim kojarzyć . Tak czy inaczej idea piękna i szlachetna , gratuluję Twoim Rodzicom , że Cię tak wspaniale wychowali . Pozdrowienia - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 25.10.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Jeśli masz sporo miejsca - proponuje platan. Piekne, dostojne i szlachetne drzewo, rosnie bardzo duze. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 25.10.2004 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Kroyena wg kalendarza celtyckiego wychodzi ze Tacie przypisana jest jablon.Jakos mi nie pasuje na takie drzewo "ku pamieci". Platan - fajne drzewo.Ten klonolistny nawet dosyc fajnie wyglada Coraz bardziej mi sie klon podoba.Ma ladne zolte liscie teraz jesienia. Chociaz dzisiaj do mnie dotarlo ze drzewo na podworku to sie wiaze z duuuuza iloscia lisci jesienia Ale to nic.Bede z radoscia grabil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.10.2004 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Mi sie podoba lipa Piekne drzewo i pachnące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.10.2004 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Drzewko juz jest. Wzielismy klon. Bylismy w lesniczowce - maja tam szkolke i za "Bog zaplac" dostalismy drzewko . W domu okazalo sie ze w korzeniach jest jeszcze jedno - takie malutkie Drzewko ma 3 lata.Akurat tyle jak dlugo tu jestesmy i odkad Tata tu "urzeduje" Dziekuje wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanlley 01.11.2004 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2004 Piękna idea , ja na 25-lecie pontyfikatu JP II posadziłem 25 świerkow i przekazałem swoim dzieciom aby przekazały swoim co mają upamiętnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts