marcinx00 09.08.2019 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Ja też zastanawiałem się wełna czy piana i wybrałem pianę właśnie mi ją wykonali 2 dni temu też pełne deskowanie i papa + dachówka może mnie to przeżyje ci co mają pianę z moich znajomych ja chwalą (ale pewnie dlatego że już ją mają) ci co mają wełnę twierdzą ze zrobili by teraz pianę. Wada to że się pali Zastanawiam się teraz czy dawać kod GK folię paroizolacyjną bo też tu sprzeczne opinnie i sam nie wiem czy będzie lepiej czy gorzej jak przykleję folię na stelaże Co o tej foli sadzicie potrzebna czy nie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacogi 13.08.2019 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Ja też zastanawiałem się wełna czy piana i wybrałem pianę właśnie mi ją wykonali 2 dni temu też pełne deskowanie i papa + dachówka może mnie to przeżyje ci co mają pianę z moich znajomych ja chwalą (ale pewnie dlatego że już ją mają) ci co mają wełnę twierdzą ze zrobili by teraz pianę. Wada to że się pali Zastanawiam się teraz czy dawać kod GK folię paroizolacyjną bo też tu sprzeczne opinnie i sam nie wiem czy będzie lepiej czy gorzej jak przykleję folię na stelaże Co o tej foli sadzicie potrzebna czy nie ???? A czy dałeś membranę, czy sikali na gołe deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 13.08.2019 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Folie paroszczelną należy położyć pod kartongips.A folia wysoko paropszepuszczalna powinna być zastosowana na deskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinx00 21.08.2019 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 A czy dałeś membranę, czy sikali na gołe deski? na deski myślałem sporo o tym wszystkim każdy ma swoje za i przeciw ale myślę że i tak mnie ten dom przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts