diodalodz 27.05.2019 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2019 (edytowane) WitamMam właśnie montowane nowe okna ALU. Wcześniej były okna skrzynkowe tragicznie osadzone w ścianach. Wszystko nie równe, miejscami braki w tynu, a ramy uszczelnione śmieciami. Nowe okna przyszły dopasowane do wymiaru zewnętrznego, natomiast w okół ram były duże przestrzenie 8-12 cm. Na dole okien wylałem ławy z luzem 2 cm od nowego okna.Boki obmurowałem betonem komórkowym ze szczeliną 15mm na piankę.Zostały mi nadproża i tu nie wiem co zrobić.Luz między oknem a nadprożem jest ok 6-8 cm w zależności od miejsca. W jaki sposób uzupełnić ubytki od góry ?Poniżej galeria na googlehttps://drive.google.com/drive/folders/1uS-98dXmkTdJkCtDAVQ1IdPMupOVsYuU?usp=sharing Edytowane 27 Maja 2019 przez diodalodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts