radauskas 28.05.2019 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Mam od 2 tygodni w łazience na scianie ułożone płytki, a konkretnie 2 rodzaje płytek. Po tych 2 tygodniach chciałem je oczyścić z resztek kleju. Z jednych resztki kleju schodzą bezproblemowo jednym pociagnięciem szmaty z "Szopem", a z drugich ledwo ledwo. One mają taką nieco szorstką powierzchnie i czyści sie to masakrycznie źle. Są na to jakieś patenty? Oprócz czyszczenia zaraz po ułożeniu bo na to już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 28.05.2019 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Mogę polecić - ale trzeba być ostrożnym - szczególnie na gresach polerowanym, myjka druciana - takie długie druciane wióry do mycia garnków ze stali nierdzewnych w kuchni. Trzeba to zrobić umiejętnie i delikatnie a zarazem dokładnie .Potem oczyścić preparatem do mycia WC zmywa się również ślad rys stali po pracach "druciakiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts