aliseravima 28.05.2019 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Witam. Posiadam stary dom drewniany (niedokończona budowa sprzed 20 lat) z podpiwniczeniem. Chcę go rozebrać i zostawić same fundamenty z piwnicą. Na tych fundamentach chcę postawić nowy budynek z pustaków. Jak do tego najlepiej się zabrać pod względem formalności. Czy wypełnić formularz o rozbiórkę a później znowu o pozwolenie na budowę itd., czy po prostu będzie szybciej i sprawniej iść tokiem przebudowy (nie wiem, czy tak się da?). Może z państwa ktoś miał taki problem lub wie jak najlepiej do tego podejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.05.2019 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2019 Zacznij od wyboru projektanta.On Ciebie poprowadzi i da wytyczne dla poprawnego działania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliseravima 29.05.2019 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vikotsu2 22.06.2024 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca (edytowane) Moje dokładne obawy. Dom znajduje się w przebudowanej dzielnicy przyczep kempingowych (modułowej). Niezwykle trudno jest wycenić tę nieruchomość. Po pierwsze, jest to półksiężyc, gdzie 1/10 domów jest modułowych. Innym jest ten drewniany fundament. Cena jest o około 60 tys. niższa niż domy o podobnym wieku/wielkości w okolicy. Po przeczytaniu kilku artykułów stwierdzam, że podkłady drewniane są dobre, dopóki nie 10.0.0.0.1 192.168.1.254 Edytowane 27 Czerwca przez vikotsu2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts