Betka 23.10.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2004 Potrzebuje desek na szalunki. Słyszałam, że można wypożyczyć, jednak nie wiem gdzie mam się udać. Budowa pod Wrocławiem. Jaki może być koszt wypożyczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 24.10.2004 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Jeżeli nikt nie wie gdzie można wypożyczyć to może ktoś ma do sprzedania Wrocław i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.10.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 Betka, w Autogiełdzie są ogłoszenia na używane deski ja kupiłam nowe (400 PLN za kubik ) nie mogę odsprzedać bo jeszcze będą potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts