cesarks 29.05.2019 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Witam, Mam pytanie w kwestii zadaszenia tarasu (otwarty).Taras pokryty jest dachówką cementową, a od spodu na krokwiach położona jest biała folia chyba paroszczelna (taka zbrojona w kratkę). Ponieważ przez lata nie było podbitki folia targana przez wiatr całkowicie się poprzecierała a w wielu miejscach porwała. Gdybym chciał położyć nową folię to musiałbym zdjąć dachówki czego wolałbym uniknąć, czy w związku z tym mogę sobie darować zakładanie folii i zrobić od razu podbitkę ? W sumie nie bardzo wiem jaka role miałaby spełniać taka folia na nieocieplonym dachu ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 29.05.2019 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Witam, Mam pytanie w kwestii zadaszenia tarasu (otwarty). Taras pokryty jest dachówką cementową, a od spodu na krokwiach położona jest biała folia chyba paroszczelna (taka zbrojona w kratkę). Ponieważ przez lata nie było podbitki folia targana przez wiatr całkowicie się poprzecierała a w wielu miejscach porwała. Gdybym chciał położyć nową folię to musiałbym zdjąć dachówki czego wolałbym uniknąć, czy w związku z tym mogę sobie darować zakładanie folii i zrobić od razu podbitkę ? W sumie nie bardzo wiem jaka role miałaby spełniać taka folia na nieocieplonym dachu ? Pozdrawiam. Kładź podbitkę/Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts