milenunia222 29.05.2019 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 witam w projekcie mam lane nadproża i podciągi razem z wieńcem ,czy belka terivy utrzyma się z jednej strony w zbrojeniu nadproża okna a z drugiej strony w zbrojeniu podciagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.05.2019 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Jeżeli projekt konstrukcji został opracowany poprawnie ... to utrzyma się.Tak się projektuje i wykonuje.Wykonawca musi znać się na takim rozwiązaniu i wykonać zgodnie z projektem.W projekcie powinny być szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.05.2019 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Dlaczego belki maja stać na zbrojeniu? Belki opierasz o szalunek podciągu czy nadproża zbrojenie powinno być poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 29.05.2019 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Ja to zrozumiałem w zbrojeniu a nie na zbrojeniu czy belka terivy utrzyma się z jednej strony w zbrojeniu nadproża okna a z drugiej strony w zbrojeniu podciagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts