marcin694 29.05.2019 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Witam Na wstepnie nie wiem czy to jest dobry dział ale nie wiedzialem gdzie dokłądnie go zamiescic Zleciłem drobna prace hydraulikowi. Przeniesienie o jakies pół metra moze mniej dwóch rurek PP z ciepła i zimna wodą pod kabine prysznicową bo były nieco za daleko. Taki stan pozostawiłem mu do dalszej pracy: A tak wygładalo zakonczenie prac przez hydraulika Jak widac hydraulik troche wiecej nakuł, uzył dwoch kolanek i dwóch kolanek gwintowanych i ponad metr rurki. Za wykonana prace zapłaciłem 320 wydawało mi sie to nieco za duzo ale skoro sie nie znam na tym to zapłaciłem bez wiekszych wyrzutow sumienia. Fachowiec powiedział ze mozna to juz zalepic i wykonczyc. Wszystko wiec wylepiłem oblozylem plytkami jednka problemy okazały sie przy montazu baterii. Okazało sie ze jeden z gwintów jest krzywo zamontowany, nie ma pionu, ucieka na skos, po prostu jest krzywo złapany. Regulacja mimosrodami tutaj nic nie wskóra jak jest po prostu krzywo. Wiem ze mogłem po wykonaniu jego pracy sprawdzic prawidlowe ustawienie tych rurek ale nie zwykły amator wykonczenia co to robi pierwszy raz o tym nie mysli. Pomijam juz fakt ze jeden jeden gwint wzgledem drugiego jest glebiej o centymetr ale to mozna wyregulowac jeszcze przedłużka. Zadzwoniłem do fachowca i cos niechetnie ale ma to jakos poprawiac i mówił ze zamontuje baterie Co o tym sadzicie? Czy cena za ta robote jest adekwatna do tego jeszcze jest spartolona. Mieszkam w małym miescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts