finlandia 18.09.2021 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2021 Mam u siebie w domu model Plus 75 i jestem z nich bardzo zadowolona. Postawiliśmy na dom pasywny i te drzwi bardzo pasują. Jeżeli chodzi o użytkowanie to wszystko jest ok. Mają bardzo dobry komfort zamykania, są bardzo szczelne i energooszczędne. Montaż szybko i bez problemów. Dostępne w wielu kolorach - ja mam Złoty dąb Gdyby teks nie brzmiał jak z podręcznika początkującego spamera, to bym uwierzył... Może masz fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 23.09.2021 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2021 ... mnie też to zastanawia czy oni na prawdę muszą "postawić na coś". Brzmi jak hazard a to już chyba zakazane poza kasynami? Co do samych drzwi i producenta to OK. Nie zawsze ze wszystkim się zgadzam co jest zamontowane w tych drzwiach ale źle się o nich wyrazić nie mogę. Mowa oczywiście o wyższych seriach na ciepłych ościeżnicach. Każdy od dana porównuje je z Wikędami i Mar-Tomami. Mi osobiście leżą bardziej Wikędy, później o dziwo tanie Mar-Tomy i na końcu proponuję Klientowi KMT ale to przez moją subiektywną opinię. Każda pliszka swój ogonek chwali i to na czym się zna. P.S. fin - może zrobić na forum rzeczywiście jakiś podręcznik spamera i najczęściej używane zwroty? Postawiłem na drzwi X, jestem zadowolony z drzwi X, jakieś mądre cytaty z katalogu z dopiskiem Paulo Coelho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 24.09.2021 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Mam sporą dozę sympatii do KMT, ale marketingowo są... słabi Nie raz już tu próbowali "zabłysnąć", zawsze na kiepskim poziomie. A wystarczyłoby oddelegować kogoś z wiedzą by się udzielał na forum, tak jak przez wiele lat konkurencyjną markę pod kątem technicznym wypromował tu Piotr Jażewicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts