cielok18 29.05.2019 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Dzień dobryCzy możecie polecić dobrego instalatora Pomp Ciepła który Potrafi Doradzić, Dobrać odpowiednią Pompę ciepła dla domu nowo budowanego znajdujący się w Województwie Opolskiem.???? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 30.05.2019 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Dzień dobry Czy możecie polecić dobrego instalatora Pomp Ciepła który Potrafi Doradzić, Dobrać odpowiednią Pompę ciepła dla domu nowo budowanego znajdujący się w Województwie Opolskiem.???? Z góry dzięki ja co prawda szukałem 2013-2014, ale było ciężko najkonkretniejsze oferty z województwa miał p. Zięba, z Prudnika ostatecznie poszukałem trochę dalej, z innego województwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 30.05.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 szukaj w firmie silesia term polecą Ci sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 31.05.2019 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Poszukaj na forum gościa o nicku Clarnet, jest z Rybnika ale korzystałem z jego usług. Gościu wie o czym mówi bez ściemniania, możesz na niego zawsze liczyć ( oddzwonił nawet w sobotni wieczór ) Jeśli nie mają czasu na montaż nawet ja mogę Ci zainstalować hydraulikę, oni wpadną na pół dnia żeby dokończyć dzieła Aha, flagową pompą u nich jest Daikin, mam od nich nową Elthermę 3 i jak na razie mogę tylko polecić jak i samą pompę tak i firmę Karbon pana Adriana ( Clarnet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cielok18 31.05.2019 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 dziękuje na pewno się z nimi skontaktuje. Jeśli macie jeszcze kogoś to piszcie będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cielok18 01.06.2019 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 A czy polecacie firmę GHS z Rudy Śląskiej? Jakieś wrażenia z montażu pompy? Jakość, terminowość, ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts