vudu 31.05.2019 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Witam, zabieram sie za układanie paneli podłogowych w swoim domu i tak sie zastanawiam, ile panela " wypuscic" pod drzwi, to jest nowy dom nie mam jeszcze drzwi mam czyste otynkowane otwory drzwiowe, nie wiem jaka jest zasada wypuszczania panela w takie otwory czy zakonczyc na poczatku czy wpuscic do polowy czy wpuscic w caly otwór??? Najlepiej by bylo by pozniej po zamontowaniu listwy drzwi zamykały sie na tym łączeniu ale czy zawsze drzwi bedą zamykać sie w połowie otworu?? wydaje mi sie ze nie , no i sam nie wiem, licze na podpowiedz?? z gory dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 31.05.2019 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 jesli łączysz panele, to linia łaczenia powinna byc pod drzwiami(w linii drzwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vudu 31.05.2019 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 W tym problem ze ja nie wiem gdzie ma byc ta linia drzwi , bo drzwi i ościeżnic jeszcze nie ma, no chyba ze mozna to wywnioskowac po samym otworze drzwiowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 31.05.2019 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 linia drzwi jest wzdłuż ściany po stronie drzwi, nie ma znaczenia, ze nie masz drzwi itp. ważne abyś wiedział po której stronie będą drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vudu 31.05.2019 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Aha dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts