Bartolomeo84 02.06.2019 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Witam Was. Proszę pomóżcie, Kupiłem domek holenderski "Willerby Lyndhurst 2 Bed" 3.7m szerokości X 12m długości. Po kupnie dowiedziałem się, że żeby postawić legalnie ten domek na baaardzo długi czas, muszę mieć pozwolenie na budowę i projekt techniczny domku. Czy ktoś z Was ma może dojście do jakiego kolwiek projektu technicznego domku holenderskiego/angielskiego o tych wymiarach czyli 3.7m X 12m żeby przesłać mi na maila screeny? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbusik88 18.12.2019 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Witam, czy dostał Pan jakaś odpowiedź? Bo jestem w podobnej sytuacji. Proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 18.12.2019 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 Przecież to jest domek na kołach a nie na fundamencie , co wy tu wymyślacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts