Frank85 06.06.2019 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Witam Jestem na etapie dachu, raczej zdecydowany jetem na pełne deskowanie plus papa, muszę zastosować szczelinę wentylacyjną z wlotem w podbitce a wylotem w kalenicy po przez niedobijanie desek do samego końca , to jest dla mnie jasne ale proszę mi powiedzieć jak mam to zrobić w 2 bocznych połaciach oraz w miejscach zaznaczonych na czerwono?? Jeśli tam zostawię przykładowo 5 cm niedobite będzie to tylko mały trójkąt który raczej nie zda egzaminu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil30cm 06.06.2019 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Na końcu wiercisz otwory średnicy 5 cm przy narożnikowej i spełnia swoje zadanie; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frank85 14.06.2019 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 A jak to jest z pokryciem gontem bitumicznym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 18.06.2019 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 W przypadku dachu kopertowego krokwie w polach które się "kończą" są nawiercane bądź nacinane. Generalnie powinno to zostać przygotowane przez dekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts