Adikon532 08.06.2019 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Posiadam sterownik solarny firmy weber i podłączylem druga pompę ale nie mogę ustawić temperatury załańczania może ktoś pomóc jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 12.06.2019 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Jeśli sterownik ogarnia różne schematy musisz zmienić schemat na którym będzie 2 lub więcej pomp i będzie można ustawić ich temperaturę np. pompa cyrkulacyjna i ustawisz temperaturę startu. Mój sterownik od Hewaleksa to ogarnia jeśli chodzi o webera nie wypowiadam się. Jeśli sterownik nie ogarnia tego kup sobie za 1,3 dolary u chińczyków takie coś tam ustawiasz temperaturę a pod przekaźnik zapinasz pompę:https://pl.aliexpress.com/item/W1209-LED-Digital-Thermostat-Temperature-Control-Thermometer-Thermo-Controller-Switch-Module-DC-12V-Waterproof-NTC-Sensor/32823954149.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 14.06.2019 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Właśnie przymierzam się do kupna jakiegoś sterownika I potrzebuje taką funkcje aby druga pompka zalaczala się gdy np woda osiągnie w zbiorniku 90stopni u mnie ta druga ma służyć do wypuszczenia nadmiaru ciepła a najlepiej aby ta druga pompka miała osobny zakres ustawianych temperatur które by je zalaczaly albo do wychladzania kupić osobny termostat przylgowy na rure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 17.06.2019 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Podałem Ci w linku urządzenie które pracuje niezależnie i zewrze styki pompy po osiągnięciu przez czujnik zadanej temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adikon532 20.06.2019 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Dzięki za pomoc udało mi się podłączyć pompę pod sterownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 21.06.2019 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Dzięki za pomoc udało mi się podłączyć pompę pod sterownik I jak ten sterownik załącza to drugą pompe jest osobny zakres ustawiania temp.do tej drugiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts