Przemo_sm 09.06.2019 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Witam wszystkich serdecznie mam pytanko do wszystkich majstrów . Chodzi o szpachlowanie sciań jak w temacie a dokładnie o cenę za m2. Jak rozumieć pojęcie "Biorę 18zł za m2"? Zazwyczaj jest tak, że szpachluje się powieszchnie 2 razy. Mam rozumieć to tak, że 18zl za m2 to cena jednokrotnego położenia gładzi?.. Proszę o wyrozumiałość i odpowiedź. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malarz1 09.06.2019 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Jest to najprawdopodobniej cena na gotowo. Jedni fachowcy robią 2 wartwy, a inni 3 warstwy. Zwykły sufit lub ściany łatwo wycenić, reszta kosztuje dodatkowo. Ważne żeby ustalić wszystko na początku, najlepiej na papierze. PS. mój nick nie ma nic wspólnego z tym rzemiosłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemo_sm 09.06.2019 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Ok rozumiem Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts