jacek985 11.06.2019 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Dzień dobry Mój balkon wygląda jak na zdjęciu: U góry hydroizolacja i kafle, z frontu nie było hydroizolacji. Brakuje również rynien. Czy dobrym pomysłem jest: 1. Położenie od frontu hydroizolacji. 2. Zamontowanie systemu rynien. (czy ktoś zna taki system, który można wykorzystać przy już położonych kaflach ? ) 3. Wykończenie dekoracyjne hydroziolacji, kładąc na nią jakąś żywicę, lub elewację w kolorze domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 13.06.2019 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Te jasne kawałki pod balustradą to styropian?To ciemne na górze styropianu to balustrada czy płytki lub opierzenie?W jakie sposób jest mocowana balustrada? Wg mnie rynny nie są potrzebne. Potrzebne jest opierzenie z blach lub innego materiału.Jeżeli płytki masz całe i nie odpadają to może to uszczelnienie żywicą od góry będzie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts