niaga 13.06.2019 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Pogubiłam się, chcemy zrobić schody metalowe na poddasze. wysokość do otworu 220cm, szerokość 70 cm. Jakie elementy mi potrzebne? Teowniki, płaskowniki? Bardzo proszę o podpowiedź jakieś mądre głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drogba 14.06.2019 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2019 Pogubiłam się, chcemy zrobić schody metalowe na poddasze. wysokość do otworu 220cm, szerokość 70 cm. Jakie elementy mi potrzebne? Teowniki, płaskowniki? Bardzo proszę o podpowiedź jakieś mądre głowy. Z tego rysunku a raczej wizualizacji wychodzi tak: - policzki / rura kwadratowa - pochwyty / rura okrągła / kwadratowa - wypełnienie, słupki / rura kwadratowa / okrągła - stopnie mogą być z blachy dobrze by było zrobić z ryflowanej - kilka blach na stopy i węzły pytanie zasadnicze o gatunek materiału. "biały czy czarny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts