Sylwia Darek 13.04.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witajcie, oddam tzw. sławojkę/wychodek czy jakkolwiek sobie to nazwać Zrobiona z desek, wytrzymała wiele ekip i jeszcze wiele wytrzyma Odbiór - Marianów koło Leszna. Ważne - do odbiorcy należy transport i przeniesienie. Cena okazyjna - 0 zł Pozdrawiam MM Jesteśmy zainteresowani Tylko skąd i kiedy można ją zabrać? pozdrawiamy, Sylwia i Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 13.04.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witajcie, oddam tzw. sławojkę/wychodek czy jakkolwiek sobie to nazwać Zrobiona z desek, wytrzymała wiele ekip i jeszcze wiele wytrzyma Odbiór - Marianów koło Leszna. Ważne - do odbiorcy należy transport i przeniesienie. Cena okazyjna - 0 zł Pozdrawiam MM Jesteśmy zainteresowani Tylko skąd i kiedy można ją zabrać? pozdrawiamy, Sylwia i Darek Witajcie, gorący towar z tego wychodka Mam już jednego zainteresowanego, jeśli nie odbierze w ciągu 2-3 dni, dam Wam znać. Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 13.04.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witajcie, oddam tzw. sławojkę/wychodek czy jakkolwiek sobie to nazwać Zrobiona z desek, wytrzymała wiele ekip i jeszcze wiele wytrzyma Odbiór - Marianów koło Leszna. Ważne - do odbiorcy należy transport i przeniesienie. Cena okazyjna - 0 zł Pozdrawiam MM Jesteśmy zainteresowani Tylko skąd i kiedy można ją zabrać? pozdrawiamy, Sylwia i Darek Witajcie, gorący towar z tego wychodka Mam już jednego zainteresowanego, jeśli nie odbierze w ciągu 2-3 dni, dam Wam znać. Pozdrawiam MM Rozumiem, czekamy wobec tego na "cynk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 To kiedy będzie jakaś balanga? Taka ładna pogoda że pić sie chce ,Kto jest za ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 14.04.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 To kiedy będzie jakaś balanga? Taka ładna pogoda że pić sie chce ,Kto jest za ? Pozdr. jaaaaa , ale w kolejnym tygodniu, bo w przyszłym to siedzę w robocie do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 17.04.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witamy wszystkich, nie będzie więcej mandatów dla kierowców wjeżdżających na al. Cisową z materiałami budowlanymi - na znaku pojawiła się dzisiaj tabliczka - dopisek - nie dotyczy pojazdów budowlanych Michał dobrze załatwiłeś sprawę... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 17.04.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witamy wszystkich, nie będzie więcej mandatów dla kierowców wjeżdżających na al. Cisową z materiałami budowlanymi - na znaku pojawiła się dzisiaj tabliczka - dopisek - nie dotyczy pojazdów budowlanych Michał dobrze załatwiłeś sprawę... pozdr. wow !! super wiadomość !! Chyba pan Latoszek to w gminie jedyna kompetentna osoba Wczoraj u niego byłem to obiecał, że najpóźniej dziś rano przykręcą tabliczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam sąsiadów! Jeśli ktoś z Was ma kontakt na sprawdzonego wykonawcę bram ogrodzeniowych i ogrodzeń to bardzo proszę o kontakt na priv. Brama ma być przesuwana, dl. 5m. Również się przyda kontakt do kogoś kto wymurował by ogrodzenie z klinkieru. Robota w Borzęcinie. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 19.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zelijka Ogrodzenie i bramę zrobi P. Zbyszek Nowak ze Stanisławowa 227961407 .(twój sąsiad ) U mnie robił i jest OK. PUK PUK. Za rozsądą cenę . A murarkę to pomoże namierzyć też,tak było u mnie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Dzieki sasiad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 20.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, Wiecie może kto ma na zbyciu przyczepę campingową, nasz budowlaniec z chęcią by odkupił. Powinna być "na chodzie" Z góry dziękuję za namiary i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 20.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 SPRZEDAM PUSTAKI STROPOWE - TERIVA Zostało mi jakieś 60 sztuk (w tym ok 20 podeklowanych na placu) pustaków stropowych. Są takie jak tu: http://www.solbet.pl/teriva_i.php Sprzedam po zeszłorocznych cenach, chcę ich się po prostu pozbyć. Mam też 2 belki stropowe ok. 3-metrowe (muszę je dziś dokładnie zmierzyć).Pustaki: 3,40zł/szt (teraz kosztują ok. 4,20netto) Belki: 10zł/mb (teraz 18zł/mb) Do odbioru k/Nowego Dworu Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 20.04.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 hej,szukam cieśli na budowę w Powązkach, jesli macie namiary to bardzo proszę o infopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 21.04.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Do przyszłych planujących budowę. Ze względu iż wykonałem już docelowe ogrodzenie mam do odstąpienia bramę dwuskrzydłową (solidną) , 12 słupków i kilkanaście metrów siatki.http://images21.fotosik.pl/202/0a5bfa9f88f7537fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 21.04.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Szukam żwiru płukanego o frakcji 30-100 mm do GWC żwirowego w Warszawie i okolicach.Niby jest Wisła,piaskarnie,betoniarnie,przesypownie,a nie mogę znależć żwiru o frakcji powyżej 30 mm(może źle szukam...)Jest do 30 mm,ale powyżej nie ma Dół pod GWC wykopany,fachowcy czekają,a ja nie moge znależć właściwego żwiru.Potrzebuję 30 m3 żwiru.Posiadacza namiaru na taki żwir uszczęśliwię butelką dobrego wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 22.04.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Tylko budowa, należy się odpoczynek może coś wypijemy? Taka ładna pogoda Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 22.04.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Tylko budowa, należy się odpoczynek może coś wypijemy? Taka ładna pogoda Pozdr. proponuję czwartek kto się pisze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 23.04.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam, Poszukuje czlowieka z mlotem (pneumatycznym) lub namiarów na wypozyczalnie sprzetu budowlanego. A moze ktos z waszej ekipy bylby zainteresowany szybkim zarobkiem i wpadlby w ramach przerwy obiadowej odkuc troche zaprawy murarskiej? Prosba o wsparcie - taka glupotka a blokuje mi dalsze dzialanie ... Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 23.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 mam taki namiar na wypozyczalnie sprzetu w Babicach, ale nie wiem na ile aktualny: 606 384 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 24.04.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam, Poszukuje czlowieka z mlotem (pneumatycznym) lub namiarów na wypozyczalnie sprzetu budowlanego. A moze ktos z waszej ekipy bylby zainteresowany szybkim zarobkiem i wpadlby w ramach przerwy obiadowej odkuc troche zaprawy murarskiej? Prosba o wsparcie - taka glupotka a blokuje mi dalsze dzialanie ... Pozdrawiam, Maciek wysłałam namiar P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts