Włodek W. 18.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 MagnolciaJezeli będziesz układac kostkę przed domem to mam sprawdzonego fachowca też Ma dobre ceny i dokładnie zrobił u mnie Jest ok. nic nie,, siadło,, na podjeżdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.07.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 MagnolciaJezeli będziesz układac kostkę przed domem to mam sprawdzonego fachowca też Ma dobre ceny i dokładnie zrobił u mnie Jest ok. nic nie,, siadło,, na podjeżdzie. Włodek, bardzo dziękuję, przypomnę Ci się kiedyś... narazie - "w stepie szerokim..." piasek i piasek i piasek... czekam, aż "panowie" murarze zlitują się nad ogrodzeniem i je dokończą wtedy będę wiedziała jaką powierzchnię muszę ułożyc pozdrawiam wszystkich cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomibobi 18.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witajcie Marianowicze! Micha$ wywoluje wilka z lasu wiec juz chyba czas odslonic sie na forum i przejsc z biernego czytania do formy bardziej aktywnej Odpowiadajac w kwestii Al. Cisowej - nasza dzialka jest jedna z kilku dzialek z laskiem (a dokladnie mam na mysli ta niedawno ogrodzona). Tak wiec witajcie ludu pracujacej stolicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witajcie Marianowicze! Micha$ wywoluje wilka z lasu wiec juz chyba czas odslonic sie na forum i przejsc z biernego czytania do formy bardziej aktywnej Odpowiadajac w kwestii Al. Cisowej - nasza dzialka jest jedna z kilku dzialek z laskiem (a dokladnie mam na mysli ta niedawno ogrodzona). Tak wiec witajcie ludu pracujacej stolicy! Witajcie sąsiedzie pozdrowienia z Al. Magnolii to ta za "pleckami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 18.07.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witajcie Marianowicze! Micha$ wywoluje wilka z lasu wiec juz chyba czas odslonic sie na forum i przejsc z biernego czytania do formy bardziej aktywnej Odpowiadajac w kwestii Al. Cisowej - nasza dzialka jest jedna z kilku dzialek z laskiem (a dokladnie mam na mysli ta niedawno ogrodzona). Tak wiec witajcie ludu pracujacej stolicy! gratuluję "ujawnienia" kiedy zaczynacie budowę ?? pochwalcie się coś. Widzę, że prawie wszyscy obecnie budujący się na Cisowej są na forum - już widzę te imprezki za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 19.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 hej, moze sie ktos podzielic namiarami na sprawdzona ekipe od wykonczenia poddasza? (ocieplenie + kartongips) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.07.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 DMK to Wy żyjecie?? zaglądałam do Was kilka razy i nawet piesek nie zaszczekał buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 19.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 DMK to Wy żyjecie?? zaglądałam do Was kilka razy i nawet piesek nie zaszczekał buźka zyjemy, ale doba powinna miec jednak 48h piesek (a wlasciwie suczka) nie szczeka tylko od razu zalizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 19.07.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 DMK to Wy żyjecie?? zaglądałam do Was kilka razy i nawet piesek nie zaszczekał buźka zyjemy, ale doba powinna miec jednak 48h piesek (a wlasciwie suczka) nie szczeka tylko od razu zalizuje Sunia pewnie jest juz duża - pod kominek juz nie próbuje wchodzić Czyli standard Przed przeprowadzką myślałam, że jak już zamieszkam to będę miała nareszcie trochę czasu dla siebie, ale spotkała mnie przykra niespodzianka - doba powinna mieć 48h i może wtedy uporządkowałabym działkę Jak "doba" będzie miała jakieś wolne, to może zrobimy jakiegoś grilla?? Co o tym sądzicie Szanowni obecni i przyszli sąsiedzi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 19.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witamy po urlopie nowych i "starych" sąsiadów. Dużo się działo na naszym forum, ciekawie poczytać... Michaś dziękujemy za gratulacje - nas też więźba zaskoczyła, i to pozytywnie A na naszej Cisowej ruch się zrobił! Dwie nowe budowy, no, no, no... Pozdrawiam i niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomibobi 19.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Sylwia Darek! Wam to sie powodzi...tu urlopik, a tam budowa sama rosnie, ech tylko pozazdroscic . Dziekujemy za pozdrowienia i obiecujemy ze na dniach ruszamy. Na dniach to znaczy...standardowo czekamy na ekipe Magnolcia, powiadasz "za pleckami"...jakos za naszymi pleckami nie widze domu w takim stopniu zaawansowania - chyba ze mowimy o tym troche dalej na zachod - to wtedy sie zgadza! Zgadzam sie jednak ze stwierdzeniem ze Al. Cisowa rosnie w sile!!! Juz slyszalem ze na wiosne ruszaja kolejne budy wiec bedzie o nas glosno w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 19.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Sylwia Darek! Wam to sie powodzi...tu urlopik, a tam budowa sama rosnie, ech tylko pozazdroscic . Dziekujemy za pozdrowienia i obiecujemy ze na dniach ruszamy. Na dniach to znaczy...standardowo czekamy na ekipe Magnolcia, powiadasz "za pleckami"...jakos za naszymi pleckami nie widze domu w takim stopniu zaawansowania - chyba ze mowimy o tym troche dalej na zachod - to wtedy sie zgadza! Zgadzam sie jednak ze stwierdzeniem ze Al. Cisowa rosnie w sile!!! Juz slyszalem ze na wiosne ruszaja kolejne budy wiec bedzie o nas glosno w okolicy tyle nowych z Marianowa nam przybyło, że chyba musimy jakiś wieczorek zapoznawczy znowu zrobić budujcie się budujcie... jeszcze nie wiecie co Was czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 21.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 hej, moze sie ktos podzielic namiarami na sprawdzona ekipe od wykonczenia poddasza? (ocieplenie + kartongips) pozdrawiam wszyscy uciekli z tego kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 24.07.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Witajcie, drodzy Sąsiedzi. Chciałabym niniejszym bardzo podziękować KrzyśkowiSw z Grupy Stare Babice - i polecić go Waszej życzliwej pamięci , gdy będziecie mieli kupować coś związanego z elektrycznoscią. Właśnie nasz elektryk zakłada osprzęt elektryczny, który kupiliśmy u KrzyśkaSw. Kupiliśmy - baaardzo miło, szybko, z wyjątkowo fachowym doradztwem - i z uczciwym rabatem. BARDZO POLECAM. Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 25.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witajcie, były wcześniej pytania o człowieka od kominka, więc swojego mogę polecić: p. Ryszard, kom. 501732912. Byliśmy bardzo zadowoleni. Czy u kogoś z Was jest teraz ekipa od dachu? Muszę zrobić dach u siebie nad śmietnikiem i szukam bezskutecznie kogoś z terminami przynajmniej w tym roku ... Fachowcy wyjechali widać pić Tyskie w Anglii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 25.07.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 oddam za darmo !! barakowóz. stan raczej słaby, po wymianie pokrycia dachowego rok temu Baraczek ma konstrukcję stalową więc powinien jeszcze kilka budów przeżyć jedyny koszt to transport !! do oddania za jakieś 2 tygodnie !! POLECAM http://www.michas.waw.pl/albums/dzialka/barak.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 29.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 oddam za darmo !! barakowóz. stan raczej słaby, po wymianie pokrycia dachowego rok temu Baraczek ma konstrukcję stalową więc powinien jeszcze kilka budów przeżyć jedyny koszt to transport !! do oddania za jakieś 2 tygodnie !! POLECAM http://www.michas.waw.pl/albums/dzialka/barak.jpg Czy mogłabym liczyć na skorzystanie z owego barakowozu? Właśnie dla mnie jest on niezmiernie potrzebny. Będę budowac ciut dalej i akurat jestem w trakcie szukania jakiegoś lokum na działkę- zanim wybuduję dom. Czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 30.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 oddam za darmo !! barakowóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 MarcinM Mam tez zapotrzebowanie na zrobienie dachu (też małego 4/4), jezeli byłbyś tak uprzejmy, jak znadziesz cieśli do dachu to proszę o namiar. .Pilnie czekam na pozytywna odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkovic 30.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Hej! Budujemy dom 4 km od Leszna w stronę Roztoki Bardzo poszukujemy porządnego kierownika budowy. Budowa rusza za tydzien a my jeszcze nikogo nie mamy do nadzorowania.... Moze macie dobre doswiadczenia z takimi i namiary na nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts