_ANIA 28.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 DMK, tezy tego pana są zadziwiająco często trafione moze branze zmienie DMK zacznij pobierać prowizje Szkoda, że wciąż dostają ok.2,5% WłodekW, droga piękna, szkoda tylko, że jeszcze nie wiedzie do zamieszkałej posesji... Podoba mi się to przebicie, które zrobili z Warszawskiej pod kościół w Babicach, fajnie się to prezentuje veech'u, super! A my jak wracaliśmy wczoraj z działki to z drogi prosto z pod świateł samochodu śmignęły nam 2 sarenki Działkę odwiedzają też króliki (widziałam sama), zające i bażanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 29.11.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Fajnie jest mieszkać pod Puszczą W zeszłym roku kiedy byłem na etapie poszukiwań działki (na oku miałem działeczkę w Wólce) zdarzyło mi się spotkanie oko w oko z łosiem. Rozmawiałem sobie z właścicielką działki a tu przechodzi jakieś duże zwierzę przez jezdnię W pierwszej chwili gdy spojrzałem od niechcenia myślałem że to krowa. Ale patrzę a tu dostojnie przez drogę przechodzi sobie ni mniej ni więcej tylko łoś Nawet specjalnie się nie przejął tym że ma towarzystwo tylko powoli podreptał w kierunku puszczy Wracjając tego dnia widziałem jeszcze przebiegającego przez drogę lisa i dwa zające Mam nadzieję, że kiedy zamieszkamy we własnym domu też będą nas odwiedzać dzikie zwierzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 30.11.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Fajnie jest mieszkać pod Puszczą W zeszłym roku kiedy byłem na etapie poszukiwań działki (na oku miałem działeczkę w Wólce) zdarzyło mi się spotkanie oko w oko z łosiem. Rozmawiałem sobie z właścicielką działki a tu przechodzi jakieś duże zwierzę przez jezdnię W pierwszej chwili gdy spojrzałem od niechcenia myślałem że to krowa. Ale patrzę a tu dostojnie przez drogę przechodzi sobie ni mniej ni więcej tylko łoś Nawet specjalnie się nie przejął tym że ma towarzystwo tylko powoli podreptał w kierunku puszczy Wracjając tego dnia widziałem jeszcze przebiegającego przez drogę lisa i dwa zające Mam nadzieję, że kiedy zamieszkamy we własnym domu też będą nas odwiedzać dzikie zwierzęta alez co ty ....jak sam zauwazyles one wcale nie sa dzikie One sa u siebie i czasami mowia do siebie " wiesz widzialem dzisiaj czlowieka .. stal przy drodze jak gdyby nigdy nic i patrzyl na mnie pojde tam jutro , moze znowu odwiedza nas jacys dzicy ludzie " Zreszta jak wszyscy wiemy wsrod ludzi jest tak samo duzo losi jak wsrod innych gatunkow zwierzat pozdrawiam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 07.12.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Hop hop, Dzicy Ludzie! Czy wszyscy pozasypiali już snem zimowym? veech'u, zazdroszczę Ci niesamowicie, ja wciąż nie mogę na łosia trafić, a moja mama co i rusz spotyka, szczęściara. I dziki (tego jej nie zazdroszczę; nawet pies się ich boi - wie, co robi). Ja dzika ostatnio słyszałam w październiku, poszliśmy z córą "na grzybki" do lasu, taki tam mały spacerek. No i nagle mąż wylatuje z krzaków i mówi, że idziemy w drugą stronę, chyba że chcemy zaraz uciekać przed dzikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jepil 10.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Już wam zazdroszczę tego codziennego kontaktu z przyrodą. Ale mu tu o zwierzątkach, a na Leśnej w Wyględach wodociąg dalej ciągną. W sklepie przy Warszawskiej coś o gazociągu na wiosnę plotkowali. Co wy na to?Ciekawe czy jesteśmy ostatni czy też inne rejony gminy Leszno mają taki inwestycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 11.12.2007 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Już wam zazdroszczę tego codziennego kontaktu z przyrodą. Ale mu tu o zwierzątkach, a na Leśnej w Wyględach wodociąg dalej ciągną. W sklepie przy Warszawskiej coś o gazociągu na wiosnę plotkowali. Co wy na to? Ciekawe czy jesteśmy ostatni czy też inne rejony gminy Leszno mają taki inwestycje? No właśnie. Warto odwiedzić str. http://www.gminaleszno.pl Zrobilam sobie subskrypcję i powiadamiają mnie o nowych wydarzeniach. Stad wiedzialam, że 7 grudnia bylo spotkanie w szkole w Zaborowie dot.:SPOTKANIE INFORMACYJNE PROJEKTANTÓW KANALIZACJI SANITARNEJ I OCZYSZCZALNI ŚCIEKÓW Z MIESZKAŃCAMI WSI: O ZABORÓW, O WĄSY WIEŚ, O WĄSY KOLONIA, O FELIKSÓW, O WYGLĘDY, O WIKTORÓW O WÓLKA Niestety nie moglam pojsc. Ciekawe może i będzie kanalizacja.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 11.12.2007 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A jeśli chodz i o zwierzynę to tydzień temu widzialam niedaleko mojego domu przepięknego łosia z przepięknym porożem. Wczęslniej widzialam stado saren i jeleni ale za ogrodzeniem P. Guzowatego. Dopoki się nie odgrodzil podwojną siatką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DLA 17.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Odstapię ok. 400 sztuk stempli drewnianych po 3 zł za szt. w dobrym stanie ( po jednej budowie) o długości 2,80m,3,00m i 3,50m. Stemple do odebrania w Hornówku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 19.12.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 DLA Jak zawieziesz na miejsce to pewnie znajdzie się chętny Cena ok. . U mnie już po ,uff,uff. Swoich nie zdażyłem sprzedać bo ukradli. W zimie ,z pierwszego piętra wynieśli .Resztę spaliłem w kominku (15szt zostało). Z budowania został tylko kredyt do spłacenie i trochę w ogrodzie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcesarz 20.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Maruś i Asia, powodzenia. My na naszą mapkę też czekaliśmy niemal 2 miesiące Macie do marca jeszcze kupę czasu, na pewno zdążycie witajcie czy 800 zł za mapkę to jest przyzwoita cena (w Marianowie). za wytyczenie (ponowne) działki 1500m2 zaplaciłem 600 z. Jakie były wasze ceny (jeśli to nie jest informacja tajna wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 21.12.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam My 2 m-ce temu za mapkę płaciliśmy ok. 600,-. Teraz już jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami pozwolenia na budowę. Czekaliśmy na nie ok. 2 tyg. W marcu zaczynamy budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 22.12.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie najwięcej Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/507_2003-0752.jpg Wszystkim forumowiczom naszej grupy życzę Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 22.12.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witam wszystkich,poszukuję sprawdzonego producenta okien drewnianych. Czy ktoś z Was może sie podzielić namiarem na poleconego wykonawcę. Serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkim ciepłych, rodzinnych świąt spędzonych w domowej atmosferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 28.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 gaduch http://www.karo.pl/ prawdziwe,solidne okna , tez robia drzwi w firmie obok( pare km. )pod Olsztynem .Trochę daleko ,ale warto było pojechać .Proponuje z montazem ,niby drogo,ale warto Pozdrawiam . Decyzja nalezy do inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 28.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 gaduch http://www.karo.pl/ prawdziwe,solidne okna , tez robia drzwi w firmie obok( pare km. )pod Olsztynem .Trochę daleko ,ale warto było pojechać .Proponuje z montazem ,niby drogo,ale warto Pozdrawiam . Decyzja nalezy do inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.01.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2008 wszystkim budowniczym Będzie dobry bo ma * 8 i jest 1 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 03.01.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam wszystkich ! na początku życzenia dla całej budującej grupy, od dawna przeglądam forum muratora, a kilka miesięcy temu zostałem szczęśliwym posiadaczem działki w Wilkowej Wsi, i chciałbym w tym roku zacząć budowę, aktualnie dopieszczam projekt i na tym etapie pojawiło sie pytanie o poziom wód gruntowych w Wilkowej Wsi - ul, Chabrowa, vis a vis ogródków działkowych Kasprzak - czy któs dokonywał odwiertów w tamtej okolicy ? albo ma info jak to tam wygląda z wodą będę wdzięczny za odpiwiedz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 05.01.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 chciałem się pochwalic... dziś nasza córeczka skończyła roczek i dziś jest nasza pierwsza noc w nowym domku to tyle, dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 06.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 chciałem się pochwalic... dziś nasza córeczka skończyła roczek i dziś jest nasza pierwsza noc w nowym domku to tyle, dziękuję za uwagę i pozdrawiam serdecznie GRATULACJE z okazji 1 urodzin córeczki i oczywiście z przeprowadzki... witamy w społeczności Marianowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 08.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Micha$, serdeczne gratulacje!!! Dla córeczki i dla Was też... Aż nie wiem, czego bardziej zazdroszczę... Tak czy siak, mam do Was kilka miesięcy opóźnienia I niestety z wiekiem córeczki mniej, bo roczek skończy za 2 miesiące... Przemoch, spróbuj uderzyć na PW do miola, buduje rzut beretem od ogródków Kasprzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts