mbz 16.01.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Qrcze, fajnie, ze sie grupa ozywila ale ja nic nie rozumiem Dziewczyny, gdzie jestescie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 17.01.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Jestesmy, jestesmy pochorowalysmy sie troche z Marsjanka-Juniorka, ale juz na chodzie jestesmy Przy okazji - potrzebuje ekipy i kierownika budowy, co by na wiosne zaczac, a nie ostac sie jak jaka sierota Parafrazujac towarzysza Wieslawa "Pomozecie?" pzdr Marsjanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.01.2004 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Jeśli nic nie znajdziesz na forum, przejdź się po okolicznych budowach i wyłuskaj dobrą ekipę. Budują nawet teraz, więźbie mróz zupełnie nie przekszadza, a często więźbę robi ta sama ekipa, co stawiała mury. Od razu możesz wtedy zobaczyć efekty ich pracy. Tak samo możesz wychwycić kierownika budowy/inspektora nadzoru. Telefon do niego (jak i do inwestora) musi być na każdej informacyjnej tablicy budowlanej. Do majstra ekipy często też. Oczywiście pytaj krzyżowo: o szeroko pojęte zdolności ekipy pytaj kierownika/inspektora i inwestora a o zdolności kierownika - ekipę i inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.01.2004 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 PS. Marsjanka, "Pomożecie?" to był tow. Gierek! Tow. Wiesław to np. "Ludu pracujący stolicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marsjanka 18.01.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 racja, racja zupelnie zapomnialam, ze towarzysz Wieslaw potrafil "piep....c" pare godzin, a Gierek juz po kwadransie wolal "Pomozecie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 19.01.2004 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 A tak a propos, to co z grupowym bliskim spotkaniem 3 stopnia? Zaraz zaczyna się tu sezon i wtedy dopiero będzie ciężko się zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 19.01.2004 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 U mnie sezon pełną parę więc bokami robię i marne szanse na spotkanie grupowe widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.01.2004 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 My na razie pełną parą tylko wybieramy okna. I dojdziemy chyba powoli do wspólnego, wysokiego upustu u Gebauera. Dzięki niemu ten "Mercedes" wychodzi o dziwo taniej niż samochody niższej klasy . Jakby ktos chciał się dołączyć to ostatnia szansa - za tydzień musimy dać ostateczną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.01.2004 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 No to świetnie ! Ja już chyba przekroczyłem próg ilości analiz i porównań i chciałbym podjąć decyzję. Na razie Gebauer ma nr.1 więc czekam na conajmniej drugiego chętnego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 23.01.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Witam! Jestem w podobnej sytuacji. Dom w Marianowie na etapie stanu surowego i stoję przed wyborem okien. Jak narazie najlepszą ofertę dostałem z Techmaprojekt (profil Veka Perfecline) polecanej przez Pchełka - forumowego doradcy od okien. Pisałem także do firmy Deceuninck o podanie producentów korzystających z ich profili z okolic Warszawy ale nie podali oni firmy Gebauer. Sprawdziłem że są z Opola stąd pytanie czy mają przedstawicielstwo w Warszawie i jak można się z nim skontaktować w celu wyceny i pomiarów? Pozdrawiam,Maciek Jot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.01.2004 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Witaj JMaciek! Gebauer ( http://www.gebauer.com.pl ) ma tylko okna drewniane i my z Macem właśnie na takie jesteśmy zdecydowani. Rozumiem, że Tobie chodzi o PCV. PS. Ładny domek zbudowałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.01.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Witaj Maciek Domek rzeczywiscie bardzo ladny a gdzie dokladniej jest Marianow (Marianowo )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.01.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Za Lesznem w kierunku Sochaczewa na prawo od drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.01.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 oj, to juz troszke dalej niz sie "zapuszczalam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.01.2004 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Tam to się dopiero zaczynają piękne krajobrazy, tylko ta odległość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 23.01.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Odległość rekompensuje okolica - naprawdę jest tu ładnie... Odnośnie okien to na stronie Gebauera jest odnośnik do sekcji stolarki PCV (profil Deceuninck) - wysłałem do nich właśnie zapytanie i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam, Maciek Jot PS. Projekt domku wybrała małżonka - przekażę słowa uznania . Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 24.01.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Po długiej przerwie wywołanej budowowstrętem i budowofobią melduję się na mojej ulubionej grupie. Mój dom już ocieplony i wytynkowany. Właśnie wybrałam kafelki do łazienki i robimy przymiarki do kominka. Na razie wykańczamy tylko jedno piętro, chyba że ono wykończy nas prędzej Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 29.01.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Cześć! A ja mam okna stolbud włoszczowa, firma spod Kielc, ale mają przedstawicielstwo na Kłobuckiej. Drewniane, solidnie wykonane, niedrogie, a najważniejsze, że wstawiane w zeszłym roku w styczniu, przypomnę, że ubiegłoroczna zima była o wiele gorsza, a okienka są cały czas jak nowe. Nic się z nimi na szczęście nie dzieje, odpukać poza kilkoma rysami, które zrobiła moja suczka Poza tym u nich też kupiłam drzwi antywłamaniowe zewnętrzne wejściowe i wewnętrzne, co pozowliło dobrać dokładnie ten sam kolor, co okien. Pozdrawiam Świerszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 31.01.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Witajcie, nastał najprzyjemniejszy dzień w trakcie inwestycji - kupno projektu Dalej będzie już tylko ... bliżej do własnego domu Nieoczekiwanie spotkałem na forum przyszłego sąsiada z Marianowa - Witaj JMaciek Najpierw dom z fotki wydał mi się skądś znany Resztę napiszę na priv. Dla zainteresowanych (CKwadrat i Opal świadkami, że rozterki z wyborem trwały dłuzej niż wojna 100-letnia wybraliśmy w Peoniach Archonu. Wygrał duuuży zadaszony taras. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 31.01.2004 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Witaj Marcin! Gratuluję zakupu projektu i... czekamy na spotkanie w Marianowie . Wysłałem odpowiedź na priv (mam nadzieję, że dotarła). Chyba już jest tu na Forum nas 4 z Marianowa - a to pewnie początek Wielkiej Migracji do Puszczy... . Świerszcz - w Stolbudzie także byłem i najprawdopodobniej zdecyduję się na ich stolarkę z drewna (drzwi wejściowe i wewnętrzne). Pozdrawiam, Maciek Jot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts