Paveway 18.11.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam! Buduję się w okolicy Leszna i mam pytanie: 1. Czy ktoś korzystał z usług BUD-IR z Wierzbina? 2. Czy w okolicy jest ktoś z rozsądną ofertą kruszywa-tłuczeń do utwardzenia drogi? 3. Czy jest ktoś chetny na dwa słupy betonowe elektryczne do linii napowietrznej ze skrzynką licznikową i kawałkiem kabla prądowego (ok 60mb)? To tyle na początek, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 18.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam! Buduję się w okolicy Leszna i mam pytanie: 1. Czy ktoś korzystał z usług BUD-IR z Wierzbina? 2. Czy w okolicy jest ktoś z rozsądną ofertą kruszywa-tłuczeń do utwardzenia drogi? 3. Czy jest ktoś chetny na dwa słupy betonowe elektryczne do linii napowietrznej ze skrzynką licznikową i kawałkiem kabla prądowego (ok 60mb)? To tyle na początek, pozdrawiam! W kwestii kruszywa możesz spróbować tu 502090126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paveway 18.11.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 19.11.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Czy Ktoś korzystał z usług p. Jacka (użytkownik yaco181)??? http://forum.muratordom.pl/post3785350.htm?highlight=#3785350 Ociepla poddasza, pracuje dużo w okolicach S Babic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 20.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam, zostało mi po budowie SSZ, odsprzedam taniej: POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana). Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt. Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt. Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt. Stemple – dł. 2,8 - 3m – nieokreślona ilość (jutro policzę Odbiór własny w okolicach Leszna pod W-wą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 21.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Czy mozecie polecic jakas solidna ekipe od ukladania kostki granitowej? z góry serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witajcie sasiedzi !chcialem wyrownac teren i potrzebuje sporo ziemi oczywiscie nadajacej sie ale nie koniecznie czarnoziem.czy ktos z was ma takie namiary na niedrogiego dostawce lub kogos kto wozi ziemie ?pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 08.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 witam,pozostal mi po budowie protherm 30 okolo 180szt oddam poldarmo(za 300zl)transport wlasny ; lokalozacja Blizne Jasinskiegotel 607460986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 13.12.2009 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 witam , wprowadzam się w poniedziałek będę już mieszkać nie mogłem się doczekać tej chwili, nie potrafię opisać jak jestem szczęśliwy, conrad, o ile net będzie działać to dam namiary na ziemię, na razie mam kontakt słowny, ale poznałem wiele miejscowych pomocnych dłoni, mnie np. robią ogrodzenie i kostkę, i obiecali przywieźć ziemię ale jazda, koniec budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 13.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Trzymam kciuki za Sąsiada, żeby się wszystko udało! Pozdrawiam! witam , wprowadzam się w poniedziałek będę już mieszkać nie mogłem się doczekać tej chwili, nie potrafię opisać jak jestem szczęśliwy, ale jazda, koniec budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 09.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 szukam ekipy do rozbiórki starego fundamentu? ma ktoś namiary?oraz kogoś miłego i fachowego do prac ziemnych przy fundamentachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 03.03.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Aaaa... Odstąpię ok. 8 m3 desek "calówek", które zostały po budowie. Cześć pozbijana w podesty, cześć luzem. Jest też całkiem sporo długich desek. Cena promocyjno-okazyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 04.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 No przemoch gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rkardas 05.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam.Czy nie ma ktoś może do odsprzedania blaszaka ??? Chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 12.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 witam czy miał ktoś przyjemność (lub nieprzyjemność) budować ze SKŁADEM z Izabelina. http://www.sklad.waw.pl/ pan Laskowski Zdzisław Poza sprzedażą materiałów wiem, że zajmują się budową do SSO jakieś miał ktoś doświadczenia. będe wdzięczny za każdą prawdziwą i rzetelną informację. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.03.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Przemoch GRATULACJE. : Zaczynasz nowe życie z rodzina. Teraz to bedzie praca w ogrodzie jak tylko się ociepli. No i Neta trza uzbroić w domu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.03.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 pawelaman Byłem w tym składzie ,ale ,,cós" mi nie pasowało . Stawiałem dom z ,,Norma " zawsze było OK. Prawie 100% Jak cos było to tylko tyci. opóznienia z dostawą. Zawsze mozna było się dogadac z P. Andrzejem. Duże upusty..Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 14.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam, wiosna w końcu idzie a z nią murarze;). Zatem odświeżam jesienne ogłoszenie: zostało mi po budowie SSZ, odsprzedam taniej: Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt.Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt.Pustaki Teriva (styrobeton) – 5 szt.Stemple – dł. 2,8 - 3m – około 150 szt. Odbiór własny w okolicach Leszna pod W-wą. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 16.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 witam wszystkich sąsiadów bliższych i dalszych dziękuję za wszystkie miłe słowa jakie odczytałem - i zachęcam : dom da się wybudować, to niewątpliwie jest duża przygoda, ale jaka satysfakcja przy wprowadzaniu się - bezcenne, a satysfakcja dzielenia się tym na forum bezcenne dwa razy. Idzie wiosna więc kielnia w dłoń internet mam a jakże, działa, śmiga, dom cały okablowany, całkiem zgrabnie 2MB/1MB - mikrolan z Błonia, antena jest u Sołtysa Powązek. Jak się skończą roztopy to działam dalej - ogrodzenie i ogród. Miniona zima to ciekawe doświadczenie - trochę szczegółów w moim dzienniku. Tutaj mały-duży apel do mieszkańców obecnych i planowanych w okolicy Wilkowej Wsi i Powązek. Wg. stanu na dzisiaj w zakładzie gazowniczym w Błoniu jest na razie tylko 14 (czternaście) wniosków o podłączenie gazu. Wnioski, które były wcześniej składane np. w Warszawie odeszły w niebyt - Zakładowi Gaz. w Błoniu nie zostały przekazane żadne wcześniej składane dokumenty. Gazownia ma do doprowadzenia ok. 2km linii, i powiedzieli, żeby zebrać wniosków jak najwięcej bo tych 14 nie uzasadnia biznesowo potrzeby zbudowania przyłącza. Potrzeba tych wniosków znacznie więcej - liczą jeden wniosek na 70m - więc potrzeba 2000/70 =x, jest 14, czyli brakuje x-14=? Zachęcam wszystkich do składania wniosków, również - jak powiedziała Pani z Zakładu - tych którzy planują rozpoczęcie budowy za trzy lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 16.03.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ana_a złożyłaś wniosek ? dla Ciebie i wszystkich zainteresowanych, pod tym linkiem można pobrać formularz do wypełnienia : http://www.msgaz.pl/binsource?docId=711¶mName=ATTACHMENT&index=0&language=PL wyprzedzając wszelkie komentarze, nie bez kozery namawiam na złożenie dokumentów, moje - co prawda jeszcze nie miarodajne, ale zawsze - doświadczenia z tej zimy pokazują, że koszty ogrzewania gazem zbiornikowym są wcale niemałe i warto szukać rozwiązań alternatywnych kosztowo. Zawsze za zaoszczędzone pieniądze można kupić coś interesującego np. traktorek albo lepszy wzmacniacz, albo fajny rower (i to jeden na rok !), albo trochę piwa (na kilka lat starczy), albo żonie weekend w SPA w czasie mundialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts