AsikZibi 02.06.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam Wszystkich Będę wdzięczny za namiary na sprawdzoną ekipę do tynków wewnętrznych z agrregatu oraz do wylewek Polecam firmę Tynkmax (tel.602 535 427), robili u nas wylewki i naprawdę są godni polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 06.06.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Mam dwie palety pustaków - gazobeton 24x24x59 H+H białe po zakończonej budowie .Nie zamoknięte przykryte folią , nie wyszczerbione ,Za cenę połówki .Wystarczy je odebrać 1szt za 3 zł Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 08.06.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Może jakiś Sąsiad przygarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jakie fajowe kociaki :D:D chętnie, ale koleżanka już jednego dla Nas tuczy hmmm a ja tu z innej beczki chciałam. Na wstępie chciałam przywitać dalszych sąsiadów helloł i tera już mogę: szukam gruzu caałą masę- ma kto może odstąpić????? po sąsiedzku;) no i czergio pytał o beton z POL BET-u wie kto czy to to warte?? na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam.... help:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 18.06.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Widziałam Waszego Kociaka - śliczniutki! A nasz jeden zdechł (ten rudasek), pomimo, że walczyliśmy o niego tydzień (kroplówki, antybiotyki etc.) - po prostu nic nie jadł. No cóż takie życie - selekcja Darwina działa... Pozdrawiam! Jakie fajowe kociaki :D:D chętnie, ale koleżanka już jednego dla Nas tuczy hmmm a ja tu z innej beczki chciałam. Na wstępie chciałam przywitać dalszych sąsiadów helloł i tera już mogę: szukam gruzu caałą masę- ma kto może odstąpić????? po sąsiedzku;) no i czergio pytał o beton z POL BET-u wie kto czy to to warte?? na razie mamy wycenę na betronikę i budokrusz i jak nam cenę za pompę podali to mało z krzesła nie spadłam.... help:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 23.06.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam,szukam desek na zabicie okien (mogą być używane), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 25.06.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 A ja polecam swoich tynkarzy! Co prawda ręcznie "malują" ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Przy agregacie takich efektów nie dałoby się uzyskać. A i materiału idzie duuużo mniej. Można zobaczyć u nas - bo już skończone. Pozdrawiam! Witam Wszystkich Będę wdzięczny za namiary na sprawdzoną ekipę do tynków wewnętrznych z agrregatu oraz do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nook 29.06.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A ja polecam swoich tynkarzy! Co prawda ręcznie "malują" ale jesteśmy bardzo zadowoleni. Przy agregacie takich efektów nie dałoby się uzyskać. A i materiału idzie duuużo mniej. Można zobaczyć u nas - bo już skończone. Pozdrawiam! Witam, gipsowe, czy wapienno-cementowe? jaki koszt z metra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 30.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Poszło na priv. Witam, gipsowe, czy wapienno-cementowe? jaki koszt z metra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) ana_a przykro mi z powodu tego kotka:( bo wiem, że miałby wspaniałą opiekę Nasz został "uratowany" bo właściciele jego mamy chcięli go utopić takżę miało tak być, że go dostaliśmy a i czy ja też moge poprosić o namiary na ekipę tynkową?? pozdrawiam:hug: aaaaaa i jeszcze jakby ktoś szukał betoniarni to z czystym sumieniem polecam MD Beton/MD Azex:) i jakby kotś, że w sensie ktoś niedługo (bo dopiero dziś zalewamy strop, dlatego powtarzam, niedługo ) potrzebował stempli to będziemy mieć w ch.olerę (bo z 2 budów) w rozmiarach po 2,60M i po 2,95M i po 3,35M - takżę zaprasziwajem Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa bo dopisywyjaalłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 11719502948 02.07.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mam do sprzedania barak 6x3 - u mnie na budowie służył jako miejsce do spania dla budowlańców. Pozdrawiamtel 604788957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 04.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam, potrzebuję trochę papy termozgrzewalnej, dysperbitu i styropianu 12 cm. Może komuś zostało? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzejkkk3 06.07.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Szukam osób dla których budowała lub buduje firma mkk. Widziałeś/łaś gdzieś ich baner - daj znać. Proszę na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 08.07.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Szukam SOLIDNEGO, UCZCIWEGO I NIEDROGIEGO GLAZURNIKA na wrzesień. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 15.07.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ktoś potrzebował gruzu - chętnie odstąpię. Odbiór 3 km za Lesznem w stronę Sochaczewa. I jeszcze mam do sprzedania: POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana!).Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt.Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt.Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt.Stemple - dł. 2,8-3 m - około 100 szt.Ceny do mocnej negocjacji Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kollins 01.08.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) odsprzedam stemple ok. 130 szt - dł. 2,8m po 3zł za sztbędą dostępne od 23.08 Kampinos Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez kollins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pavelamen 02.08.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 witam mam do odstąpienia deski (jakieś 2-2.5m3) rozszalowane z powyjmowanymi gwoździamii jakis może 1m3 z gwoździami jeszcze. w dobrym stanie idealne do szalowania ław lub wieńca prosze o kontakt tel 501109491odbiór w Truskawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.08.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Oddam ok. 15m3 gruzu.Szczegóły na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIBM 05.08.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam Niedługo otrzymam PnB i czas rozglądnąć się za ekipą. Czy ktoś z Was może polecić taką ekipę od stanu zerowego po dach.. Działka jest 3 km od leszna Pozdrawiam Bogumił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 11.08.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Gruz już oddany reszta aktualna. Pozdrawiam Ktoś potrzebował gruzu - chętnie odstąpię. Odbiór 3 km za Lesznem w stronę Sochaczewa. I jeszcze mam do sprzedania: POROTHERM 25 cm – 126 szt. (w tym 1 paleta nierozpakowana!). Pustak wentylacyjny LEIER, 3 komory – 12 szt. Pustak wentylacyjny LEIER, 2 komory – 8 szt. Pustaki Teriva (styrobeton) – 5szt. Stemple - dł. 2,8-3 m - około 100 szt. Ceny do mocnej negocjacji Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts