Krzysztof III 13.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 CzescCzy ktoś z Was miał przyjemność ocieplać dom wełną? Wiekszość ociepla jednak styropianem - a ja szukam ekipy do wełny, która potrafiłaby dobrze załatwic sprawę przed zimą. PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 15.08.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 sławojka do zabrania - moja sławojka wytrzymała dwie budowy, i jest mi już zbędna - jest to podstawowy element architektury ogrodowej na każdej budowie - oddam gratis, daję jej jeszcze kilka dni a potem spalę, odbiór własny wilkowa wieś - droga z leszna na sochaczew, 3km za lesznem, jak ktoś chętny to pls mail na [email protected], albo brać bez powiadamiania, kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 17.08.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam wszystkich budowlańców. Właśnie zaczeliśmy budowę naszego wymażonego Protonka. Bardzo się cieszę,że jest taka grupa. Jak narazie mamy zaklepaną ekipę i jutro ruszamy ostro do roboty. Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 17.08.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam ponownie, robie sobie aktualnie mały kosztorys stanu surowego. ile kosztuje pokrycie dachu blachodachówką? grubsze materiały już mamy. zaopatrywaliśmy sie w kampinosie. i jesteśmy zadowoleni. Okna i drzwi to muszę poszukać po ofertach. A no i buduję się w lesznie więc może jakiś sąsiad się znajdzie. czekam na info w sprawie tego dachu pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 26.08.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 witamBędę wdzięczna za namiary na sprawdzoną ekipę do tynków wewnętrznych. Sprawa bardzo pilna.Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 27.08.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam,Poszukiję dobrego i sprawdzonego hydraulika i glazurnikapzodr,raf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 27.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, Poszukuję dobrego i sprawdzonego hydraulika i glazurnika ( mam juz kilka namiarów, ale od przybytku głowa nie boli ) pzodr, raf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 30.08.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, Poszukuję dobrego i sprawdzonego hydraulika i glazurnika ( mam juz kilka namiarów, ale od przybytku głowa nie boli ) pzodr, raf. Witam Polecam hydraulika : Pan Tomasz Soćko tel. 694-352-383 Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 30.08.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 witam Będę wdzięczna za namiary na sprawdzoną ekipę do tynków wewnętrznych. Sprawa bardzo pilna. Z góry dziękuję za pomoc Tynki wewn. cem-wap. Pan Antoni Poparda : 694-972-569 Są z okolic Nowego Sącza ale robią w okolicach W-wy Norbert (Marianów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RiNiM 30.08.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Pozostały mi po budowie stemple i deski - także trochę drutu zbrojeniowego. Pozbędę się za niewielką opłatą. Norbert Marianów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 30.08.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Norbert Dzięki za namiar na tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aggis 31.08.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 A czy może ktoś mógłby polecić jakąś uczciwą i rzetelną Panią z okolic Marianowa do sprzątania na 2-3 razy w tygodniu (dobrze żeby umiała też gotować)? Szukam już od dłuższego czasu i jakoś w Lesznie nie ma osób bez pracy;) Szczęśliwa gmina z zerowym bezrobociem:)))I jeszcze na dochodne szukamy Pana "złota raczka", który ogarnął by tematy wokół domu, naprawił co nieco, dokończył drobne rzeczy, które w trakcie budowy nie zotały dokończone i tak czekają do dziś...Pomóżcie drodzy sąsiedzi:)Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 01.09.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś kto dowozi ziemię, która nadaje sie na założenie odródka warzywnego i trawnika. Wcześniej podawałem wielu osobom namiary na swojego człowieka ale nietety teraz kiedy ja potrzebuję niestety nie dysponuje on czarnoziemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 01.09.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie zostało komuś po układaniu kostki, brązowego nostalitu?potrzebuję jakieś 4,5 - 5 m2 tj. jakieś pół palety, wszystko jedno z jakiej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś kto dowozi ziemię, która nadaje sie na założenie odródka warzywnego i trawnika. Wcześniej podawałem wielu osobom namiary na swojego człowieka ale nietety teraz kiedy ja potrzebuję niestety nie dysponuje on czarnoziemem Witam Spróbuj tu zadzwonić ale to było dawno więc nie wiem czy aktualne p. Maciek 605566508 Zaborów pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 01.09.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 To jeszcze raz ja. Znalazłam jeszcze telefon do pana od dachu z którego w zasadzie byłam zadowolona. Trafiłam na dobrych współpracowników. Młode chłopaki ale wiedzieli o co chodzi. Pan Jarosław 502228640. Ktoś się pytał o ekipę do elewacji z wełny. Robiła mi to firma, zapłaciłam jak za zboże ale też byłam zadowolona. Pan Paweł 608502801 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 W okolicach Koczarg Starych zaginął czarny mały piesek z długą sierścią. Nazywa się Rocky i jest podobny do Yorka. Ma czerwoną obrożę i jest bardzo łagodny, ale płochliwy. Prośba o pomoc i kontakt na PRIV lub tel "504 62 61 08" lub "603 99 44 98" Poniżej zdjęcie Rockiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peters 05.09.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Sprzedam stemple budowlane po jednej budowie. ok. 280 sztuk - długość ok 2,95-3,0m, kupione jako 3-metrowe ale docinane na budowie, kilkadziesiąt krótszych.Cena 3,5zł za sztukę.Mogę pomóc w załadunku. Odbiór w Koczargach Starych.tel. 603994498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekatm4 05.09.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witam wszystkich Poszukuję ziemi do obsypania fundamentów - budowa okolice Leszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts