Marcin R 17.12.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 A co to wole oko? Drewno... mam namiar ale teraz tylko mokre... pamiętajcie wiosną o nastepnej zimie. Kupiłem, pocialem i porabałem, teraz lezy w nowej pieknej wiacie i jest ok. Facet z transportem i rozładowaniem brał 120/m zawoził mojemu kuzynowi na pragę za 100 pln. U nas w okolicy transport w cenie. PozdroMarcin R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.12.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Witam Wole oczko jest ładne przynajmniej mi podoba się, ale z tego co słyszałam na tym się kończy. Trudne do wykonania, drogie i w dodatku mało światła wpada. No ale jakby człowiek patrzył tylko na funkcjonalność tego co go otacza, to do czego byłoby nam potrzebne poczucie estetyzmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 22.12.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Hej. Witam wszystkich. Co jest z Wami? Zbyt często tu nie zaglądacie. Czekam na wasz odzew. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.12.2005 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 Hej, chopinetka. Przed Świętami jakoś kruca bomba mało casu na zaglądanie w te nasze leśne ostępy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 22.12.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 chopinetka Idą święta każdy ma wiecej zajęć Jak na budowie wszystko OK. to sie zaglada na stronki forum .Własnie mi skwasili lakier na podłodze i zrobili dziurę w pionie z wodą . .A tak to wszystko OK. Wesołych swiąt i zdrowia życzę wszystkim Skrzatom z Kampinosu i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 23.12.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 WESOŁYCH....... Marcin R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.12.2005 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 To nasze pierwsze Święta w domu, więc tym bardziej będziemy się weselić, czego i Wam wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.12.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 wesolych swiat dla wszystkich "Kampinowcow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 23.12.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Hej Sokoły z Kampinosu! My jesteśmy z ekstra losu Piękne okolice mamy Które damy w okna ramy I opłatkiem się dzielimy Czego Wam też życzymy Dla Wszystkich z grupy kampinoskiej zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia pozdrowienia Iwona i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.12.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Ja też życzę Wam wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.12.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Zyczenia odczytałem z całą powagą i Dziękuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.12.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 i WZAJMENIE Kochani ! WZAJEMNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam.kom 26.12.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Witam W dobie inetnetu nie powinno mnie dziwić iż można grupę ziomali napotkać w necie. Jestem nowy na forum i z przyjemnością dołącze do grupy za jej zezwoleniem tym bardziej, iż zamierzam ruszać z budową na wiosnę w uroczej miejscowści Kampinos Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.12.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 adam.com Witamy W klubie . Jedni kończą, drudzy zaczynają ,a inni skończyli i się cieszą. Ja też będę sie cieszył z zakończenia .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.12.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam sąsiada Adama z za miedzy, bo my z Zawad jesteśmy My, to znaczy ja z małżem. Mamy stan surowy otwarty i czekamy do wiosny. To miłe, że jesteś tak blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek72 29.12.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ckwadrat ...taaaa, np. w Selgrosie można kupić suche, zapakowane w worek ok. 80x40x30 za 20 zeta, mam parę kubików kilkumiesięcznych, ale na sezon to za mało chyba bedę mieszał z brykietami ( ale też nie takie tanie ) ale chętni skorzystam z kontaktów ( sprawdzonych ) na przyszłość. Pozdro J Jerzysio, ckwadrat, Mam namiary na kogos, kto oferuje drewno kominkowe. Jakis czas temu przywozil do mnie i mowil, ze mu sie konczy wiec nic nie wspominalem na forum. Kilka dni temu dowozil mi wiecej i powiedzial, ze jeszcze troche ma (zarowno suche, prawie suche jak i mokre...). Moge Wam wyslac telefon na priv'a jesli chcecie. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.12.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 To ja też poprszę o te namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 29.12.2005 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 [...]Moge Wam wyslac telefon na priv'a jesli chcecie. Pozdrawiam, Przemek Przemek, ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 30.12.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam Jutro Sylwester, będzie się działo... Miłej zabawy zwłaszcza tym, którzy po raz pierwszy spędzą go w swoich wymarzonych nowych domach. Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Piotr 30.12.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Witam, Jako ze Nowy Rok tuz tuz to moze byc interesujacy link na adreshttp://www.mf.gov.pl/index.php?wysw=4&sgl=2&dzial=106 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i zeby budowanie bylo mniej stresujace i zeby sie wiecej dzieci rodzilo (u nas drugi chlopak sie okolo marca pojawi...tysiaczek wpadnie...bedzie na kawalek ogrodzenia:)). Pozdrawiamy Ola i Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts