Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

ckwadrat

Recommended Posts

Witam,

Czy już widać ślady wiosny?

Widać na drogach :)

Po wyjściu z domu:

[foto]

Po wyjechaniu na drogę (tak to droga!):

[foto]

Ok - to była prywatna droga - ale teraz wjeżdzamy na drogę gminną:

[foto]

Powyższa droga (a ściślej jej 500 m bo potem jest już klasyczne klepisko) była robiona na jesieni zeszłego roku - jak widać są dziury do środka ziemi i byle kura pewno potrafi ją rozdrapać. Ale okolicznościowa tabliczka jest obowiązkowa - postawiona na chwałę budowniczych:

[foto]

Po dojechaniu do Leszna:

[foto]

Jak ślady po ostrzale artyleryjskim - front przeszedł tędy jakiś tydzień temu..

Aby do prawdziwej wiosny!

Pozdrawiam,

Maciek

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam kłopot - Kierownik stwierdził ze garaz jest zdecydowanie za krótki . Wymiary naszego garazu to długość 5,35m x szerokosc 3,60m. O ile szerokosc powiedział ze OK to długosc skrytykował i powiedział, ze bedziemy sie z tym męczyc. :(

Zalecił przedłuzenie o 1 metr lub minimum 50-60 cm.

Nie wiem co robic bo mamy juz wydane pozwolenie i ze zmiana wiaze sie sporo problemow. Starostwo, architekt, plan zagospodarowania, zgoda pracowni, zmiana bilansu.

Nie wspomne ze działka nie jest z gumy i od strony zachodniej jestesmy coraz blizej ogrodzenia. :evil:

Powiedzcie jak długi jest Wasz garaż ???

Jakie sa Wasze doświadczenia ??

veechu

Zmierz swój wymarzony samochód i juz bedziesz wiedział czy się zmieści. ja tak zrobiłam w fazie projektu, podałam architektowi wymiary dwóch autek, i on dopasował garaz.I ma 6,00X6,30. Uwzględniłam wyjmowanie zakupów i dzieci bez obijania drugiego samochodu.Jeden to długi combi.

pozdarwiam

agnieszka

veechu

Zmierz swój wymarzony samochód i juz bedziesz wiedział czy się zmieści. ja tak zrobiłam w fazie projektu, podałam architektowi wymiary dwóch autek, i on dopasował garaz.I ma 6,00X6,30. Uwzględniłam wyjmowanie zakupów i dzieci bez obijania drugiego samochodu.Jeden to długi combi.

pozdarwiam

agnieszka

ta informacja mnie nie pociesza

bo do 6 m nie wyciągne

DMK juz dał mi nadzieje ze jestem gdzies w okolicach wymiarow przyjaznych w uzytkowaniu :wink: ale innymi prawami rzadza sie projekty na zamowienie od gotowych . Moze jednak sie zmieszcze ???

:-? :roll:

Vectra Combi to 4822 wiec faktycznie za duzo miejsca nie ma.

ja juz mam postawiony dom wiec teraz to juz auto musze dopasowywac ;)

To dobry przykład z ta Vectrą kombi 8)

Powiedz czy to ze z przodu i z tyłu jest zaledwie po 20 cm -30cm jest uciażliwe?

1. nie mam kombi

2. dom w stanie surowym i nigdy nie bylo w nim auta :)

ale z ciekawosci poszukalem dlugosci, no i wychodzi na to ze bylby problem otworzyc bagaznik

Witam wszystkich!

Choć jeszcze jestem na etapie stanu surowego to już zastanawiam się nad dostepem do Internetu. Buduję się w Wiktorowie; czy jest tutaj w zasięgu jakiś lokalny dostawca, jakiś bezprzewodowy dostęp, czy można tu licztć na tepsę, czy pozostaje tylko EDGE, jak sobie radzicie z dostępem?

maco

Ryzyko zawsze jest ,ale ludzie to zrobili to my tez mozemy zrobic 8) .Testatika to nasza wolnosc :D .

Jakie są koszty skynetu miesiecznie .

W W-wie miałem 512 .i jak usłuszałem 128 jaka predkosc to odpusciłem :-?

Leprzy w garsci wróbel...."i będe miał skaya :roll:

Dostep mam tylko w kawiarni lub grzecznosciowo .tak jak dzis . :D .Bez internetu bida :cry:

Pozdrawiam Włodek :D

Włodek,

Pewenie trzebaby się spotkać i pogadać o testatice...

Za Skynet płace 90zł ale to stare zasady. Teraz dla nowych omżna już chyba za niecałe 60zł mieć 128k. Nejlepiej do nich zadzownić

http://www.skynet.net.pl/

Maco,

Czy jestes zadowolony?

Dzwonilem dzis do Skynet i oferta nie wyglada zle ale chcialbym uslyszec co mowia i mysla uzytkownicy a nie sprzedawca.

Pozdrawiam,

Przemek