Hanyś1719500641 26.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Hanyś, dlaczego wybrałaś Sowią Wolę? W Puszczy Kampinoskiej jest tyle pięknych miejsc np. Marianów, Zaborów czy Kampinos i długa lista forumowiczów chętnych do pomocy To Ona mnie wybrała... może kiedyś to opiszę, bo to długa historia, a pomagać można na odległość... nieprawdaż? Dobrym słowem choćby:) Czy zawsze trzeba wpisywać temat, żeby sobie napisać coś na forum??????????????????? W życiu się tego nie nauczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witam Ooo, jak fajnie widzieć nowych forumowiczów w naszej grupie! Witam serdecznie. A jak się udała majówka? Czekam na sprawozdanie mam nadzieję, że loteria fantowa udała się. Może jakieś zdjątka... jak się da... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 28.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 A dzień dobry:) Niestety na majówce nie byłam, ale z przyjemnością poczytam o atrakcjach majowych, zwłaszcza, że pogoda... jak pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 29.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Hm... mam wrażenie, że nikogo na majówce nie było...albo cos mi umknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 29.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Byli byli. Ale tak się różnymi atrakcjami zmęczyli, że jeszcze zbierają siły. Na przykład nieprzewidzianą atrakcją było wyłączenie prądu... . Dmuchane zamki się zapadły, hotspot się zamnkął, scena zamilkła, lodówki zaczęły się rozmrażać a gofrownica nie dokończyła gofra... Wtedy się towarzystwo spięło i koncert na agrgacie prądotwórczym dociągnęło do końca. Żałuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 30.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Płaczę i płaczę i powstrzymać się nie mogę!!!!!!!!!!! Tyle atrakcji mi umknęło!!!!!!!!!!!! Ja chcę jeszcze raz! Niech mi ten domek w końcu wybudują, to będę obecna na każdej majówce, czerwcówce i listopadówce! Jak ma się to wiązać z takim zbiorowym "spięciem"!!!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 31.05.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam Dodatkowe atrakcje zawsze mile widziane Szkoda, że nie mogłam przyjechać... A dużo było forumowiczów, jak w końcu rozpoznaliście się? Czy Murator był pod pachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy znacie może jakąś fajną szkółkę, sklep ogrodniczy z iglakami? Szukam różnych roślin do ogrodu, głównie świerków, tuji. Gdzie nie pójdę, to jakieś koszmarne ceny, a potrzebuję trochę tego. Może państwo z okolic Kampinosu coś mogą polecić. Bo oczywiście im bliżej Warszawy, tym drożej. Dziękuję! ps. Majówka faktycznie była super. Zresztą tu w ogole jest super, ja wpadłam po uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał kossowski 31.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam wszystkich Oj Maco to Wam tylko opowiedział o tych dramatycznych momentach podczas gdy działo się o wieeeeeeeele więcej sądzę, że niebawem będą dostępne zdjęcia z majówki w Pobier@lni zaborowskiego forum http://www.zaborow.fora.pl na które oczywiście Was wszystkich zapraszam P.S. Maco sprawdził się na Majówce rewelacyjnie jako sklepikarz- kierował majówkowym sklepem Ckwadrat natomiast świetnie poradził sobie z loterią, przeprowadził nawet jej dwie edycje! Brakuje nam Was w Zaborowie bardzo drodzy Forumowicze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.06.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Opal .... a do Bronisz zaglądałaś?Wydaję się, że ceny mają w "normie" a i potargować się trzeba przy większych ilościach.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Opal, ja tez polecam Bronisze, naprzeciwko gieldy, ceny bardzo przystepne, zwlaszcza w odniesieniu do jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanyś1719500641 01.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A ja spytam z zupełnie innej "beczki"... Czy wiecie coś o tanim baraku? W okolicach Sowiej Woli najlepiej... Jeszcze wprawdzie nie ruszam z budową, ale warto sie zorientować przynajmniej w cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 01.06.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jadąc Warszawską w stronę Leszna, za skrętem na Lipków, ok. 100 m po prawej stronie na posesji za płotem, widziałem barak do sprzedania.J ... to było parę dni temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Byłam w Broniszach. Pojechałam tam z wielką nadzieją i trochę się zawiodłam. To znaczy wybór jest faktycznie przeogromny, ale jest dość drogo. Pojadę na pewno tam na jesieni, po mają ponoć tanie krzaczory wtedy. Nie jest oczywiście bardzo drogo, ale troszkę się zawiodłam. Parę roślin kupiłam w szkółce w Umiastowie, przy dworze. Tam niektóre roślinki są w atrakcyjnych cenach. W ogóle to iglaki są drogie wszędzie, dlatego szukałam jakiejś okazji. Jak będziecie coś wiedzieć, to się podzielcie informacją. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 01.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Iglaki najtaniej to chyba w szkółkach przy nadleśnictwach.Czasem też można na Allegro trafić okazję. Jest też strona szkółkarzy (nie pamiętam i przepraszam ale nie mam czasu teraz grzebać w zapiskach) gdzie można znaleźć sporo informacji. Myślę, że tę stronę przez Google można łatow znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 01.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja, jak tylko zacząłem załatwiać formalności z działką to zamówiłem na allegro nasionka tui (tak się to odmienia ?? ) teraz mam już roślinki 3-4 centymetrowe, za rok na wiosnę będę miał 150 tui za 6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 02.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... to najtaniej, ale jak kto szuka metrowych to musi zabulić ... niestety J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 micha$ - i to jest rozsądne podejście. A to się sadzi od razu w ogrodzie, czy trzymasz to w doniczkach? Ja się troche bałam sadzenia czegokolwiek, bo wydawało mi się, że rozjeżdżą roślinność i ją zdewastują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 02.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja, jak tylko zacząłem załatwiać formalności z działką to zamówiłem na allegro nasionka tui (tak się to odmienia ?? ) teraz mam już roślinki 3-4 centymetrowe, za rok na wiosnę będę miał 150 tui za 6 zł A jak hodujesz? Możesz jakieś szczegóły napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 02.06.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja, jak tylko zacząłem załatwiać formalności z działką to zamówiłem na allegro nasionka tui (tak się to odmienia ?? ) teraz mam już roślinki 3-4 centymetrowe, za rok na wiosnę będę miał 150 tui za 6 zł A jak hodujesz? Możesz jakieś szczegóły napisać? hehe kupiłem 3 rozsadniki, worek ziemi do iglaków i posiałem roślinki wygląda to to tak : http://www.michas.waw.pl/65.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts