magnolcia 07.09.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hi, hi Witam, Tez kupiłam drewno, ale do kominka... którego jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 11.09.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 magnolcia Bardzo dodrze że kupiłaś drewno do kominka ,będzie wysezonowane ,I nie będzie dymiło Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 11.09.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 hi, hi Witam, Tez kupiłam drewno, ale do kominka... którego jeszcze nie ma jakie? , w jakiej cenie ?, czy pociete ? i od kogo ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 11.09.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 A nie omieszkam podzielic sie z Wami informacja ze po Wygledach są złodzieje.Tydzien temu z budowy ukradli mi 2 taczki i 3 ramkki rusztowaniaa ostanio z soboty na niedziele przyszli po wyciagarke. Tym razem czekala ich niemila niespodzianka.Jednak nadal sa na wolnosci i szukaja łatwego łupu.Ostrzegam wszystkich by mieli sie na bacznosci i zgłaszali wszelkie przypadki podejrzanych typkow zarowno do ochrony jak i na policje.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 11.09.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tym razem czekala ich niemila niespodzianka. Jednak nadal sa na wolnosci i szukaja łatwego łupu. Amunicja się skończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 12.09.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 WitamMam prośbę o namiary na jakiegoś, najlepiej idelalnego, kierownika budowy tzn. tani i solidny (ostatecznie może być mniej idealny)Budowa w okolicy Wilkowej Wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherman 14.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam wszystkich, jak w temacie chciałem przywitać wszystkich.Od niedawna jestem szczesliwym właścicelem działeczki w Marianowie ( al. jodłowa ) .są tu mpoże jacyś sąsiedzi z najbliższej okolicy ? Pytanko - czy w tej okolicy można wykopać studnie ?? albo gdzie sprawdzić czy można ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 14.09.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam Mam prośbę o namiary na jakiegoś, najlepiej idelalnego, kierownika budowy tzn. tani i solidny (ostatecznie może być mniej idealny) Budowa w okolicy Wilkowej Wsi. No jak, nikt nie buduje czy wszyscy mają drogich kierowników i niesolidnych? A może ja z tych niecierpliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 14.09.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam wszystkich, jak w temacie chciałem przywitać wszystkich. Od niedawna jestem szczesliwym właścicelem działeczki w Marianowie ( al. jodłowa ) . są tu mpoże jacyś sąsiedzi z najbliższej okolicy ? Pytanko - czy w tej okolicy można wykopać studnie ?? albo gdzie sprawdzić czy można ? Pozdrawiam Witam, i pozdrawiam ze szczerego pola.... studnie możesz zrobić tam gdzie "upadnie moneta" woda jest wszędzie na glębokości od 12-16m pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ponawiamy pytanie do tych co już DACH majš kochani gdzie zamawialicie WIĘ?BE i STROP TERIVA poproszę jakie konkrety co, gdzie, ile, itd....bo już niedługo będziemy musieli stanšć przed tym PROBLEMEM POZDRO.........i dzięki za INFO......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opall 17.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam, czy ktoś wie, gdzie w naszej okolicy można zamówić ziemię ogrodową i korę? Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherman 18.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam wszystkich, jak w temacie chciałem przywitać wszystkich. Od niedawna jestem szczesliwym właścicelem działeczki w Marianowie ( al. jodłowa ) . są tu mpoże jacyś sąsiedzi z najbliższej okolicy ? Pytanko - czy w tej okolicy można wykopać studnie ?? albo gdzie sprawdzić czy można ? Pozdrawiam Witam, i pozdrawiam ze szczerego pola.... studnie możesz zrobić tam gdzie "upadnie moneta" woda jest wszędzie na glębokości od 12-16m pozdrawiam Witam, dlaczego ze szczerego pola... nie ma chyba tragedii czy informacje o możliwości/braku możliwości wykopania studnii jest gdzieś opisana ( jakiś plan zagospodarowania czy coś takiego ?? ) słyszałem że w otulinie KPN nie pozwalają w sumie to u mnie jest już wodociąd, ale chociaż do podlewania ogrodu zdało by się coś poza licznikiem. Magnolciu, a ty może w bliskim sąsiedztwie urzędujesz ?? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 witamy sšsiadów I PONAWIAM PYTANIE kochani przymierzamy się do poszukiwań drewna na WIĘ?BE tu też kieruje pytanie do tych co ten problem majš z głowy albo sš na tym samym etapie podelijcie namiary skšd bralicie i za ile m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 20.09.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 witamy sšsiadów I PONAWIAM PYTANIE kochani przymierzamy się do poszukiwań drewna na WIĘ?BE tu też kieruje pytanie do tych co ten problem majš z głowy albo sš na tym samym etapie podelijcie namiary skšd bralicie i za ile m3 Ja bralem ze skaldu w zielonkach ok 630/m3 stan b dobry pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rosomaki 20.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 my też z Zielonek (tartak po lewej jadąc na Leszno), zreszta pisałam niedawno na grupie izabelin, filipek miał brac zapytaj go czy się nie popsuli;-) więźba 650 impregnowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamari 21.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 My też z Zielonek, cena 650 za impregnowaną, w sumie polecam, choć mały problem z terminem realizacji zaistniał (wynikał raczej z nieporozumienia, a nie z niesolidności sprzedawcy). Przy okazji - baaaaardzo proszę forumowiczów o kontakt do ekipy ocieplającej poddasza. Mieliśmy robić to sami, ale urlopu nie starczy, a zima idzie Chodzi mi oczywiście o wełnę, stelaże i płyty g-k. Sprawa dość pilna, byłabym ogromnie wdzięczna za każdą, najmniejszą choćby pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 23.09.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ja tak po sasiedzku, z grupy babickiej Otoz potrzebuje pilnie namiary na sprawdzona ekipe, ktora moglaby wydeskowac i wypapowac dach. Ciesla wlasnie rozpoczyna prace przy wiezbie, ale ekipa, ktora miala po nim wykonywac deskowanie niestety "wypadla z obiegu". W zwiazku z tym zostalo mi okolo tydzien-dwa na znalezienie nowej ekipy do deskowania. Czy moglibyscie podzielic sie namiarami na kogos wartego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 25.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 WitajcieZbliżają się wybory i poszukuję osób zamieszkujących gminę Leszno, które chcą coś zmienić w swoim otoczeniu.Myślisz o kandydowaniu na radego gminy Leszno, masz doświadczenie lub duży zapał do pracy a może jesteś wykształcona / y i myślisz o pracy dla nas wyborców….jako Wójt? A może jesteś wyborcą, który chce oddać głos na takich ludzi?Bardzo liczę na osoby, które napłynęły tak jak ja z Warszawy ale także na dawno osiedlonych.Piszę to bo mam dosyć patrzenia na wieczne kłótnie i lenistwo obecnej władzy, które płynie ze środków masowego przekazu wielką falą.Nie myślcie że szukam wyborców bo sam nie będę kandydował ale mogę pomagać, doradzać wspierać ludzi ambitnych i nie skorumpowanych.PozdrawiamMarcinPS. Myślę o spotkaniu w piątek ok. 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 26.09.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Marcin R Życzę powodzenia . Normalnie będzie jak skończą się teczki i szantaże z nimi związane .i przyjdzie nowe pokolenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 26.09.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Cześć. Jestem z Białołęki. Szukam informacji o panu Marku Leszczyńskim, budowlańcu i jego ekipie. Jeżeli ktoś miał z nim do czynienia to poproszę o info na priv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts