Włodek W. 08.11.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znak rozpoznawczy; Murator w ręku lub na stoliku ,może być jeszcze za pazuchą żeby nie wszyscy widzieli .,Tylko zainteresowani . Może być jeszcze cegła z budowy ,znak pewny trudno będzie sie pomylić . Tylko trochę cieżka Szkoda że mnie tam nie będzie (lubię piwo też) może nastepnym razem Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 08.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Włodek Kończ tą robotę i wpadaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 08.11.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Znak rozpoznawczy; Murator w ręku lub na stoliku ,może być jeszcze za pazuchą żeby nie wszyscy widzieli .,Tylko zainteresowani . Może być jeszcze cegła z budowy ,znak pewny trudno będzie sie pomylić . Tylko trochę cieżka Szkoda że mnie tam nie będzie (lubię piwo też) może nastepnym razem Pozdr. Włodek jednak sie pojawil ale zamiast budowaniem zajal sie polityka , jednak po chwili zdecydowal sie przesiasc do naszego stolika spotkanie super, pozdrawiam obecnych i do zobaczenia nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 08.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 spotkanie super, pozdrawiam obecnych i do zobaczenia nastepnym razem my również dziękujemy !! i do zobaczenia mam nadzieję, że utworzymy z tego jakieś cykliczne spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 09.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mnie też było bardzo miło Was poznać i mam nadzieję na powtórkę z rozrywki. Tym razem będę bez samochodu i mam zamiar pić piwo!!! A co!!! Magnolciu, pamiętaj o mnie w kwestii drzwii drewnianych w drodze na Piotrków Trybunalski. Daj znak, gdybyś znalazła coś fajnego. Pozdrowienia dla wszystkich Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 09.11.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 I mnie również było bardzo miło wszystkich poznać, a rady i wymiana doświadczeń są wręcz na wagę złota. Kochani sąsiedzi mam nadzieję, że to spotkanie dało nam podwaline pod kolejne takie "imprezy" i następnym razem przyjadę z kierowcą Krajka - pamiętam o Tobie.. dam znać czy było warto jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 12.11.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witam wszystkich. Jesteśmy na forum po raz pierwszy. Nasza działka mieści się w Grądach (w otulinie Kampinosu) w obrębie stanowiska archeologicznego, które powinno podlegać ochronie wynikającej z Ustawy o ochronie zabytków. Poza tym z projektu decyzji o warunkach zabudowy wynika, że działka położona jest poza zasięgiem dóbr kultury. Od razu mam pytanie czy ktoś z was spotkał się z takim problemem, czy kazali wam przeprowadzać badania archeologiczne, z czym się to wiązało i ile kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.11.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Maruś i Asia Jeżeli działka jest poza zasięgiem dóbr kulturowych to nie powinno być wiekszych problemów z zabudową .Tylko sie budować i patrzeć jak rośnie domek, a z kieszeni ubywa . I Witamy w klubie NIEWOLNIKÓW Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P.e.t.e. 14.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam wszystkich. Jesteśmy na forum po raz pierwszy. Nasza działka mieści się w Grądach (w otulinie Kampinosu) w obrębie stanowiska archeologicznego, które powinno podlegać ochronie wynikającej z Ustawy o ochronie zabytków. Poza tym z projektu decyzji o warunkach zabudowy wynika, że działka położona jest poza zasięgiem dóbr kultury. Od razu mam pytanie czy ktoś z was spotkał się z takim problemem, czy kazali wam przeprowadzać badania archeologiczne, z czym się to wiązało i ile kosztowało. Jakis czas temu tez przerabialem ten temat http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36958 W koncu odpuscilem zakup tej dzialki - ale byc moze jesli cena za Twoja dzialke jest atrakcyjna i dzialka lezy w ladnym miejscu - to warto powalczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 14.11.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam sąsiadów Czy ktoś może wie, gdzie można kupić tani chiński granit? Będę bardzo wdzięczna za namiary. Pzdr. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 15.11.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 WitajcieCzy nie będę namolny jak zapytam o Wasze opinie na temat wyborów, które się odbyły w naszej gminie oraz tek które jeszcze będą?PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 17.11.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dziękuję za odpowiedź.W poniedziałek mamy mieć odpowiedź od archeologa, no i zobaczymy czy będziemy mogli dołączyć do wspaniałego grona grupy kampinoskiej jako osoby rozpoczynające załatwianie formalności związanych z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.11.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam. Mam prośbę, czy mogli byście się podzielić namiarami na wykonawców przyłącza wodociągowego, najlepiej sprawdzonych . Z góry dziękuję za odpowiedzi . Pozdrawiam Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 20.11.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 bo tym sie glownie zajmuja, ale przy okazji udostepaniaja A jak z jakoscia uslugi/serwisu - jestes zadowolony? Czytalem same niepochlebne opinie dot. Mikrobi z Blonia wiec mam mieszane uczucia co do dostepu radiowego... Moze masz jakies informacje dot. Neostrady u nas na wsi. Infrastruktura jest: swiatlowod do Blonia, nowa centrala z wolnymi numerami w Lesznie, studzienki i kable podciagniete do Marianowa i .... nic. Jak dzwonie do nich i pytam to otrzymuje standardowa odpowiedz ze nie ma warunkow technicznych do swiadczenia uslugi ... Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 20.11.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam, Czy ktos sie ostatnio wykanczal sie i moze polecic dobrego malarza do pomalowania 1-2 pomieszczen plus ewentualne naprawy pekniec karton-gipsu? Z gory dziekuje i pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 20.11.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 bo tym sie glownie zajmuja, ale przy okazji udostepaniaja A jak z jakoscia uslugi/serwisu - jestes zadowolony? Czytalem same niepochlebne opinie dot. Mikrobi z Blonia wiec mam mieszane uczucia co do dostepu radiowego... Moze masz jakies informacje dot. Neostrady u nas na wsi. Infrastruktura jest: swiatlowod do Blonia, nowa centrala z wolnymi numerami w Lesznie, studzienki i kable podciagniete do Marianowa i .... nic. Jak dzwonie do nich i pytam to otrzymuje standardowa odpowiedz ze nie ma warunkow technicznych do swiadczenia uslugi ... Pozdrawiam, Maciek ponoc wiele osob rezygnuje z firmy z Blonia i przechodzi do Netusa. jesli chodzi o serwis to .... nie korzystalem wiec chyba dobrze swiadczy o tym jak to dziala. zaraz po instalacji byly problemy, ale zadwonilem, przyjechali, weszli na dach, poprawili i teraz juz dziala bez problemu. jesli chodzi o jakosc uslugi to nie ma wiekszych problemow (wiarey/deszcze nie przeszkadzaja). czasem (1 na miesiac) zdarzy sie pare godzin, ze gubia sie pakiety, ale nie przeszkadza mi to jakos strasznie. noestarada - potwierdzam, brak warunkow mimo studzienki 30cm od ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 20.11.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Magnolciu, pamiętaj o mnie w kwestii drzwii drewnianych w drodze na Piotrków Trybunalski. Daj znak, gdybyś znalazła coś fajnego. Byłam, zobaczyłam i bardzo sie rozczarowałam. Wybór mialam między tradycyjnymi białymi "blokowymi" a drewnianymi -sosnowymi... Niestety spodziewałam sie czegoś zupełnie innego i bardzo sie rozczarowałam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 21.11.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam, Czy ktos sie ostatnio wykanczal sie i moze polecic dobrego malarza do pomalowania 1-2 pomieszczen plus ewentualne naprawy pekniec karton-gipsu? Z gory dziekuje i pozdrawiam, Maciek A moze jest jakas lokalna prasa lub tablica gdzie mozna dac ogloszenie o castingu? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.11.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Magnolcia Jak juz jeżdzisz za drzwiami to proponuje pod Olsztyn, byłem widziałem i kupiłem .Mają duży wybór Jest w czym wybierać w cenach też .www.westo.pl warto było pojechac bo można było negocjowac ceny na miejscu . niedaleko też są okna http://www.karo.pl/ warto było .Szeeeerokiej drogi guuuumowych drzew, miłego powrotu i pełnego zadowolenia z podjętych decyzji . P.S. Okna i drzwi proponuje z montażem ,niby drogo ,ale dobrze i raz. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 21.11.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 WitajciePo 4 latach walki jestem w końcowej fazie załatwienia telefonów i neostrady do Gawartowej Woli. Jak zakończę tę robotę (ok. 400 tys PLN!!!) to sprzedam pomysł na zachęcenie TPSA.PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts