Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

ckwadrat

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchajcie. Warszawka kręci jakieś piwne spotkanie... Jeśli na kręceniu się nie skończy, to może zamiast Lolka, Bolka, czy innego zatłoczonego i drogiego pubu, zaproponujemy jakąś knajpkę w naszych rewirach? Ja niestety rzadnej nie wyczaiłem. Można by też przy okazji przejechać się wreszcie po naszych budowach i działkach.

Pomysł Extra.

Jest taka knajpka przysklepowa koło Was :wink: ... ale to chyba odpada...

Poza tym jest coś przy Warszawskiej drodze w Borzęcinie... z zewnątrz w lecie to nawet ładnie wyglądało...

No i w Izabelinie są całkiem fajne knajpki ale to by znaczyło, że każdy musi tam dojechać (chociaż do Lolka to chyba też każdy musi...).

A może jednak piękna złota jesien jeszcze zawita i uda się coś na powietrzu zorganiozwać ? Nam chyba takie roziwązanie najbardziej odpowiadało !

Witam po dłuższej przerwie. Widzę, że szykuje się większe spotkanie za tydzień. Ale jeśli będziecie jutro w okolicach zapraszam na oględziny do nas. Będziemy na budowie w godzinach 10-11, a potem chyba koło 14-15 bo jesteśmy wstępnie umówieni z wykonawcą kominków. Tak jak wspominałam budowa ruszyła z kopyta - zabieram się do dokumentacji fotograficznej.

Rzeczywiście wiatr nosił chyba wszystko i wszystkich. Począwszy od wzajemnych odwiedzin dolores - ckwadrat, ckwadrat - dolores do nas zawitali:

- moja siostra,

- mój szwagier z teściem,

- a na koniec specjalista od kominków.

Ze względu na wysoki koszt kominka z rozprowadzeniem ciepła - tę wizytę długo będę pamiętać. Ale przecież własny dom bez kominka nic nie będzie wart.

Oj, wywieje parę groszy z porfela.