Jepil 20.01.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 No i mamy pozwolenie na budowę. Spacerkiem po urzędach bez pośpiechu zbędnej irytacji z współpracy z zakręconymi geodetami trwało to osiem miesięcy. Dzięki wszystkim którzy pomogli w namiarach oraz sugestiach co do sposobu działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopelek 21.01.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Gratulacje!Ale 8 miesięcy...naprawdę spokojny spacerek. Życzę budowania marszem i migiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaRobert 22.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam grupe kampinosJesteśmy z okolic Leszna w zeszłym roku zakończyliśmy rozbudowę domu i generlny remont.Ostatnia wichura zerwała nam część gontu z dachu. Proszę o pomoc może ktoś z was ma sprawdzoną ekipę do położenia gontu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 22.01.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witajcie, Wyglada na to, że aby ogrodzić działkę (moją i niektóre sąsiednie ) będzie potrzebne wyrównanie terenu (ścięcie takich małych pagórków - do ok.1m wysokości). Czy ktoś z Was ma jakieś namiary na taką spycharokoparę z okolic Leszna? Bardzo będę wdzięczny. Pozdrawiam serdecznie. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.01.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy ktoś z Was ma jakieś namiary na taką spycharokoparę z okolic Leszna? a moze byc z Marianowa? jak jedziesz Leśna do siebie to przed skretem do mnie - p. Stanislaw 606 264 338 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate i Marcin 23.01.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam, Jesteśmy tutaj nowi na tym forum Bardzo prosze o pomoc Chcemy z mężem kupić dwie działki w tej okolicy. Ponieważ nie mogę w internecie ani w gazetach znaleźć żadnej oferty z tamtych terenów (poza Łazami), pomóżcie proszę i jeśli widzieliście lub słyszeliście o jakiejś ziemi budowlanej około 1000m (każda z działek) w przyzwoitej cenie. Dobrze by było, gdyby dało się dojechać do działki komunikacją miejską, oczywiście bez przesady 2-3km możemy się przejść do przystanku. Chętnie w okolicach od Zielonek do Leszna. Z niecierpliwością będę czekała na waszą odpowiedź i z góry za nią dziękuję. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 24.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dzięki wielkie Damianie Zadzwonię do niego, ciekawe ile weźmie za takie pagórki.... Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 25.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Dzięki wielkie Damianie Zadzwonię do niego, ciekawe ile weźmie za takie pagórki.... Piotrek Ale spróbuj Piotrze jeszcze do Pana Rutkowskiego (tel.: 0604 091 785). Ja korzystałam z usług jednego i drugiego. Rutkowski był zdecydowanie tańszy. Zresztą też przymierzamy się do niwelacji na wiosnę, więc ciekawa jestem co Ci powiedzą. Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 25.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ale spróbuj Piotrze jeszcze do Pana Rutkowskiego (tel.: 0604 091 785). Ja korzystałam z usług jednego i drugiego. Rutkowski był zdecydowanie tańszy. Zresztą też przymierzamy się do niwelacji na wiosnę, więc ciekawa jestem co Ci powiedzą. Krajka Piotrze, jak porownasz oferty to daj znac - tez pora wiosna cos zrobic na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 01.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry, straszna cisza w naszej grupie... wszyscy czekają na wiosnę DMK - jak wygląda Marianów zimą (to chyba Wasza pierwsza??), - udało się wyjechać i dojechać do "cywilizacji"?? Micha$ i Piompo- jak się mają Wasze malutkie słoneczka?? - kiedy zaczynacie budowe?? Krajka i Włodek jak Wam idą prace wykończeniowe?? Pozdrawiam ze szczerego pola, przepraszam sprostowanie - z jednym sąsiadem może jakaś imprezka ostatkowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 01.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry, straszna cisza w naszej grupie... wszyscy czekają na wiosnę DMK - jak wygląda Marianów zimą (to chyba Wasza pierwsza??), - udało się wyjechać i dojechać do "cywilizacji"?? Micha$ i Piompo- jak się mają Wasze malutkie słoneczka?? - kiedy zaczynacie budowe?? Krajka i Włodek jak Wam idą prace wykończeniowe?? Pozdrawiam ze szczerego pola, przepraszam sprostowanie - z jednym sąsiadem może jakaś imprezka ostatkowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 magnolcia Wykończenie idzie pomalutku jak to na końcu budowy, , ale radośc z zamieszkania tłumi z niedociągnięcia. Przy kominku Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 01.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dzień dobry, DMK - jak wygląda Marianów zimą (to chyba Wasza pierwsza??), - udało się wyjechać i dojechać do "cywilizacji"?? wies zima wyglada cudownie juz sie nie umialem doczekac sniegu (choc juz mi sie znudzil ) z dojazdami nie bylo problemow - ladnie odniezone może jakaś imprezka ostatkowa... gdzie kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 02.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Słyszałam o imprezce ostatkowej 17.02.2007 w Straży Pożarnej w Lesznie co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 02.02.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Krajka i Włodek jak Wam idą prace wykończeniowe?? quote] Cześć, cześć. Prace wykończeniowe mają to do siebie, że czasami wykańczają. Ale jakoś idzie. W marcu chcemy już zamieszkać (dalej wykańczając oczywiście). A propos imprezki w straży: czy aby tam nie będą jakieś sztachety latać niekontrolowanie, albo może jeszcze jakieś inne "fullkontaktowe" atrakcje??? Tego się troszkę obawiam. Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 03.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dzień dobry, Micha$ i Piompo- jak się mają Wasze malutkie słoneczka?? - kiedy zaczynacie budowe?? może jakaś imprezka ostatkowa... witam, witam !! no nam udało się wkońcu skończyć stan zero !! teraz czekamy na beton komórkowy z którym są teraz olbrzymie problemy !! (czekamy już od połowy grudnia !! ) podobno w połowie lutego ma dojść i wtedy już tylko czekamy na lepszą pogodę. słoneczko super, troszkę marudzi ale ten typ tak ma co do imprezki to chętnie, ale najlepiej jakoś kameralnie bo Julcia to jeszcze troszkę za mala na dyskoteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 04.02.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 czesc sasiadom czy mozecie podzielic sie namiarami na kierownika budowy dzialajacego w naszym rejonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 06.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 DMK,mam nadzieję, że kolejną zimę już zobaczę na własne oczka... Krajka i Włodek - nawet zima Wam nie przeszkadza w pracach...bardzo się cieszę Imprezka ostatkowa napewno będzie spokojna, bo udział w niej biorą znajomi znajomych itd.... Organizatorem też jest "ktoś" znajomy... więc o zdrowie i życie sie nie obawiam... micha$gratulacje - nie rzucasz słów na wiatr...tylko patrzec jak zaczniesz mi robić konkurencje... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Wklejam tez tutaj: Pewnie podobna prosba juz byla, ale co tam Kto wie cos na temat przedszkola prywatnego ( chyba Montessori), ktore miesci sie bodajze na Wieruchowskiej ( tej z "garbami") chyba to Nowe Babice sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 12.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Micha$ i Piompo- jak się mają Wasze malutkie słoneczka?? - kiedy zaczynacie budowe?? Hej hej!!! Tak mi nic na maila przychodzi, że są jakieś nowe wiadomości, a tu prosze ile przybyło, a ja myslałem, że wszyscy zapadli w zimowy sen 1) Jesli chodzi o Kubutka, to łazi już przy meblach i jest na etapie przycinania sobie paluszków szufladami i rozmazywania zupy po wszystkim co sie da 2) Jeśli chodzi o budowę, to zima nas wstrzymała z likwidacja pagórków koparą. Chyba już wstepnie wybraliśmy projekt, ale boję się, ze za duży i za drogi - komentarze mile widziane: http://www.hgatelier.com.pl/i1/index.html oprócz tego myślimy z czego budować: pociąga mnie nieco praefa, wszyscy zachwalają, a widmo ekip budowlanych mnie przeraża (komentarze do praefy czy innego keramzytu też mile widziane). 3) Na imprezę też badzo chętnie sie piszemy, chociaż Kubuś chyba by na disko też długo nie wytrzymał 4) Krajka? Czy może udało Wam się z Piotrem odwiedzić naszych sąsiadów od drzew? Pozdrawiam serdecznie Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts