micha1719500358 12.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 2) Jeśli chodzi o budowę, to zima nas wstrzymała z likwidacja pagórków koparą. Chyba już wstepnie wybraliśmy projekt, ale boję się, ze za duży i za drogi - komentarze mile widziane: http://www.hgatelier.com.pl/i1/index.html domek bardzo ładny ,ale na dach i te balkoniki to wydasz majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 15.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Po długich perypetiach energetyczno-drogowych wreszcie dostałem pozwolenie na budowę Domu. Więc ruszam z budową w tym sezonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 15.02.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 2) Jeśli chodzi o budowę, to zima nas wstrzymała z likwidacja pagórków koparą. Chyba już wstepnie wybraliśmy projekt, ale boję się, ze za duży i za drogi - komentarze mile widziane: http://www.hgatelier.com.pl/i1/index.html domek bardzo ładny ,ale na dach i te balkoniki to wydasz majątek oj, prawda - dach to kosztowna inwestycja domek jest piękny.... Zbyszek1 - gratulacje i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 16.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich.Piompo: byłam u sąsiada od koni, ale trudno go osobiście namierzyć. Walczę też ze swoim nadwornym geodetą o kontakt do drugiego sąsiada. Czekam na efekty. Pozdrawiam wszystkich nowych budujących (w tym Zbyszka 1). Trzymaj się dzielnie, bo to w niektórych przypadkach kawał ciężkiej roboty i drogi przez mękę. Ale zdarza się to tylko niektórym (np. autorowi tego listu). U nas znowu nowa ekipa. Przeszliśmy do fazy, która cieszy najbardziej: glazura, meble kuchenne, kominek, kolory (wychodzą narazie straszne!!!; w garażu mamy podobno kolor, jak to określiła nasza przyjaciółka, "majtkowy"!!!) oraz pozostajemy w fazie naprawiania błędów poprzednich ekip: kartongipsy na piętrze. Marzymy, żeby skończyć przynajmnie dół i zamieszkać na dobre!!! Trzymamy się terminu zbliżonego do końca marca. Ale u nas dziury: odcinek do kapliczki i odcinek za asfaltem!!! Mój samochód cierpi!!! Serdeczności dla Forumowiczy!!!Co z tym piwkiem???Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 16.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich. Przeszliśmy do fazy, która cieszy najbardziej: glazura, meble kuchenne, kominek, kolory (wychodzą narazie straszne!!!; w garażu mamy podobno kolor, jak to określiła nasza przyjaciółka, "majtkowy"!!!) oraz pozostajemy w fazie naprawiania błędów poprzednich ekip: kartongipsy na piętrze. Marzymy, żeby skończyć przynajmnie dół i zamieszkać na dobre!!! Trzymamy się terminu zbliżonego do końca marca. Ale u nas dziury: odcinek do kapliczki i odcinek za asfaltem!!! Mój samochód cierpi!!! Serdeczności dla Forumowiczy!!! Co z tym piwkiem??? Krajka Ja też tak chcę - glazura, terakota i kolorki.... nawet może być i "majtkowy" jakikolwiek to jest...... właśnie co z tym piwkiem?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 16.02.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Wygląda na to, że kobitki najbardziej tego browarka spragnione. He, he. Ja to proponuję z racji na najmłodszych uczestników spotkanie w Eddim, albo w Krassie (za cmentarzem, ho,ho...). Propozycja terminu w rękach pozostałych chętnych. Jakby padł termin w ten weekend to wyślijcie jakiegoś sms-a na telefon komórkowy poproszę, bo ja mieszkam na wsi i do nas internet nie dochodzi póki co. Nie będę miała jak zajżeć i odnotować. (0601 944 208) Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregorR-35 16.02.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich!Niestety musze podnieść teren. Chętnie przyjmę ziemie - proszę o kontakt zainteresowane osobyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 21.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 WitamPoszukuję kontaktów do wypożyczalni sprzętu budowlanego (ubijarki, rusztowania itp) oraz wypożyczalni przyczepek samochodowych gdzieś blisko Leszna. Może ktoś zna namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregorR-35 21.02.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam Poszukuję kontaktów do wypożyczalni sprzętu budowlanego (ubijarki, rusztowania itp) oraz wypożyczalni przyczepek samochodowych gdzieś blisko Leszna. Może ktoś zna namiary? 606-384-100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 21.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam Poszukuję kontaktów do wypożyczalni sprzętu budowlanego (ubijarki, rusztowania itp) oraz wypożyczalni przyczepek samochodowych gdzieś blisko Leszna. Może ktoś zna namiary? 606-384-100 A co to konkretnie jest i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregorR-35 21.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam Poszukuję kontaktów do wypożyczalni sprzętu budowlanego (ubijarki, rusztowania itp) oraz wypożyczalni przyczepek samochodowych gdzieś blisko Leszna. Może ktoś zna namiary? 606-384-100 A co to konkretnie jest i gdzie? Jest to fizma z okolic Babic wypożyczająca taki sprzęt, nawet z przyczepkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 21.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 WitamDzięki bardzo za namiar, zadzwonię i zobaczę co tam jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 21.02.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Mam dwie gorace prosby o namiary na sprawdzona firme montujaca szamba i namiar na drewno kominkowe. Bardzo z gory dziekuwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslavv 21.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ponownie witam wszystkich na forum. Mamy już drugi miesiąc nowy rok a ja niestety nadal nie mam działki. Byłem w Marianowie i miejscowość zauroczyła mnie od pierwszego wrażenia. Może ktoś z forumowiczów dopomoże w ewentualnym kontakcie lub namiarze na działkę w Marianowie? Będę wdzięczny za pomoc... Interesuje mnie także Kampinos i Komorów, dalej ale znacznie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 21.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 WitamRadoslavv powiedz co to znaczy taniej - dla ciebie. Jak sie określisz cenowo może bedę mogła ci pomóc.Na cud raczej nie licz już słyszałam, że w mojej okolicy sprzedają działki po 75zł/m2 i to nieuzbrojone. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslavv 22.02.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Radoslavv powiedz co to znaczy taniej - dla ciebie. Jak sie określisz cenowo może bedę mogła ci pomóc.Na cud raczej nie licz już słyszałam, że w mojej okolicy sprzedają działki po 75zł/m2 i to nieuzbrojone. pozdrawiam Na cuda nie liczę, a myślę o cenie około 100zł/m2. Wszystko to kwestia lokalizacji bo w kampinosie ceny jak się nie mylę to około 60zł/m2. W sumie to także odpowiadała by mi działka też w samym Lesznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 22.02.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witamy, dzisiaj postanowiliśmy dołączyć do tego sympatycznego forum. Od kwietnia jesteśmy posiadaczami, szczęśliwymi oczywiście , działki w Marianowie (wspaniała okolica). Już za nami boje o pozwolenie, wszystkie papiery w porządku, ekipa wybrana, tylko czekamy na wiosnę... Nasza działka jest na al. Cisowej - tak mamy napisane w planach. pozdrawiamy wszystkich i aby do wiosny S i D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krajka 22.02.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witamy, dzisiaj postanowiliśmy dołączyć do tego sympatycznego forum. Od kwietnia jesteśmy posiadaczami, szczęśliwymi oczywiście , działki w Marianowie (wspaniała okolica). Już za nami boje o pozwolenie, wszystkie papiery w porządku, ekipa wybrana, tylko czekamy na wiosnę... Nasza działka jest na al. Cisowej - tak mamy napisane w planach. pozdrawiamy wszystkich i aby do wiosny S i D Witajcie Sąsiedzi! Pozdrowienia od sąsiadki z Al. Jodłowej. Trzymam kciuki za misję!!! Bądżcie dzielni. Krajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 22.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witamy, dzisiaj postanowiliśmy dołączyć do tego sympatycznego forum. Od kwietnia jesteśmy posiadaczami, szczęśliwymi oczywiście , działki w Marianowie (wspaniała okolica). Już za nami boje o pozwolenie, wszystkie papiery w porządku, ekipa wybrana, tylko czekamy na wiosnę... Nasza działka jest na al. Cisowej - tak mamy napisane w planach. pozdrawiamy wszystkich i aby do wiosny S i D a jaki macie nr działki ?? bo my też się budujemy na cisowej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 23.02.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dziękujemy za tak miłe przywitanie Nasza działka jest w stronę drogi asfaltowej, a numer ma 50/12. Jeszcze nie jest ogrodzona, ma wbite tylko słupki graniczne. Michał, a gdzie jest wasza działka, bo Cisowa jest zagięta w literę L? pozdrawiamy naszych przyszłych sąsiadów, S i D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts