Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa kampinoska

ckwadrat

Recommended Posts

2) Jeśli chodzi o budowę, to zima nas wstrzymała z likwidacja pagórków koparą. Chyba już wstepnie wybraliśmy projekt, ale boję się, ze za duży i za drogi - komentarze mile widziane:

http://www.hgatelier.com.pl/i1/index.html

domek bardzo ładny ,ale na dach i te balkoniki to wydasz majątek :(

• Odpowiedzi 3,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

2) Jeśli chodzi o budowę, to zima nas wstrzymała z likwidacja pagórków koparą. Chyba już wstepnie wybraliśmy projekt, ale boję się, ze za duży i za drogi - komentarze mile widziane:

http://www.hgatelier.com.pl/i1/index.html

domek bardzo ładny ,ale na dach i te balkoniki to wydasz majątek :(

oj, prawda - dach to kosztowna inwestycja

domek jest piękny....

Zbyszek1 - gratulacje i do dzieła :lol:

Witam wszystkich.

Piompo: byłam u sąsiada od koni, ale trudno go osobiście namierzyć. Walczę też ze swoim nadwornym geodetą o kontakt do drugiego sąsiada. Czekam na efekty.

Pozdrawiam wszystkich nowych budujących (w tym Zbyszka 1). Trzymaj się dzielnie, bo to w niektórych przypadkach kawał ciężkiej roboty i drogi przez mękę. Ale zdarza się to tylko niektórym (np. autorowi tego listu).

U nas znowu nowa ekipa. Przeszliśmy do fazy, która cieszy najbardziej: glazura, meble kuchenne, kominek, kolory (wychodzą narazie straszne!!!; w garażu mamy podobno kolor, jak to określiła nasza przyjaciółka, "majtkowy"!!!) oraz pozostajemy w fazie naprawiania błędów poprzednich ekip: kartongipsy na piętrze. Marzymy, żeby skończyć przynajmnie dół i zamieszkać na dobre!!! Trzymamy się terminu zbliżonego do końca marca.

Ale u nas dziury: odcinek do kapliczki i odcinek za asfaltem!!! Mój samochód cierpi!!!

Serdeczności dla Forumowiczy!!!

Co z tym piwkiem???

Krajka

Witam wszystkich.

Przeszliśmy do fazy, która cieszy najbardziej: glazura, meble kuchenne, kominek, kolory (wychodzą narazie straszne!!!; w garażu mamy podobno kolor, jak to określiła nasza przyjaciółka, "majtkowy"!!!) oraz pozostajemy w fazie naprawiania błędów poprzednich ekip: kartongipsy na piętrze. Marzymy, żeby skończyć przynajmnie dół i zamieszkać na dobre!!! Trzymamy się terminu zbliżonego do końca marca.

Ale u nas dziury: odcinek do kapliczki i odcinek za asfaltem!!! Mój samochód cierpi!!!

Serdeczności dla Forumowiczy!!!

Co z tym piwkiem???

Krajka

Ja też tak chcę - glazura, terakota i kolorki.... nawet może być i "majtkowy" :-) jakikolwiek to jest......

właśnie co z tym piwkiem??

pozdrawiam

Wygląda na to, że kobitki najbardziej tego browarka spragnione. He, he. Ja to proponuję z racji na najmłodszych uczestników spotkanie w Eddim, albo w Krassie (za cmentarzem, ho,ho...).

Propozycja terminu w rękach pozostałych chętnych.

Jakby padł termin w ten weekend to wyślijcie jakiegoś sms-a na telefon komórkowy poproszę, bo ja mieszkam na wsi i do nas internet nie dochodzi póki co. Nie będę miała jak zajżeć i odnotować. (0601 944 208)

Krajka :roll:

Witam

Poszukuję kontaktów do wypożyczalni sprzętu budowlanego (ubijarki, rusztowania itp) oraz wypożyczalni przyczepek samochodowych gdzieś blisko Leszna. Może ktoś zna namiary?

606-384-100

A co to konkretnie jest i gdzie?

Jest to fizma z okolic Babic wypożyczająca taki sprzęt, nawet z przyczepkami.

Ponownie witam wszystkich na forum. Mamy już drugi miesiąc nowy rok a ja niestety nadal nie mam działki. Byłem w Marianowie i miejscowość zauroczyła mnie od pierwszego wrażenia.

Może ktoś z forumowiczów dopomoże w ewentualnym kontakcie lub namiarze na działkę w Marianowie? Będę wdzięczny za pomoc...

Interesuje mnie także Kampinos i Komorów, dalej ale znacznie taniej ;-)

Witam

Radoslavv powiedz co to znaczy taniej - dla ciebie. Jak sie określisz cenowo może bedę mogła ci pomóc.Na cud raczej nie licz już słyszałam, że w mojej okolicy sprzedają działki po 75zł/m2 i to nieuzbrojone.

pozdrawiam

Na cuda nie liczę, a myślę o cenie około 100zł/m2. Wszystko to kwestia lokalizacji bo w kampinosie ceny jak się nie mylę to około 60zł/m2. W sumie to także odpowiadała by mi działka też w samym Lesznie...

Witamy,

dzisiaj postanowiliśmy dołączyć do tego sympatycznego forum.

Od kwietnia jesteśmy posiadaczami, szczęśliwymi oczywiście :D , działki w Marianowie (wspaniała okolica). Już za nami boje o pozwolenie, wszystkie papiery w porządku, ekipa wybrana, tylko czekamy na wiosnę...

Nasza działka jest na al. Cisowej - tak mamy napisane w planach.

pozdrawiamy wszystkich i aby do wiosny :D

S i D

Witamy,

Od kwietnia jesteśmy posiadaczami, szczęśliwymi oczywiście :D , działki w Marianowie (wspaniała okolica). Już za nami boje o pozwolenie, wszystkie papiery w porządku, ekipa wybrana, tylko czekamy na wiosnę...

S i D

Witajcie Sąsiedzi!

Pozdrowienia od sąsiadki z Al. Jodłowej. Trzymam kciuki za misję!!! Bądżcie dzielni.

Krajka

Witamy,

S i D

a jaki macie nr działki ?? bo my też się budujemy na cisowej !!