micha1719500358 06.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Coś słabo nam wychodzi to umawianie Może zapropnuje czwartek 15 marca 2007 godz. 19.00 w pizzerii (bedzie kilka dni na zastanowienie) tak jak poprzednim razem zamawiam stolik dla 13 osób będzie mi bardzo miło spotkać obecnych i przyszłych sasiadów pozdrawiam i do zobaczenia my bedziemy jak nam się uda Julcie zostawić u babci też będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 07.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja także przyjdę. Niestety sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 07.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Pilnie poszukujemy kierownika budowy - czy ktoś ma namiary? Nasz mówiony niestety zrezygnował w ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Pilnie poszukujemy kierownika budowy - czy ktoś ma namiary? Nasz mówiony niestety zrezygnował w ostatniej chwili. a kierownika chcesz tylko do podpisow czy takiego co spedzi na budowie co drugi dzien po kilka godzin? (czytaj: chcesz wydac 2k zl czy nawet kilka razy wiecej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 07.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Chodzi o to, aby był w najważniejszych momentach, etapach. Nie ma przesiadywać godzinami. Ekipę budowlaną mamy zaufaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 07.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Chodzi o to, aby był w najważniejszych momentach, etapach. Nie ma przesiadywać godzinami. Ekipę budowlaną mamy zaufaną... to mój "kierbud" byłby dla Ciebie idealny pojawił sie na budowie chyba aż 3 razy ale wpisy w dzienniku mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 07.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wygląda, że tym razem będziemy uczować jak za Króla Sasa udział zgłosiło już kilka osób Krajka - 2 osoby Micha$ - 2 osoby DMK - 2 osoby Zbyszk 1 - 1 osoba i ja to jest nas juz 8 osób pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 07.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Magnolcia czy możesz dać namiary. Może zwerbujemy go do nas, porozmawiamy, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatua 07.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Pilnie poszukujemy kierownika budowy - czy ktoś ma namiary? Nasz mówiony niestety zrezygnował w ostatniej chwili. a kierownika chcesz tylko do podpisow czy takiego co spedzi na budowie co drugi dzien po kilka godzin? (czytaj: chcesz wydac 2k zl czy nawet kilka razy wiecej) a czy ja mogłbym prosić o namiary na takiego kierownika co dobrze przypilnuje mojej budowy ? pzdr Tatua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 07.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Magnolcia czy możesz dać namiary. Może zwerbujemy go do nas, porozmawiamy, zobaczymy... poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 a czy ja mogłbym prosić o namiary na takiego kierownika co dobrze przypilnuje mojej budowy ? pzdr Tatua poszlo na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 1 07.03.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 DMK i Magnolcia czy ja także mogłbym prosić o namiary na kierownika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 07.03.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Magnolcia dziekuję, a DMK czy mógłbyś także do mnie te namiary na "kierbud". Będę miała alternatywę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 07.03.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 DMK i Magnolcia czy ja także mogłbym prosić o namiary na kierownika Pozdrawiam poszło na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teszla 07.03.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam wszystkich Marianowiczów. Będę waszą sąsiadką z Jodłowej. Działkę już mam, teraz zbieram siły i papiery a budowę chcemy zacząć w przyszłym roku. I od razu mam pytanie: czemu nie podłączacie się do wodociągu tylko wiercicie studnie? I czy na studnie nie trzeba mieć przypadkiem pozwoleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.03.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam wszystkich Marianowiczów. Będę waszą sąsiadką z Jodłowej. Działkę już mam, teraz zbieram siły i papiery a budowę chcemy zacząć w przyszłym roku. I od razu mam pytanie: czemu nie podłączacie się do wodociągu tylko wiercicie studnie? I czy na studnie nie trzeba mieć przypadkiem pozwoleń? Witaj 1. zapraszamy w nastepny czwartek na spotkanie 2. podlaczamy sie do wodociagu, a studnia (przynajmniej w moim przypadku) na potrzeby budowy a potem do podlewania ogrodu 3. na wiercona studnie do pewniej glebokosci (30m? 40m? nie pamietam) nie ma takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 07.03.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 1. zapraszamy w nastepny czwartek na spotkanie 2. podlaczamy sie do wodociagu, a studnia (przynajmniej w moim przypadku) na potrzeby budowy a potem do podlewania ogrodu 3. na wiercona studnie do pewniej glebokosci (30m? 40m? nie pamietam) nie ma takiej potrzeby Helou, My też wpadamy, szkoda, że nie wczesniejsza pora i nie weekend bo nie zabrakłoby Kubusia Krajka - jutro dzwonię do Was w sprawie ogrodzonka Pozdrawiam Marianowian Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
łazorek 08.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam, Mam pewien problem z uzyskaniem warunków zabudowy. Sytuacja jest następująca. Planuję pobudowanie domu jednorodzinnego z jednym pełnym piętrem. I to właśnie jest ten problem - pełne piętro. W gminie dają mi wykładnie obecnie obowiązującego prawa, że jak sąsiad pobudował jako pierwszy dom z poddaszem użytkowym to ja też muszę pobudować dom z poddaszem użytkowym. W myśl tej zasady jakby sąsiad jako pierwszy pobudował domek dla krasnali to ja też musiałbym pobudować dom dla krasnali. Ja wychodzę z założenia, że dom jednorodzinny z pełnym piętrem mieści się w definicji budownictwa jednorodzinnego i ciężko mi uwierzyć aby prawo wymuszało na mnie pobudowanie domu z poddaszem bo sąsiad tak zadecydował budując się jako pierwszyTym bardziej że, spotykam nowe budownictwo, gdzie koło domu z poddaszem użytkowym budowany jest dom z pełnym piętrem, czyli jednak można. Budynki te nie są jednak położone na terenie gm. Leszno. Czy koś z Was miał podobne problem. Czy gdzieś w gm.Leszno są budynki (budujące się, bądź nowo pobudowane) z pełnym piętrem obok budynków z poddaszem użytkowym. Proszę bardzo o Wasze opinie. Pozdrowienie i dużo radochy z nadchodzącego lata na własnym kawałku ziemi. Łazorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 A może takie zaadoptowanie projektu coby było piętro z minimalnym lub krótkim skosem. Jaki jest min. kąt i max. wysokość w warunkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 08.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 http://images22.fotosik.pl/34/f56fff033279e688med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts