veechu 11.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 hej nie wiecie jak nazywa sie ten nowy market budowlany przy poznańskiej (lub połczyńskiej?) co ruszył 9 maja? nazywa sie "bricoman" czy naprawde nikt nie ma namiaru na ekipe ocieplajaca poddasza ??? pleasee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 11.05.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 nazywa sie "bricoman" czy naprawde nikt nie ma namiaru na ekipe ocieplajaca poddasza ??? pleasee dziekuje niestety nie mam namiarow na ocieplenia, wiem tylko ze przy trasie warszawskiej wisi pare szyldow na ten temat, nie wiem na ile aktualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkoski 13.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam wszystkich. Poszukuję sprawdzonej firmy/ekipy budowlanej która podjeła by się postawienia domu w Wilkowej. Zamierzam ruszyc od września. Proszę o pomoc w tej kwestii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkoski 13.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam wszystkich. Poszukuję sprawdzonej firmy/ekipy budowlanej która podjeła by się postawienia domu w Wikowej. Zamierzam ruszyc od września. Proszę o pomoc w tej kwestii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.05.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Zelijka Ogrodzenie i bramę zrobi P. Zbyszek Nowak ze Stanisławowa 227961407 .(twój sąsiad ) U mnie robił i jest OK. PUK PUK. Za rozsądą cenę . A murarkę to pomoże namierzyć też,tak było u mnie Pozdr. Dzieki WlodekW jeszcze raz za kontakt....,juz Pan Nowak u nas robi. Faktycznie jest bardzo sympatyczny i rzeczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 14.05.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Zel jest jeszcze u was? Pan od ogrodzen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 14.05.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Tynkarzy, kogos od wylewek, ocieplen tez chetnie namiary. I ziemi rozpaczliwie do podniesienia działki szukamy gdyby ktos cos słyszał............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 przeskadzajka Ziemie przywiezie Ci p. Maciek z Zaborowa (za rozsądną kase )Tel 605566508U mnie juz zrobił co było do zrobienia .humus i wykopy tez robi Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 przeskadzajka Ziemie przywiezie Ci p. Maciek z Zaborowa (za rozsądną kase )Tel 605566508U mnie już zrobił co było do zrobienia .humus zdejmie i wykopy tez robi Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 14.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 przeskadzajka Ziemie przywiezie Ci p. Maciek z Zaborowa (za rozsądną kase )Tel 605566508U mnie już zrobił co było do zrobienia .humus zdejmie i wykopy tez robi Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 15.05.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 a dzieki humus i wykopy to przy nastepnym domu hehe jak przy tym nie osiwieje teraz to juz tylko wykończeniówka:)Zaraz dzwonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.05.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ale sie rozmnożyło ,a ja raz klikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 21.05.2007 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Wlazłem na dach i oniemiałem - jak tu pięknie ... Panorama wsi i okolic z wieży remizy w Marianowie: [foto] Niedziela - cisza i spokój - co innego sobota - ulice i aleje patrolowane przez radiowóz - strach wyjść ... Aby do następnego weekendu ! Maciek A spotkanko jakieś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 21.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Wlazłem na dach i oniemiałem - jak tu pięknie ... Panorama wsi i okolic z wieży remizy w Marianowie: http://klub.chip.pl/jmaciek/pmini.jpg Niedziela - cisza i spokój - co innego sobota - ulice i aleje patrolowane przez radiowóz - strach wyjść ... Aby do następnego weekendu ! Maciek A spotkanko jakieś będzie? ale czad !! nawet naszą więźbe widać !! i wogóle wszystkich forumowiczów domy widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.05.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja mam taki strachliwy dla mnie temat:) Kochani jak wam sie dojezdza do Warszawy w godzinach szczytu? Ile trwa dojazd? Bo ja mam wrazenie ,że coraz gorzej jest:( No i wciaz nieustająco kogos do wylewek i kartongipsów i ociepleń ze wszad szukamy bo co sie ktos pojawi i nawet umówi to potem nas wystawia brrrrrrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 22.05.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja mam taki strachliwy dla mnie temat:) Kochani jak wam sie dojezdza do Warszawy w godzinach szczytu? Ile trwa dojazd? Bo ja mam wrazenie ,że coraz gorzej jest:( Okolo godziny - do centrum - na 9-tą. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 łoj to nie mało:( Rozumiem ,że autkiem. Ja pewnie moge odjac pare minut z racji tego ,że Topolin nieco blizej. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.05.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 łoj to nie mało:( Rozumiem ,że autkiem. Ja pewnie moge odjac pare minut z racji tego ,że Topolin nieco blizej. dzieki Nieco bliżej od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 22.05.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nieco blizej od Warsiawki i rzeczonego centrum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 22.05.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 łoj to nie mało:( Rozumiem ,że autkiem. Ja pewnie moge odjac pare minut z racji tego ,że Topolin nieco blizej. dzieki Nie mało - to rewelacyjnie mało . Dojazd do granic Warszawy 20 - 30 min. Reszta to przebijanie sie przez miasto. Jak na stan drog (podle) i odleglosc (36 km - duzo\malo) i korki w stolycy to super wynik. Mozna zejsc do 40-50 minut a w nocy szybciej ale nie polecam... Generalnie mieszkajac na Bemowie do pracy wychodzilem na godzine przed wiec nie zauwazylem wydluzenia czasu dostania sie do firmy. Mysle ze z Tarchomina czy Piaseczna jedzie sie dluzej do centrum (jak tam jezdze to tyle samochodow w jedym miejscu nie widzialem ) Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts