carpedijem 28.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Witam, Planuję kupić działkę na Powązkach. Mam pytanie, jak się tam mieszka? Jak z dojazdami do w-wy. Ale może ważniejsze, jak radzicie sobie z organizacją życia? mam małe dziecko, dla którego musiałbym znaleźć opiekunkę, później dowożenie do przedszkola, szkoły itp... Troszkę mnie to przeraża(wątpliwości giną, gdy jadę na parcelę i zaczynam oddychać-pewnie to znacie-wy, mieszkańcy okolic PKN) Proszę o jakiekolwiek uwagi pozdrawiam (mam nadzieję że przyszły sąsiad) Wybacz głupi żart, ale nie mogę się opanować: Zapytaj Niemena (tak na marginesie - uwielbiam go) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoz 28.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 na każdego przyjdzie kolej .... a w ogóle to na chałupkę w takim miejscu można mówić "kwatera na Powązkach" tylko 2x3 trochę mniejsze niż 45 x 35 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 02.07.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam wszystkich, ale tutaj cichutko. Chcę się podzielić wspaniałą wiadomością, że jestem już po sondażowych badaniach archeologicznych, i żadnych skarbów na mojej działeczce nie znaleziono. Teraz tylko czekam na potwierdzenie tego faktu przez Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków i mogę rozpocząć kompletowanie dokumentów potrzebnych do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 02.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Gratulacje.... w Marianowie jeszcze kopią i przesiewają dopiero teraz przed Wami droga przez mękę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
conrad67 02.07.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 sprzedam (Blizna Jasińskiego - Babice Stare - 5min od skrzyzowania Górczewska -Lazurowa) pozostaly po budowie :steple 2,7-3m -120szt - 3,50 zl/szt - jedno uzycie jak nowebloczki betonowe 38x24x12cm (budokrusz ! nowka )- 8palet po 63szt - 3,40zl/sztporotherm30 - 150 szt - 6zl/sztpustaki stropowe Terriva I keramzyt - 120 szt - 3zl/szttel. 607 460 986 transport wlasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 05.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Kominiarze powrócili do Marianowa... -> zobacz: Marka SYMPATYK FORUM - PostWysłany: Wto, 20 Czerwiec 2006 16:07 Temat postu: KOMINIARZE - NACIĄGACZE !!!! ... i pewno powrócą za rok...M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 05.07.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 i mogę rozpocząć kompletowanie dokumentów potrzebnych do budowy. Witam, spojrzałem odruchowo na Wasz projekt i mam pytanie, czy w Grądach możecie zbudować ten budynek? U nas w Marianowie plan zagospodarowania dopuszcza tylko dach o nachyleniu 38-42 stopnie, kolega miał duże problemy ze zdobyciem pozwolenia na budowę dla domu o dwóch nachyłach dachu, gdzie jeden nie mieścił się w tym zakresie i finalnie musiał przeprojektować te dachy u architekta. Warto ten temat zbadać, no chyba, ze już zbadany i można tam taki dach budować. Pozdrawiam serdecznie Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 05.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witam Piompo po twoim poście jeszcze raz sprawdziłam warunki zabudowy.Kąt nachylenia dachu może być od 30 do 45 stopni, a wysokość kaletnicy do ok. 8,5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 06.07.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 hej, czy możecie podzilić się namiarami na ekipę od montażu kominka + rozprowadzenia ciepła oraz kogos do poprawek dekarskich (blacha)? kokoz, czy to z tobą rozmawiałam w zeszłym tygodniu na drodze powązkowskiej (żeby nie powiedzieć alei )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoz 06.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 jak z dzieciaczkiem byłaś to ze mną-zieloną Vectrą byłem I cały czas sąduję temat, choć już praktycznie zdecydowałem że kupuję, tak więc będziemy dalekimi ale sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piompo 06.07.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam Piompo po twoim poście jeszcze raz sprawdziłam warunki zabudowy. Kąt nachylenia dachu może być od 30 do 45 stopni, a wysokość kaletnicy do ok. 8,5 m. A no to super, bardzo się cieszę i pozdrawiam. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 07.07.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 jak z dzieciaczkiem byłaś to ze mną-zieloną Vectrą byłem I cały czas sąduję temat, choć już praktycznie zdecydowałem że kupuję, tak więc będziemy dalekimi ale sąsiadami. to ja i też jestem z bemowa (starego) macie juz upatrzony projekt domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 07.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Witam wszystkich!!! Budowę rozpoczynamy mam nadzieję we wrześniu w bliskich okolicach Błonia. Widziałam, że już parę osob, z okolic Błonia się tutaj zadomowiło na dobre My jak na razie szukamy swojego miejsca na forum grup budujących Pozdrawiamy wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokoz 09.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nic jeszcze się nie rozglądaliśmy, dopiero jak działka będzie kupiona. A wy jaki macie? Kiedy kończycie?pozdr.kokoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 13.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Sylwia i Darek !! Gratuluję więźby !! a kto to się jeszcze buduje u nas na Cisowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 17.07.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Powtorze sie jeszcze tutaj ( juz to napisalam na Starobabickiej): Do rodzicow przedszkolakow: Czy widzieliscie to nowe prywatne przedszkole kolo kosciola w Borzecinie? Wiem, ze ono dopiero powstaje, ale moze ktos juz cos wie na jego temat, zna wlascicieli , itp. Zastanawiam sie nad nim wlasnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 17.07.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ajkad Kominki to P.Marek Dymecki od Krajki u mnie robił i zrobił super. Cena jest wynikowa do pracy jaką wykonał drogo?,ale za to dokłanie i ładnie .Warto było czekać .Prawdziwy rzemieślnik. POLECAM tel 601356235 Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 18.07.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ajkad Kominki to P.Marek Dymecki od Krajki u mnie robił i zrobił super. Cena jest wynikowa do pracy jaką wykonał drogo?,ale za to dokłanie i ładnie .Warto było czekać .Prawdziwy rzemieślnik. POLECAM tel 601356235 Pozdr. Witam, własnie jestem przed ta trudna decyzją -jak ma wyglądać mój kominek- Braciszek mnie już ciśnie, bo ma terminy a ja w lesie... a właściwie na skraju puszczy Włodek, może masz jakieś fotki swojego cudeńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 18.07.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Magnolcia Zdjęć nie zrobiłem, bo brakuje mi półek szklanych i ośweitlenia,taki drobiazg ,a nie skończone To już tylko kosmetyka .Jak dokończę to się pochwalę.A co Przez całą budowę wiedzieliśmy jaki będzie kominek. Przyszedł kominkarz i zrobił zupełnie co innego w/g projektu, który akceptowaliśmy z żoną . Jest OK. Warto było. pana Marka polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts