_ANIA 28.08.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Hexan, dzięki, przekażę wieści dalej... wcesarz witaj, ja jeszcze budowy nie zaczęłam, więc nie będę polecać póki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 29.08.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witamy po długiej przerwie , w przyszłym tygodniu będziemy zamawiać szambo betonowe z firmy pod Radomiem - http://www.jesbet.pl - ceny rozsądne, ok. 1-2 tygodniowy termin realizacji. Szukamy 2 osób - z Marianowa lub okolicy - chętnych do wspólnego zamówienia szamb - koszt transportu rozkłada się wtedy na 3 osoby - samochód transportowy (z HDSem) zabiera naraz 3 szamba. My zamawiamy o pojemności 10.000 l. Czy byłby ktoś chętny? ile chcą całościowo za 10m3? bo jak narazie mam ofertę za 4,5kpln z instalacją i podłączeniem, ale patrząc na cennik jesbet'u, to to podłączenie to drugie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 30.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Gildor zamawialiśmy 10.000 l jednokomorowe w 1 elemencie. Do tego braliśmy wzmocnioną płytę najazdową, kominek betonowy (czyli komplet) no i koszt transportu (pod Radom jest jednak parę kilometrów - a płaci się 3 zł za 1km, i to w tą i z powrotem) jednak mimo tego zmieściliśmy się w mniejszej sumie. I termin też błyskawiczny - w tą sobotę. Konkrety mogę przesłać na priva. Orientowałam się wcześniej w firmach warszawskich, ale nigdzie cena mi nie odpowiadała. A terminy...coż... pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 30.08.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Gildor zamawialiśmy 10.000 l jednokomorowe w 1 elemencie. Do tego braliśmy wzmocnioną płytę najazdową, kominek betonowy (czyli komplet) no i koszt transportu (pod Radom jest jednak parę kilometrów - a płaci się 3 zł za 1km, i to w tą i z powrotem) jednak mimo tego zmieściliśmy się w mniejszej sumie. I termin też błyskawiczny - w tą sobotę. Konkrety mogę przesłać na priva. to podeślij mi, bo to dość intrygujące, no i dość pilne. tylko, że ja chce wsadzić rure w płot, żeby mi nie chlapali po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gildor 30.08.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 dzwoniłem. 3900 za kompletne szambo z dowozem. ale zamontowac musi ktoś inny i do tego + szybkozłączki. mam wrażenie, że wyjdzie prawie na to samo, bo cena, którą ja podałem to z montażem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 30.08.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Tak, to jest cena bez przyłączy. Tzn. oni dowożą, umieszczają we wcześniej wykopanym dole i to wszystko. Przyłącze do rury głównej z domu musimy zrobić sami, ale nie wydaje się to trudne W szambie trzeba zrobić otwór na wysokości ruru spustowej, a rura musi mieć spadek na 1 metrze 2 cm. Tak mnie poinformowała Pani z Jesbetu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrAg 30.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witam Będziemy budowali dom wprawdzie pod Piasecznem, ale rodzice mają działkę pod Puszczą i robią szambo. Czy ma ktos namiar na firme oferującą nieduże szamba 3-3,5 m sz. w miare niedrogi do okolo 2000 złi niedaleko Leszna. dziękuję KrAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 31.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 KrAg, podpowiem Ci, że powyżej masz kilka postów na interesujący Cię temat, bo Marianów jest ze 2 czy 3km za Lesznem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrAg 31.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ANIA dzięki za zwrócenie uwagi, nie wiem jak tego nie zauwazyłem, chciaz przegladałem z pol godziny Sylwia Darek Rodzice maja ogródek pracowniczy koło Marianowa (Waryński). Za tydzień będziemy kopać dół na szambo (potem wykończy pan Tadek - złota rączka z Powązek). Będziemy gotowi w drugiej połowie wrzesnia na przyjęcie szamba. Możemy sie razem zmówić. My chcemy zamówić szambo z tego http://awa-transbet.cob.pl/ albo z tego http://www.salexpol.pilickanet.pl/oferta.html Od nich jest taniej pozdrawiam KrAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.09.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam Proszę was o pomoc, nie mogę znaleźć ekipy do ocieplenia elewacji ale wełną wszyscy lecą styro. Jak by się przypadkiem coś o uszy wasze obiło w tym temacie to proszę o info. Widzę, że grupa znacznie się powiększyła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Karzyński 02.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Poszukuję sprawnej ekipy do tynków cementowo-wapiennych. Od miesiąca mieliśmy zaklepanych tynkarzy, mieli jutro wchodzić, ale okazali się niepoważni i zrezygnowali bez podania przyczyny.Możecie polecić kogoś sprawdzonego?Z góry dzięki.________________Kasia, Wojtek i Zosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 03.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 KrAg - my już mamy szambo - właśnie w sobotę zostało dowiezione. Szkoda, że się wcześniej nie zgadaliśmy - cena za transport byłaby na 2 osoby. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 03.09.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 KrAg Czy możecie dać namiar na P. Tadzia .Może zrobi zadaszenie na drewno. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 04.09.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam ogłoszenie, naszym murarzom wypadła jedna budowa i w ziązku z tym mają wolny termin jeśli ktoś potrzebuje to tel. 609 769 701 , budują w okolicach Warsawy już kilka dobrych lat, u mnie kończa gdzieś pod koniec września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcesarz 04.09.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Czy znacie wykonawcę Tomasza Wojtczaka (firma ZRB Wojtczak) z Zaborowa?Czy budował dla kogoś z Grupy Kampinoskiej?Gratuluje pokonywania problemów z szambem.wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.09.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Przy budowie nie należy zapominać o zdrowiu . Link do poczytania http://bioter.pl/prasa/rak.htm Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 06.09.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Nie strasz ludzi w sile wieku . Lepiej nie myśleć o chorobach, póki nas nie atakują. A racjonalnie odżywiać się zawsze trzeba- nawet (zwłaszcza) wtedy, gdy budujemy nasz dom I badania robić regularnie... To co przeczytałam o ... trochę mnie rozbiło wewnętrznie i zaniepokoiło... Zwykle daleka jestem od takich myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.09.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 niezapominajka PSS (Pomózmy Sobie Sami),a bedziemy zdrowi Troche soku z sokowirówki 2buraki, 4marchewki,3 pietruszki,1 jabłko. i juz jest bardzo dobrze .Rano miód aktywny i lekarze łapke liżą . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 07.09.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 PSS (Pomózmy Sobie Sami),a bedziemy zdrowi dzięki za przepis na zdrowy soczek I nie palić , nie pić (alkoholu zwłaszcza) i nie używać ( przeróżnych używek) ... Znaczy- żyć zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrAg 08.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Włodek W Dzis będę na działce to zapytam o namiar na pana Tadka. Z tego co wiem to bierze około 100 zł za dzień + parę piw w czasie pracy. Kupimy jednak szambo plastikowe. Są w pobliżu jakieś niedrogie? Dziekuję pozdrawiamKrAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts