_ANIA 26.10.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Maruś i Asia, powodzenia. My na naszą mapkę też czekaliśmy niemal 2 miesiące Macie do marca jeszcze kupę czasu, na pewno zdążycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 30.10.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czy możecie polecic ekipę do posadzek - miksokretem - i czy ktoś się orientuje jakie są teraz ceny? Sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 31.10.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Witam wszystkichOd niedawna jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami działki budowlanej w okolicach Leszna. Obenie kompletujemy dokumenty aby uzyskać pozwolenie na budowę. Pracę budowlane chcielibyśmy rozpocząć wiosną 2008 roku i w związku z tym poszukuję solidnej ekipy, która postawi stan surowy otwarty (na razie) oczywiście za rozsądne pieniądze.Bedę wdzięczny za namiary na godnych polecenia wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 31.10.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Czy ktoś z was się orientuje czy w przypadku braku kanalizacji i konieczności budowy indywidualnego szamba konieczny jest zakup projektu szamba, które będzie naniesiaone na plan zagospodarowania dzaiłki. Czy też na planie zagospodarowania działki wystarczy naniesienie miejsca budowy szamba a inwestor sam decyduje jaki typ szmba zastosuje byleby było to szczelne szambo?Chodzi o to czy konieczne jest ponoszenie dodatkowych kosztów związanych z zakupem projektu szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 01.11.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Kret001, napisałabym Ci, że jak będę zadowolona z moich to Ci polecę ale prawda jest taka, że oni już przyszły rok zdaje się mają obstawiony co najmniej do lipca... Jeśli chodzi o szambo to musisz mieć jakikolwiek projekt, nas kosztował chyba 200zł. Potem sobie zrobisz taki zbiornik, jaki będziesz chciał. Nas po ten projekt cofali ze Starostwa, mimo tego, że mieliśmy już standardowy projekt w projekcie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 01.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Wielkie dzięki Aniu za informacje dotyczące projektu szamba.Jeżeli chodzi o ekipę budowlaną to polecam się uwadze, gdyż pisząc o rozpoczęciu budowy wiosną 2008 nie doprecyzowałem tego. Patrząc realnie myślałem o rozpoczęciu w okolicach czerwca 2008, tak więc byłbym zainteresowany namiarami na Twoją ekipę (oczywiście o ile bedziesz zadowolona z ich pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maruś i Asia 02.11.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Witam serdecznie Czy udało Wam się złożyć dokumenty potrzebne do pozwolenia na budowę za pierwszym razem.Jak długo czekaliście na pozwolenie, czy wyznaczone 65 dni, czy może krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 02.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Oj czeka się, czeka... Ale może teraz, taką późną jesienią, jest szybciej? Tak czy siak po 2-3 tygodniach śmiało dzwońcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 05.11.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ale tu pusto Co Wy ludzie, wszyscy na budowach? A tu 1 (JEDEN!) stopień mi w samochodzie wyświetla Macie sprawdzonych tynkarzy cementowo-wapiennych? Jeśli komuś już w środku tynkowali i jest zadowolony to baaaardzo poproszę o namiary. Może być na priva. A u nas ścianki idą do góry, jeszcze 2 dni i zaczną pod strop przygotowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 07.11.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ania wysyłam ci namiary na priva ja szukam KOMINIARZA z naszych okolic do wystawienia opinii kominiarskiej - polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ania wysyłam ci namiary na priva ja szukam KOMINIARZA z naszych okolic do wystawienia opinii kominiarskiej - polecicie? 602 334 282 nie pamietam jak sie nazywa, ale niedawno u mnie byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaduch 07.11.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam,zapewne już ta prośba padła w tym wątku: poproszę o namiary na poleconego wykonawcę prefabrykowanych szamb w okolicach Marianowa. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.11.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam, zapewne już ta prośba padła w tym wątku: poproszę o namiary na poleconego wykonawcę prefabrykowanych szamb w okolicach Marianowa. Z góry dziękuję i pozdrawiam pewnie strone lub dwie wczesniej bedzie watek o szambach. wiekszosc z nas nie brala z okolicy tylko spod Radomia. Cena z transportem i montazem wychodzila niespelna polowe tego co tutejsi sobie licza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajkad 07.11.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Dzięki DMK za kominiarza potwierdzam radom, gaduch, my braliśmy szambo stąd http://www.jesbet.pl/zapłaciliśmy ok. 3 tys za 10m3 jeśli dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 07.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy mógłbyś mógłbys powiedzieć DMK jak oceniasz jakość szamba z Radomia, bo spotkałem się na forum z opinią, że jest niewiele warte i po opadach napełnia się wodą. W przypadku szamba jednokomorowego wykonanie jest podobno fatalne (duże szpary między elementami, które monterzy uszczelniaja pianką ale to niewiele daje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 07.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy ktoś z was jest zorientowany w temacie wynajęcia spychacza do zdjęcia warstwy humusu? Ile to kosztuje i czy w okolicy Marianowa/Powązek jest ktoś świadczący takie uslugi w rozsądnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 07.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Czy ktoś z was jest zorientowany w temacie wynajęcia spychacza do zdjęcia warstwy humusu? Ile to kosztuje i czy w okolicy Marianowa/Powązek jest ktoś świadczący takie uslugi w rozsądnych cenach? koparka : +48606264338 z Marianowa co do szamba to ja jestem zadowolony, mam dwuczesciowe i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 08.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam po sąsiedzku, poszukuje na juz, ekipę do wykonania podmurówki pod ogrodzenie z siatki, ca. 110 mb. Proszę o kontakt na priva jeśli ktoś ma jakies wolne moce przerobowe. Miejsce Sowia Wola, gm Czosnow.Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 08.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ile płaciliście swojemu kierownikowi budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 08.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Kret, koparki licza sobie zwykle 100zł za godzinę rodoty. Niestety znam tylko z okolic Babic. I co z tymi szambami? Bo cena wydaje się rzeczywiście atrakcyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts