DMK 22.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc Tylko ze na cement-wapienne potem kladzie się gladź gipsową i t o dwa razy tyle kosztuje? ja chcialem z piaskiem kwarcowym (tak to sie chyba nazywa?) ostatnia warstwe. ogladalem w kilku miejscach i bardzo nam sie podobalo. oczywiscie kwestia gustu. cenowo wychodzilo podobnie, ale do tego trzeba DOBREJ ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 22.11.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Figga, będziemy robić tynki cementowo-wapienne. Tak jak pisze DMK, niekoniecznie potrzebna jest potem tzw. gładź. Można bez tego. Ceny są zdaje się teraz około 20zł/m2. Odkurzacza centralnego nie robię i pompy ciepła też nie. Zainwestowaliśmy za to w Legalett. Justa, współczuję serdecznie, mam nadzieję, że nam lepiej pójdzie... DMK, tezy tego pana są zadziwiająco często trafione Na pewno nie kojarzycie kogoś, kto mógłby mi te ramy w przyszłym tygodniu zespawać? Jutro zalewamy (mam nadzieję, tfu tfu odpukać) strop i od poniedziałku ruszamy ze ściankami kolankowymi. Rama chyba jutro przyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.11.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 _Ania to dziwne bo ja mam cenę 32 zł /m2 za tynk gipsowy! Odkurzacz będę też robić chociaż boję się o zapychania (w razie co zamuruję). I jeszcze czy szukaliście już okien? Co wiecie o firmie DAKO. Ja natomiast mam namiar na w miarę tanie bramy garażowe HORMAN. No i drzwi antywlamaniowe na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 22.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Michał - robila ta "Twoja" ekipa? my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc No właśnie robiła ekipa Pana Diamante... wpadnijcie w sobotę rano to Was oprowadzę i pokażę fuszerkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 22.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 figga, ta cena to za samą robociznę, może Twoja już z materiałami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 23.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Michał - robila ta "Twoja" ekipa? my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc No właśnie robiła ekipa Pana Diamante... wpadnijcie w sobotę rano to Was oprowadzę i pokażę fuszerkę... Micha$ - ja tez mogę wpaść i popatrzec na te Twoje "kolory", bo u mnie jeszcze "szpitalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.11.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 [No właśnie robiła ekipa Pana Diamante... wpadnijcie w sobotę rano to Was oprowadzę i pokażę fuszerkę... ups. u mnie zrobili BARDZO dobrze - zreszta sam widziales. a byl u Ciebie w ekipie pan Gienek? co do soboty to w jakich godzinach bedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.11.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 DMK, tezy tego pana są zadziwiająco często trafione moze branze zmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 23.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 DMK, tezy tego pana są zadziwiająco często trafione moze branze zmienie DMK zacznij pobierać prowizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 ANIA napisała Justa, współczuję serdecznie, mam nadzieję, że nam lepiej pójdzie... dziękuje, nikomu nie życzę takich ,,przygód", chociaż podobno ,,lepsi bywają" NADAL PROSZę O NAMIARY NA EKIPY DO OCIEPLENIA PODDASZA pozdrawiam justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micha1719500358 23.11.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Michał - robila ta "Twoja" ekipa? my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc No właśnie robiła ekipa Pana Diamante... wpadnijcie w sobotę rano to Was oprowadzę i pokażę fuszerkę... Micha$ - ja tez mogę wpaść i popatrzec na te Twoje "kolory", bo u mnie jeszcze "szpitalnie" na 95 % bede od 7 rano do zmroku. serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 23.11.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 my z tynków gipsowych zadowoleni byliśmy do czasu pomalowania pokoi w kolorze innym niż biały... teraz dopiero wyszło jak spaprali robotę... Michał - robila ta "Twoja" ekipa? my tez mamy gipsowe i zrobili je bardzo dobrze. aczkolowiek gdybym mial wiecej czasu to bym sie zdecydowal na cementowo-wapienne ze wzgledu na twardosc No właśnie robiła ekipa Pana Diamante... wpadnijcie w sobotę rano to Was oprowadzę i pokażę fuszerkę... Micha$ - ja tez mogę wpaść i popatrzec na te Twoje "kolory", bo u mnie jeszcze "szpitalnie" na 95 % bede od 7 rano do zmroku. serdecznie zapraszam Dzięki - to wpadnę jak się wyspię DMK może razem wpadniemy do Micha$a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 23.11.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 figga, ta cena to za samą robociznę, może Twoja już z materiałami? No tak moja cena to z materialami. Bo robi to firma więc ja nic nie kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 23.11.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 na 95 % bede od 7 rano do zmroku. serdecznie zapraszam Dzięki - to wpadnę jak się wyspię DMK może razem wpadniemy do Micha$a zadzwonie rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 23.11.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 na 95 % bede od 7 rano do zmroku. serdecznie zapraszam Dzięki - to wpadnę jak się wyspię DMK może razem wpadniemy do Micha$a zadzwonie rano będę czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.11.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Wszycy budują , a nikt się nie cieszy ,że mamy piekną drogę od Leszna do Babic ,ale zawsze cos :) hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 24.11.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mam nadzieję, że gdy zamieszkamy wreszcie pod Puszczą (plan mam taki żeby gwiazdkę 2009 spądzić we własnym domu) to będzie już super droga do samej Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 26.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A może ktoś ma wentylację mech. i rekuperator. Czy głośno chodzi rzeczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.11.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mam mieć .Jak bedzie to napiszę .Teraz tylko dziury w suficie Podobno żubr jest cichy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 28.11.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 a do mnie przylecialy 2 zimorodki i usiadly na stercie drewnato jest cos super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts