matthet 12.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witajcie, Czy ktoś z Was ma lub planuje realizację ogrzewania nadmuchowego lub wentylacji mechanicznej. Czy możecie polecić firmy wykonujące takie instalacje. PozdrawiamMAciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 15.04.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 figga, tak myślałam, że tam się kończy Leszno A widziałaś, że za tą budową, o którą pytałam, z tyłu drugi dom będzie? Wykop już zrobiony... Czyżby rodzice z dziećmi??? W życiu tak bym nie chciała... Matthet, zapytaj na grupie Babickiej. Sporo osób tam pisze. Ja mam tylko grawitacyjne rozprowadzenie z kominka na piętro. Gaduch, mieliśmy fajnych tynkarzy, ale z tegi ci pamiętam, oni teraz zajęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 17.04.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 AAaaaaaaaa...... okazja Sprzedam swój słup + 3 skrzynki jakie na nim wiszą - do podłączenia prądu budowlanego. Po zamontowaniu przez ZE licznika - całośc funkcjonuje bez jakichkolwiek dodatkowych wkładów finansowych. Zielonki Parcele/Stare Babice 400 pln... http://www.allegro.pl/item348878597_slup_skrzynka_prad_budowlany_tymczasowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewarz 17.04.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 witam poszukuję ekipy do podbitki, pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 17.04.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Możę ktoś z Was chciałby się pozbyć baraku/konteneta, w którym mogłaby zamieszkać ekipa budowlana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filipek 18.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć Potrzebuję dobrego piasku do tynkowania. Może ktoś ma sprawdzony namiar tzn. brał właśnie piasek do tynkowania i majster powiedział, że jest bardzo dobry. Mam telefony do wielu osób, od kilku brałem piasek do murowania i każdy chwali, że ma najlepszy. Ostatnio zamówiony na ściany jest OK, ale tynkarz mówi, że na sufity mógłby być lepszy. Pozdrawiamfilipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 20.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 A jak owa firma się nazywa? Rem-Bud pan Robert L. - ale to górale, ktorzy co średnio 2 tygodnie wracają do domów. Natomiast na budowie mają swój kontenerek (gdzie spią). To jest forma dla tych co nie mają czasu na zajmowanie się budową, ale kontrolować zawsze trzeba . Nawet mają swojego kierownika budowy w cenie (oczywiście dla tych co chcą). Pan Robert mówi, że wszyscy u których budowal teraz go na kawę tylko zapraszają, a nie na naprawę (gwarancja 2 lata w umowie). Ja tylko moge dodać, że wprawdzie jeszcze nadal u mnie wykańczają ale poza drobnymi nieporozumieniami ekipę sobie chwalę. NA KAWE ZAPROSZĘ. Witajcie, figga czy możesz podać więcej danych dot. tej firmy ? chętnie się z nimi skontaktuję ktoś pisał coś o prądzie w Wilkowej, podobno lada dzień mają stawiać słupy wzdłuż Chabrowej - aktualnie wszyscy właściciele działek vis a vis wejścia do ogródków działkowych Kasparzak pdpisujemy notarialne oświadczenia zgodnie z wymogiem ZE - taką mam inf. od mojego sąsiada - tego który buduje dom w szaleńczym tempie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 21.04.2008 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Przemoch - wyslalam na skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 21.04.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Dla zainteresowanych dot. internetu: http://www.waza.pwz.pl/Home.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 22.04.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 figga, zajrzałam na tę stronkę... Wygląda na jakąś "zajawkę". Niby napisane, że internet za darmo, ale jakoś nie chce się człowiekowi wierzyć Zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 22.04.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 _Ania a ja specjalnie pojechalam zobaczyć o co Ci chodzi z tym domem dla rodzicow. I rzeczywiście 2 domy na jednej dzialce . Będziemy śledzić tę inwestycję. A co do internetu to przynajmniej się coś dzieje bo wlaśnie się zastanawialam .... co, gdzie, za ile, i wogóle bo przecież muszę mieć A Twoi dociepleniowcy to wrócą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 11719502948 22.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Sprzedam stemple budowlane około 200 sztuk większość ma 3 m, 5,5 zł za sztukę, odbiór w Marianowie [email protected] Pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DMK 24.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 W tej ostatniej - jest tam nazwa Aleja Dębowa nasza działka jest przy lesie Ja początkowo myślałam, że moje wymarzone miejsce to Korfowe, ale gdy zobaczyłam Marianów - Marianów forever! .... dawno mnie nie bylo na forum, a tu widze ze ktos z mojej Al. Debowej sie pojawil. witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 25.04.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Figga, weź Ty mnie nie denerwuj Wczoraj wreszcie dowiedziałam się, o co chodzi. Facetowi 3 ludzi się wykruszyło no i mają problem, bo i nasza robota czeka i druga... Dodatkowo wzywał faceta Urząd Skarbowy i musiał w góry jechać. Zły na nich, bo tylko czas stracił, a tam panie w urządach mają dużo czasu... W poniedziałek przyjadą, to wreszcie porobią te gipskartony. Zdaje się, że na długi weekend zostaną A ocieplenie będzie trochę później kończone. W sumie teraz ciepło, to mi nie zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 28.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam, jestem właśnie po lekturze ost. muratora, gdzie dużo piszą o bramach garażowych, i tak myślę, że nigdzie nie podany jest taki prosty parametr jak czas otwarcia/zamknięcia bramy. Jak znam siebie to długie otwieranie bramy spowoduje, że do garażu będę wjeżdżać okazjonalnie. Czy macie jakieś doświadczenia jakie bramy jak szybko się otwierają ? jedyne jakich nie bior pod uwagę ze względu na ilość zajmowanego miejsca to uchylne, ciekaw jestem Waszych doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ANIA 29.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 przemoch, ja mam segmentową szeroką na 5m, Wiśniowskiego. Jak dam radę, to jutro zmierzę Ci czas jej otwierania/zamykania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 30.04.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Na mój gust to o czasie decyduje zamontowany napęd. Można mieć bramę jednej firmy a napęd drugiej. Ja mam bramę i napęd (boczny - zamawialam gorny ale się pomylili i kupilam ze zniżką ) firmy Hormann. OK - zmierzę jak nie zapomnę. No ale to też tak jest ze mozna do mniejszej bramy wziąć silniejszy napęd (do większej?) i chyba też już się zmienia ten czas - nie wiem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 05.05.2008 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Z pytaniem wskocze...A jakiegoś stolarza/cieśle do zrobienia tarasu/balkonu możecie po "znajomości" polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 05.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Czy ktoś z Was ma namiary na jakiś skład drewna/tartak gdzie skóry nie złupią a można kupić dobrej jakości szalówki i drewno na więźbę? Druga sprawa to stemple, może komus zostały jeszcze po budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 06.05.2008 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mi zostały stemple - ale odbiór własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts