Zbyszek 11719502948 06.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Mi też zostały stemple, większość 3 m, ale też odbiór własny w Marianowie.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 06.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Po ile macie te stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 07.05.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Powiedzmy że po 2zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 07.05.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 napiszcie jak kształtują sie teraz ceny ocieplenia poddasza - wełna - folia - GK na profilach stalowych i jeszcze ile za m2 szplachli? i za m2 lub mb sufitów podwieszanych? a jak możecie kogoś polecic do wykonania tych czynności, to bardzo chętnie skorzystam i jeszcze jedno pytanie czy ktoś sprowadza szambo z Radomia? czy już wszyscy sprowadzili? bo ja gdzieś w maju będę sprowadzać jak jest ktoś chętny to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 07.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 My raczej też pochylimy się nad radomskim szambem.Sądzę jednak, że nie w maju – nie damy rady czasowo i koncepcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 08.05.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 napiszcie jak kształtują sie teraz ceny ocieplenia poddasza - wełna 150mm Uni Mata kupowalem po 22zl brutto za mkw. Mozna kupic ja (w ogloszeniach) po ok. 20zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 08.05.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Ja też mam Uni-Matę 20+5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 08.05.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 dzięki za info, ale mi bardziej chodziło o ceny robocizny, bo matereiały to każdy kupuje jakie mu odpowiedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alabaster79 09.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Kupie ziemie dobrej jakosci do wyrownania dzialki pod ogrod. Potrzebuje kilka wywrotek Czy macie moze namiary na kogos kto chce sprzedac? 0-604-791-012 z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 10.05.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 potrzebuję kupić kilkadziesiąt metrów desek podłogowych na strych, więc nie muszą być I gatunku byleby były suche, możecie mi polecić jakiś sklad? te wszystkie z babic mam juz obdzwonione, ale może jeszcze jakiś skłąd polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz-s 10.05.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 potrzebuję kupić kilkadziesiąt metrów desek podłogowych na strych A moze płyty OSB ? Polecam te na pióro-wpust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 11.05.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 potrzebuję kupić kilkadziesiąt metrów desek podłogowych na strych A moze płyty OSB ? Polecam te na pióro-wpust myśleliśmy o tym, ale nie wiem czy to "bezpieczne, bo rozstaw między jętkami mamy 1m i nie wiem czy nawet te płyty OSB 28mm wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 11.05.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam Sąsiadów, moze ktoś ma od odsprzedania drzwi zewnętrzne, 90-tki, do wstawienia tymczasowo na czas budowy? Za tydzień wstawiaja nam okna i musimy mieć też jakieś drzwi Jakby ktos miał na zbyciu proszę o kontakt na priva. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komen 13.05.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam forumowiczów Buduję swój domek w Kuznocinie koło Sochaczewa, W związku rezygnacją mojej ekipy murarskiej ze świadczenia dalszych usług poszukuję ekipy do dokończenia budowy. Roboty jest na jakieś 3 tygodnie nie więcej. (wylanie stropu i murowanie ścianek poddasza) Byłbym wdzięczny za jakieś namiary bo jestem z w sporym kłopocie - cieśla umówiony, dekarz umówiony a robota stoi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate i Marcin 13.05.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Witam wszystkich bliższych i dalszych przszłych sąsiadów, poszukuję ekipy do wykonania ogrodzenia w Wilkowej Wsi. Do ogrodznia są dwie działki (nie sąsiadujące ze sobą a vis a vis siebie) łącznie ponad 550 mb siatki. Podmurówka lana z betonu od frontu działki (1 X 70 mb I 1 X 35 mb) pozostałe słupki pojedynczo do obsadzenia w betonie, wysokość siatki pewnie 1,50 m. Chętnych do wykonania usługi proszę o kontakt tel. 0 695 47 74 47 lub 0 602 319 496 lub na e-mail. A osoby które mają namiary na ludzi, którzy mogą to wykonać proszę o poedsłanie danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 13.05.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Czy moglibyście napisać w jaki sposób zrobiliście przyłącze wodne ze studni głębinowej? Gość od wiercenia studni powiedział, że najczęściej wkopuje się 2-3 kręgi betonowe fi 120 przycina się rurę ok 1,5 pod ziemią (wewnątrz kręgów) i na tej głębokości łączy sie rurę biegnącą od pompy głębinowej z rurą doprowadzającą wodę do domu. Na kręgach kładzie się dekiel z włazem aby można sie było tam ewentualnie dostać a całość przysypuje się ziemią i na wierzchu rośnie trawka Czy możecie napisać jar u Was zostało to rozwiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 14.05.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Czy moglibyście napisać w jaki sposób zrobiliście przyłącze wodne ze studni głębinowej? Gość od wiercenia studni powiedział, że najczęściej wkopuje się 2-3 kręgi betonowe fi 120 przycina się rurę ok 1,5 pod ziemią (wewnątrz kręgów) i na tej głębokości łączy sie rurę biegnącą od pompy głębinowej z rurą doprowadzającą wodę do domu. Na kręgach kładzie się dekiel z włazem aby można sie było tam ewentualnie dostać a całość przysypuje się ziemią i na wierzchu rośnie trawka Czy możecie napisać jar u Was zostało to rozwiązane? U mnie tak jak opisane wyżej tylko jeszcze trawka nie rośnie . Od studni rura idzie do zbiornika hydroforowego w garażu i dopiero do domu. I nie zapomnij dociągnąć kabla do zasilania pompy, chyba że masz taki długi od pompy że Ci starczy do samego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 14.05.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 miol a na jakiej głębokości masz poprowadzoną rurę doprowadzającą wodę ze studni (w kręgach) do domu? A trochę z innej beczki, w którym miejscu mieszkasz bo moglibyśmy sie jakoś spotkać i zapoznać jak sąsiedzi oraz wymienić doświadczeniami (oczywiście to ja byłbym słuchaczem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 15.05.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 miol a na jakiej głębokości masz poprowadzoną rurę doprowadzającą wodę ze studni (w kręgach) do domu? A trochę z innej beczki, w którym miejscu mieszkasz bo moglibyśmy sie jakoś spotkać i zapoznać jak sąsiedzi oraz wymienić doświadczeniami (oczywiście to ja byłbym słuchaczem ) Rura to idzie gdzieś tak 1m pod ziemią. Mieszkam na polu graniczącym już z Wilkową Wsią tuż przy ogródkach działkowych "Kasprzaka". Na polu tym są trzy nowe domy: drewniany z bala (ogrodzony gotowy prawie do zamieszkania), i dwa domy murowane - jeden otynkowany, ogrodzony i też prawie gotowy do zamieszkania no i mój parterowy, nieotynkoway, nieogrodzony z bałaganem na działce ale zamieszkany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 15.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam Chciałbym zasięgnąć opinii na temat bloczków fundamentowych. Czy ktoś z Was brał bloczki z firmy Wasik z Orońska pod Radomiem. Jeśli tak to prosiłbym o opinię na temat ich jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts