firewolf 29.01.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witam Sąsiadów. Jestem jescze na etapie wczesno-projektowo-papierowym. Pytanie do zorientowanych - ille się teraz czeka na PnB i czy coś słychać o gazie na Wyględach ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 29.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja czekałem nieco ponad miesiąc a było to dokładnie rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 29.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzięki Kret001 Właśnie czytałem dziennik przemocha. Troszke dłużej czekał Ktoś ma aktualne dane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 29.01.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Witajcie, Szukam osoby zainteresowanej zamówieniem szamba w firmie „ekotrans” z okolic Radomia.Zamawiając wspólnie zaoszczędzimy na kosztach transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kret001 29.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Matthet ja będę zainteresowany zakupem szamba ale dopiero w okolicach maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tracer57 29.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Załozyłem nowy temat dla grup Powiatu Warszawskiego Zachodniego Witam wszystkich budujących z Powiatu Warszawsko Zachodniego. Jestem nowym na forum bo własnie rozpocząłem budowę i szukałem informacji odnośnie cen materiałow budowlanych, polecanych hurtowni, polecanych wykonawców, cen usług i niestety nie jest łatwo te wiadomości pozyskać z forum, oczywiście one gdzieś tam są ale wiele z nich jest przestarzałych. CZYLI JESZCZE RAZ- POLECANE USŁUGI, WYKONAWCY, HURTOWNIE oraz których nie polecamy. Bardzo proszę zajrzyjcie tam i piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 30.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam Wszystkich! Będziemy budować się w okolicach Sochaczewa, ale mam pytanie to wszystkich z tej grupy: czy może ktoś z Was buduje domek Sopran, bo widziałam, że taki stoi w Kampinosie. Bardzo prosiłabym o kontakt. Zależy mi bardzo na zobaczeniu tego domku w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 31.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Matthet ja będę zainteresowany zakupem szamba ale dopiero w okolicach maja Szkoda Ja chcę zamontować je jak naprędzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miatman 31.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Witam Sąsiadów. Jestem jescze na etapie wczesno-projektowo-papierowym. Pytanie do zorientowanych - ille się teraz czeka na PnB i czy coś słychać o gazie na Wyględach ? Pozdrawiam. O gazie co rok mowia, ze inwestycje powinni rozpoczac w ciagu 2-4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 02.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 O gazie co rok mowia, ze inwestycje powinni rozpoczac w ciagu 2-4 lat. Czyli inwestycja idzie pełnym gazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 03.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam! To jeszcze raz ja z pytaniem o domek Sopran-czy jest na forum ktoś kto go pobudował ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miatman 03.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 O gazie co rok mowia, ze inwestycje powinni rozpoczac w ciagu 2-4 lat. Czyli inwestycja idzie pełnym gazem Nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 05.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 WITAM BUDUJACYCH W OKOLICACH WYGLED. jeszcze w 2008 gazownia informowała, ze sa techniczne warunki podłaczenia gazu ale nie było ekonomicznych. w styczniu 2009 gazownia, ze względu na duże zainteresowanie mieszkańców, stwierdziła że już sa ekonomiczne warunki podłączenia gazu i na wniosek kilku zainteresowanych z kilku działek powiedziała, że mogą nam podłączyć gaz. pewnie na przełomie lutego i marca będzie spotkanie zainteresowanych. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 09.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 DOM_SZCZESLIWY jakby się pojawił jakiś sztywny termin dot. gazu to wrzuć info na forum.Dzieki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 09.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 firewolf : moi znajomi niedawno dostali PnB i czekali mniej więcej tyle co ja (oczywiście w 'naszym' starostwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 09.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzięki przemoch za info. Chyba jednak wrzucę drugi bieg. Może do czerwca się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 10.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 PNB czekałem dwa tygodnie papiery dane w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 10.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 może być że składałem paiery w tzw. gorącym okresie (cokolwiek to znaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewolf 11.02.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Wyłączenie gruntów z produkcji rolnejPrzemoch czytałem, że czekałeś koło miesiąca. Jaką klasę ziemi miałeś ? Biura arch. na swoich stronach piszą - "Uzyskanie decyzji o wyłączeniu gruntów z produkcji rolnej konieczne tylko wówczas, gdy grunt posiada klasę od I do III." Jednak czytając - Ustawa z dnia 3 lutego 1995r. o ochronie gruntów rolnych i leśnych (t.j. Dz. U. z 2004r. Nr 121 poz. 1266 ze zm.) jakoś nie wyłapałem precyzyjnego sformułowania na ten temat. Ja mam IVa IVb. Ciekawe jak podchodzi do tego nasze starostwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miol 11.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam Nawet jak masz V czy VI to i tak musisz wystąpić o wydanie decyzji o wyłączeniu gruntu tylko, że wtedy wydadzą ci decyzję o umorzeniu postępowania ze względu na to że dane grunty nie podlegają wyłączaniu z produkcji rolnej. Tak czy inaczej papier musisz mieć, czy to o wyłączeniu gruntu czy o umorzeniu postępowania ze względu na niską klasę gruntu. Bo w starostwie muszą mieć podkładkę, przecież panie nie będą same decydowały czy akurat klasa V podlega wyłączeniu czy nie, a tak ma papier i nie musi myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts