Yacek 18.02.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 aaaaale fajny... widać że swojak bo uśmiechniety od ucha do ucha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 19.02.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Grupko Kampinoska - nie wiem czy śledzicie niecne knucia, co by ogólnopolski zjazd szalonych forumowiczów zorganizować w okolicach pięknego (i w miarę centralnie położonego) Kampinosu. A tu cisza... Można liczyć jakieś wsparcie z Waszej strony? Nie o najazdy na Wasze piękne domki chodzi, ale o sugestie co do w miarę odpowiedniego miejsca na taką imprezkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.02.2003 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Co, gdzie, jak, kiedy??? Ja nic nie wiem. Zara poszukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.02.2003 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 ...nic nie znalazłem. Luśka, gdzie to zmawianie się odbywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.02.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Ckwadrat w Uwagi o Forum Muratora -Ogólnopolskie Spotkanie Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 20.02.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 A zapraszam tam zapraszam.Im więcej głosów pozytywnych,to może Szanowna Redakcja da się skusić na takie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 20.02.2003 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Wisła to jest potęgaWisła najlepsza jestHEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Mówisz o rzece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 21.02.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Tak,ale to tak koniecznie ze HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.02.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 Witam grupe kampinoska.Mieszkam w gminie Stare Babice.Chcialam wam powiedziec cos na temat dojazdow. Pracuje na Mokotowie i dojezdzam autkiem. Rano jade Lazurowa, potem Polczynska, skrecam na Wlochy i dalej oby do Marynarskiej.Denerwowalam sie zawsze podczas powrotnych korkow, zwlaszcza pod wiaduktem W-wa Wlochy, no i znalazlam objazd przez Ursus do poznanskiej a potem przez Bronisze, Piotrkowek i Zielonki do warszawskiej. Jade ok. 50 minut ( wczesniej bywalo 1,5 godz.) a to tylko 2 km wiecej.Pozdrawiam serdecznie. [ Ta wiadomość była edytowana przez: mbz dnia 2003-02-21 16:22 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.02.2003 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Witaj mbz! Co prawda ja jeszcze nie dojeżdzam ale jak się zacznie sezon to skrót na pewno mi się przyda. Mogła byś opisać dokładnie, w którym miejscu odbijasz na Ursus i jak w nim dojechać do Bronisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 23.02.2003 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Pozdrawiam wszystkich prosto z ośnieżonego domku sprzed kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.02.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 dolores ! wreszcie ! Już się martwiliśmu, że tak Wam tam dobrze, że nawet Forum już niepotrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.02.2003 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 DOOOOLOOOORES!!! Odezwałaś się wreszcie! Co tak krótko... Nie uciekaj! Napisz jak się mieszka, pociesz nas na przednówku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2003 Dolores, jesteś!! W komentarzu napisałam.Nie wiedziałam,że tu też zawitałaś.Jak miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 25.02.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Czesc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 25.02.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Witam wszystkich bardzo serdecznie)) Mój mąż ZAB już się do Was odzywał, ale teraz ostatnio ma mało czasu, wiec ja napiszę kilka słów... Przypomnę, że budujemy drewniany dom w Sowiej Woli. Mamy już stan surowy, zamkniety, mamy ładne okna i drzwi. No i super, 4-metrową brame garażową)) Mróz niestety nas wstrzymuje... Czekają kominy, dach... i wylewki... Bo hydraulika też już jest zrobiona)) Pozdrawiam Świerszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 25.02.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 cześć świerszcz właśnie czekamy na jakieś zdjęcia Waszego domku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świerszcz 25.02.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Bardzo chętnie je prześlę, tylko... chyba... mam problem z obsługą komputera. Mam je w swojej strzynce i nie wiem, jak je przesłać, byście mogli je obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 25.02.2003 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 Cześć świerszcz! hmmm nie wiem jak Cię odmienić na rodzaj żenski . Żeby fotki było widać na Forum musisz je najpierw umieścić na swojej stronie www. Co oczywiście dla początkujących może nie być proste. Wiele programów graficznych ma możliwość zapisania albumów (katalogów) zdjęć pod postacią stron www ale trzeba to później przenieść odpowiednio skonfigurowanym klientem FTP na serwer, na którym masz stronę. Są też jednak specjalne darmowe serwisy tego typu, które upraszczają (chyba - bo ja z czegoś takiego nie korzystam) cały proces. Z takiego serwisu korzysta Alicjanka - poszukaj jej wypowiedzi na Forum i wejdź na jej stronę www z profilu. Oczywiscie najprościej będzie w Twoim przypadku wysłać fotki pocztą - nasze adresy masz w naszych profilach. Chętenie popatrzę co się buduje po drugiej stronie Puszczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts