Gość 18.08.2002 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 Nasza już się nazywa. Gościniec. Dla mnie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2002 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 Maco, a jak te dęby przestaną byc młode Do wymyślania nazw ulic należałoby wynająć Anie z Zielonego Wzgórza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.08.2002 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 Stare dęby się wytnie... Będzie drewno na kominek albo na warsztat garncarski. Mamy taki pomysł, żeby mieć taką małą pracownie garncarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.08.2002 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 Gościniec to ładna nazwa. Znaczy, że będzie dużo gości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.08.2002 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 Z tą pracownią to super pomysł! Klientów już macie - zamawiamy doniczki do ogrodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 18.08.2002 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 Jeśli chodzi o nazwy ulic to mnie się najbardziej podoba ul. Pohulanka w Starych Babicach. Dla tej nazwy gotowi bylismy natychmiast kupic działkę ale tam było za drogo. Zanim postanowiliśmy budowac dom, szukaliśmy mieszkania. Gdzieś powstało nowe osiedle na ulicy Gruszek i Jabłuszek. My prawopodobnie będziemy mieszkać przy ul. Klonowej. A propos doniczek. Dzis kupiliśmy w Ikei doniczkę do ogrodu. To prawie jakbysmy zaczęli od bata a furmanki brak. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: dolores dnia 2002-08-18 21:36 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 18.08.2002 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 No to kawałek ogrodu możecie już uprawiać... My swoich kilku iglaczków też już hodujemy w rogu działeczki, żeby ciężarówy nie zajeździły. Ale biedaczyska przyjęły się chyba tylko 2 z 6 zebranych z placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 18.08.2002 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 A jak przesadzaliście to zachowaliście strony świata ? Nie ? To źleeee ! Trzeba zachowywyać ! A chcecie sadzonkę brzózki ? Mamy na zbyciu... Dolores, a gdzie w końu wyląduje Wasz domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 19.08.2002 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 O stronach świata nie pomyślałem ale watpię, czy przy tej wielkości drzewek (ok. 0,5 m) ma to znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 19.08.2002 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Czytałem, że nawet w przypadku kwiatów doniczkowych ma znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 19.08.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 strony swiata maja znaczenie .na 32 sosny ,ktore nie byly z doniczek przyjely sie tylko 4. z doniczek zas przyjely sie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 19.08.2002 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Dzięki, teraz na pewno zwrócę na to uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 19.08.2002 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Niestety dom przyjedzie, tzn. konstrukcja, w przyszłym tygodniu. Nasze szczęście stanie w Koczargach Starych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 20.08.2002 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 Bardzo piękna okolica - to już praktycznie KPN a nie Otulina. Dwa tygodnie temu mieliście chyba wielki festyn z okazji 50-lecia parafii. Codziennie teraz tamtędy przejeżdzam, więc będę tego szczęścia wypatrywał, może i na mnie coś skapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 21.08.2002 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2002 Owszem bylismy na festynie. Powoli poznajemy życie naszej nowej gminy. Ostatniego dnia sierpnia chyba się wybierzemy na pożegnanie lata do stadniny w Koczargach Nowych. Ma byc jakaś impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 21.08.2002 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2002 Prężna gmina te Stare Babice. U nas na razie 0 tego typu atrakcji. Ale konie mamy niedaleko (w Wólce) i też się wybieramy - na razie popatrzeć Jakoś większe zaufanie mam do koni mechanicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 21.08.2002 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2002 ckwadrat, u Was coś się ruszyło (byłem dzisiaj...). Gmina SB ( ) (Stare Babice) powinna być prężna, podobno jest w pierwszej dziesiątce NAJBOGATSZYCH gmin w POLSCE ! Czekam, kiedy poszerzą Warszawską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.08.2002 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Ano ruszyło, i to ostro. W ścianach zewnętrznych murują już nadproża, ale zostają jeszcze wewnętrzne nośne i kominy. W przyszłym tygodniu pewnie będą robić jednak już strop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.08.2002 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 A propos poszerzania dróg itp. Na razie poszerzają poznańską, akurat do Ożarowa, więc bedzie się tamtędy lepiej jeździło. Martwi mnie jednak to, że od przyszłego roku, aby skorzystać z rzeczonej trzeba będzie kupić naklejkę za 200 zł. Jakoś się ten kolejny podatek przeżyje ale pewnie nie wszyscy będą go w stanie zapłacić. Dlatego jeszcze bardziej martwi mnie to, że być może spory ruch przeniesie się na warszawską (bo na nią naklejek chyba mieć nie trzeba będzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.08.2002 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Masz rację z tym podatkiem, chociaż to poszerzanie poznańskiej to takie trochę symboliczne, raczej "restauracja" bo ani poasów nie przybędzie tylko będzie trochę szersze pobocze... A z tym ruchem to chyba tylko będzie dotyczyć w miarę lokalnego ruchu, bo przecież samochody nie-lokalne pewnie i tak już tę nalepkę będą miały więc nie będą szukać objazdów. Jeśli wogóle ten podatek wejdzie w życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts